“ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΛΛΕ ΤΟ “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ” – ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ… ΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
FGFGDNG

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, το βράδυ της Ανάστασης στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους ήταν βουβή. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο!

Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν έψαλε ούτε το Χριστός Ανέστη, δεν φίλησε καμία εικόνα, ούτε έκανε τον σταυρό της.

Προφανώς, δεν της έχουν εξηγήσει σε ποιο κράτος είναι αρχηγός, ή μάλλον ότι είναι… αρχηγός.

Γιατί σε όποιο κράτος και αν ήταν αρχηγός θα ήταν υποχρεωμένη να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο ενώ με βάση το Σύνταγμα είναι επίσης υποχρεωμένη να τιμήσει το τελετουργικό της επικρατούσας θρησκείας η οποία είναι Ορθοδοξία.

Για ακόμα μία φορά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσει το αξίωμα της.

Όσο για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η casual παρουσία του με ζακέτα την ώρα της Αναστάσιμης λειτουργίας, στην Τήνο, είναι από μόνη της… φάουλ αλλά δεν ήταν αυτό το βασικό πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός πήγε να παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου και μόλις ήρθε και αμέσως μετά το «Δεύτε λάβετε φώς», εκείνη τη στιγμή, καταιγίδα «έπνιξε» την Τήνο και έσβησε όλα τα κεριά!

Για την ακρίβεια η καταιγίδα ξέσπασε μόλις 2 λεπτά πριν ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» και εν συνεχεία δύο λεπτά μετά το άκουσμά του η καταρρακτώδης βροχή σταμάτησε, αλλά στο μεταξύ ο κόσμος αναγκάστηκε να αποχωρήσει!

Άλλο ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στον «μύθο» του πρωθυπουργού περί… αρνητικής ενέργειας (και αυτή είναι η «κομψή» εκδοχή).

Δείτε βίντεο, εδώ, και εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΣΑΞ ΣΑΚ ΚΑΣΕΛ ΧΑΣΙΩΤ ΖΙΣΙ ΣΙΧΙ ΣΑΚΕΛ ΩΝΑΣΙΧ ΣΟΥΝΑΚ ΝΑΤΣΙΟΣ

    ΤΥΦΛΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΑΤΑΝΟΣΚΥΦΤΡΑ ΣΑΤΑΝΟΣΑΛΙΑΡΑ ΣΑΤΑΝΟΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΓΡΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΕΚΔΗΛΟ ΕΝΔΟΓΑΜΙΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑΝΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΑΡΧΙΨΩΛΑΣ ΒΙΚΤΩΨΩΡΙΑ ΣΑΞ GOTTHA GATES ΧΟΥΤΑ GUCCI ΚΟΤΖΑ ΧΕΤΤΕΣΙΧΑΣ ΣΑΤΑΝΟΒΡΩΜΑΣ
    ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΩΝΕΥΤΟ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΨΩΛΛΙΑΜ νεκρή Kate Middleton

  2. Τυχαια επιλογη για τη υεση του προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας? Δεν νομιζω κκ συγκαλυπτομενοι βλεπε Novartis, κωλογενητριες και τα ρεστα!

  3. Αυτή δεν έχω ανάγκη από ψήφους πολιτών για αυτό δεν το έψαλλε . Οι άλλοι που έχουν το ψέλνουν.

  4. Δεν φταίει αυτή η πατσαβούρα αλλά αυτοί που την επέλεξαν ο τσιπροασχετος για πρόεδρο του ΣΤΕ και ο κουλης για ΠΤΔ !!!!! Οταν εχεις τύχη στη ζωή σου………..

  5. Δίνει εξετάσεις στα αφεντικά της. Της νέας τάξης πραγμάτων, το πόσο άθεη και ανθέλληνας είναι και όλα αυτά για να την δουν και να την ξαναβγαλουν πρόεδρο. Αλλού τρώει και πίνει και αλλού πάει και το δίνει. Ο δε άλλος είναι γνωστός από τον γέρο Μητσοτάκη, τι τυχερό για τον κόσμο είναι το σόι τους.

  6. Επί τέλους.. για ποσο καιρό θα ανεχόμαστε την προσβλητική συμπεριφορά αυτής της ΠτΔ…?? Ας την ξαποστειλουν κάποιοι πριν επέλθει εθνικη συμφορά….

  7. Από αυτό το παντελώς ανάξιο και ακατάλληλο τσόκαρο που απολαμβάνει με τον σύντροφο του προνόμια και ντροπιάζει τον θεσμό του ΠτΔ δεν περιμέναμε τίποτα άλλο.

  8. Σιγά μην ψέλλιζε τον ύμνο η άθεη και άπατριδα πιθηκομουρα.
    Ο ζαβος πήγε με ζακέτα στην ανάσταση λες και πήγαινε σινεμά.
    Γελοία και αλληλένδετα υποκείμενα.

  9. Γειά σου περιφανη Προεδρινα των Αλβανών…των Πουστ#δων… των λαθρομουσλιμιων και των Ελληνόφωνων Τούρκο Εβραίων…!!!
    Έρχεται η Νέμεσις….για όλους σας !!!

  10. Άμεση μεταγραφή ΠτΔ
    Άμεση αλλαγή πρωθυπουργού (είμαστε στο 80΄ δεν προλαβαίνουμε)
    Άμεση διάλυση της (δηθεν) ΒτΕλλήνων

  11. Δεν μάς χεζετε με την Πρόεδρο της..Πουτσοκρατιας??!!😠😠
    Ωχ καημένε.. τί είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα!!!

  12. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ , ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΨΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. ΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ .
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    05/05/2024

  13. Μαγκιά της. Μπορεί να βαριοταν. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε η Λουλού ο Κασσελακης στην εκκλησία με το σύζυγο. Έλεος.

  14. Ο τύπος φέτος δεν έδωσε δώρο Πάσχα σε ευάλωτες ομάδες χαμηλοσυνταξιουχους και Αμεα,,,,τώρα πως έκαναν Πάσχα ένας θεός ξέρει,,,,άπαιχτος.

  15. Αφού στο τέλος θα πάνε να τους ξαναψηφίσουν καλά μας κάνουν…35 % φτάνει ο ραδιούργος διαταραγμένος.

Leave a Response