ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” –  ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ Ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ

Κοινοποίηση:
Mitsotakis-xania

Το φως των Θεοφανείων στέλνει ένα ισχυρο μήνυμα ελπίδας για τον τόπο μας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στα Χανιά. Ο άνθρπωπος που πιστεύει μόνο στο χρήμα, εξευτελίζει μια μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας.

«Και καθώς βρισκόμαστε στην αυγή του 2024 έχουμε το δικαιώμα να ατενίζουμε το μελλον με περισσότερη αισιοδοξία και περισσότερη αυτοεκτίμηση» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε «οι δυσκολίες δεν λείπουν, από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας, την εισαγόμενη ακρίβεια και είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους».

Έστειλε, δε, το μήνυμα ότι «θα εξακολουθουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερνότητα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, μια οικονομία που αναπτύσεται γρήγορα που δημιορυγεί καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μια ποιοτική δημόσια παιδεία, μια καλή υγεία για όλους με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας».

«Παράλληλα θα είμαστε σε επιφυλακή και για εποχιακά προβλήματα όπως η έξαρση της γρίπης και του κορωνοϊού γι’ αυτό και εμβολιαζόμαστε και προστατευόμασε και προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε:

«Εύχομαι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης καλή χρόνια και φώτιση, υγεία, χαρά σε όλους τους αγαπημένους σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Επικουρε σωσε την κατασταση!

    … αντε γεια.

  2. Επιτελους διαχωριστε την εννοια ‘Θεος’ απο την εννοια ‘Θρησκεια’.
    Θρησκεια διχως ‘Θεο’ δε νοειται, ‘Θεος’ διχως θρησκεια νοειται…
    αλλα Αθεος επειδη ανωτερη κατασταση ισως και να υπαρχει αλλα αν υπαρχει τοτε κατα συνεπεια ΑΝΩΤΑΤΗ δεν υπαρχει.
    εαν υπηρχε δε θα ετρεμε ο Κουλης τετοιο αοργανο που ειναι; οχι μονο δεν τρεμει αλλα εχει κανει ολους τους ΕΥπιστους απο κατω να τρεμουν κολασεις που δεν υπαρχουν.
    και ετσι σας πωλουν θρησκεια φωροντας μαυρα γυαλια και πινοντας τα 3Εξ της Calo Caco like-a-boss με δεξι-χερι τους παπαδες των λόγων για Άστρα αλλα οχι της ΑστροΧημείας της Ατμοσφαιρας που πηγαζει απο τον Ελιο και επηρεαζει οτι σπερνεται παντου στη γαια.

    που εισαι Αριστοτελη…
    Φ-Α-Ν-Γ them!

  3. Αλλα αφου παροτι αφορισμενος αντι να σε στελνουν στο διαολο οπου πας υπαρχουν ρουφιανοελληνες και βρωμοπαπαδες που στεκονται διπλα σου δεν φταις εσυ… επρεπε να δω τη σκατοφατσα σου και σημερα σιχαμενε;..

  4. Έχω κι εγώ μια ευχή μέρα που είναι.
    Ζαβό ψόφα χθες ρε. Ή μάλλον, προχθές.

  5. Δεν τν ρίξανε λιγο Αγιασμό , ν καει ο Αλήτης Άθεος Προδότης Φασίστας ,αλλα κ οι ρασοφόροι φαινονται τ είναι απμια απο τ ίδια

  6. κατίγκω ,που ΟΥΤΕ τον σταυρό της ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να το παίξει θεούσα ???????
    γελάνε και τα σαλιγκάρια βλέποντας τα μούτρα της …
    κούλη ΓΑΜΙΕΣ@ ..ακου εισαγώμενη ακρίβεια ????? ναι ρε φούστη το βρεφικό γάλα εχει στη γερμανία μισή τιμή κ εδω στον οικο ανοχής διπλάσια + τιμή …

  7. Ντροπή σας και αίσχος σας που υβριζετε και συκοφαντειτε τον καλύτερο πρωθυπουργο της χώρας, τι λέω της Ευρώπης αυτήν την εποχή. Η εθνική πατριωτική κυβέρνησης του κεθστως 19 Ιουλίου 2019 εχει φέρει στην χωραν την πρόοδο, ανάπτυξης και αρμονιαν , και είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας το έργο της. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΖΗΤΩ Η ΑΓΊΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ 19ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.

      1. Ρε αυτος ο Ναπολέων δεν είναι νεοδημοκρατης, πλακα κάνει ο άνθρωπος σαρκαζει τον κουλη και ειρωνεύεται την νδ.😂

  8. Ποιά “εισαγόμενη ακρίβεια” βρε ανόητε άνθρωπε?
    Ποιούς νομίζεις ότι εμπαίζεις?
    Η Ελληνική Φέτα πιο ακριβή από πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!
    Ελπίζω να δεις τα χαμπάρια σου στις Ευρωεκλογές και να μπει ένα φρένο στην αλαζονεία σου.

  9. Οι ξευτιλισμένοι οι τράγοι φταίνε που δεν τον ξεφωνίζουν υον πούστη. Αλλά είναι ίδια σκατά.

  10. ποιός είναι αυτός ο προδότης πολιτικος που χλεύαζε και βλασφημούσε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων ως “ψεκασμένους” δρώντας ως γνήσιος εθνο-προδοτης-εγκληματίας κατά του Έλληνικού Έθνους και κράτους;
    Γιατί δεν τον συλλαμβάνει κανείς η Αιδειλίνη έχει καταργήσει το αξίωμά της και δεν επεμβαίνει;

  11. ο αρχαιοκαπηλος εγκληματιας, γνωρίζει οτι υπάρχει ακομα μεγάλος αριθμος χριστιανων ψηφοφόρων στην Ελλάδα. Γι αυτόν, η παρουσία του εκεί, δεν είναι παρα αλλη μια δημόσια εμφάνιση σε μάζωξη προβάτων.
    Οταν δεν θα βρίσκει κανείς πλέον Έλληνες και χριστιανους στην Ελλάδα ούτε με …μεγεθυντικό φακο, “μην τον είδατε τον παναή” τον εγλκηματία μαφιόζο.

  12. Να καταργηθεί η αυτόνομος Εκκλησία της Κρήτης.
    Εστία τουρκοδεσποτάδων.
    Επέτρεψαν να ιδρυθεί συναγωγή στα Χανιά από τον Νικόλαο (Ανανία) Σταυρουλάκη με μητέρα την Εβραία Χάννα Πίγχας.

  13. Μάς δουλεύει και από πάνω ο αφορισμένος.

  14. Αφορεσμενοι και αιρετικοί μαζί στην πάταξη των γηγενών .

  15. Πολλοι Καιαφες μαζεμενοι! Σιγκουνηθηκα! Μπορω να…βοηθησω? !

  16. Καραγκιοζης σιωνιστης που δεν εχει καμμια σχεση με τον Χριστιανισμο! Ακομα και τον Ιησου Χριστο χρησιμοποιει στο επικοινωνιακο του ο μισελληνας! Βοηθεια του λοιπον!

  17. ΠΡΟΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!!! ΜΜΕ ΤΟ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!

  18. Να του φέρουν τον σταυρό στο κεφάλι του

Comments are closed.