ΚΑΛΟΜΑΘΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ-ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Κοινοποίηση:
erdo

Φαίνεται ότι η χθεσινή φιέστα στην Αγία Σοφία, άρεσε κατά πολύ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και θέλησε να το κάνει πράξη καθημερινά. Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή η Αγία Σοφία από σήμερα να παραμένει ανοιχτή συνεχώς, όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια.

«Ο Πρόεδρός μας Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή από σήμερα το τέμενος Αγία Σοφία να είναι ανοιχτό 24 ώρες. Το τέμενος Αγίας Σοφία θα είναι ανοιχτό συνεχώς 24 ώρες. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρό μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Αλί Γερλίκαγια.

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα η Αγία Σοφία θα έμενε ανοιχτή μέχρι τα ξημερώματα σήμερα και στη συνέχεια θα έκλεινε για μερικούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μετατροπής της σε τέμενος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. “Η οικοδόμηση του κόσμου είναι ένα χαρακτηριστικό των Ελλήνων, η καταστροφή του ίδιου κόσμου προορίζεται για τους Τούρκους.”

    Djelaleddin Rumi, Περσικός ποιητής φιλόσοφος, 1207-1273

  2. Αυτός ο Σκύλος κάνει ό,τι γουστάρει…τα Κοπρόσκυλα από την Ελλάδα που πάνε απέναντι είναι χειρότερα…κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται….

  3. Έρχεται μεγάλη π@υτσα για τον ερντογαν στην Συρία..

  4. Τον κράζετε αλλά κατά βάθος όλοι θα θέλατε έναν Ερντογάν να κυβερνάει την Ελλάδα παρά έναν Κούλη. Παραδεχτείτε το.

  5. Αύριο είναι η επαιτειο από την μάχη στα δερβενακια. Εκεί όπου Έλληνες ξεκ@λιαζαν τουρκικά μουσουλμανικα κ@λαρακια. Ερντογαν μογγολε, κλ@σε μας τα @@..

  6. Πολύ καλά εξηγείται.Είναι αρχηγός μιας χώρας 90.000.000 πληθυσμού.Κάνει αυτό που συμφέρει την χώρα του.Ποιον θα φοβηθεί.Τα Ελληνικά ΟΥΚ μήπως τον κάνουν ντα ντα ;
    😂😂😂

    1. Ε τότε γιατί μας ζαληζει τα @@ και δεν έρχεται? Το ορουτσ ρειτζ τι έγινε, λάστιχο έπαθε? 4 μέρες το στέλνει και 4 μέρες χεσμενοι κρύβονται μέσα στον κολπο της Αττάλεια να το φυλάνε φρεγάτες. Έχω την αίσθηση πως στο άκουσμα επίθεσης του χριστιανοφοβικου μογγολου, οι λαοί που κατεσφαξε σε λιβυη Συρία Κουρδιστάν θα πάρουν την εκδίκηση τους. Εάν δυαληθει η Τουρκία θα ξεβρωμισει ο πλανήτης.

  7. Αυτός καλά κάνει, εμείς όμως γιατί πρέπει να πληρώνουμε για το τζαμί των λάθρο εισβολέων ;

  8. Καθόμαστε και ασχολούμαστε τόσες μέρες με μπουνταλαδες, ακοινωνητους και απολίτιστους μεμετηδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι προσευχές τα τζαμια και τα ξυπόλητα σκυψιματα. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν αιώνες πίσω από την ανθρώπινη πραγματικοτητα.

  9. Ρε καλά κάνει τη χώρα του κοιτάει και τον λαό του τι είναι σαν και τα δικά μας τα προδοταρια που ο ένας ανεβαίνει να τρώει μετά ο άλλος ύστερα ξανά ο προηγούμενος μετά ο άλλος χορτασαμε λουτσο και χαμπάρι ακόμα δεν πηραμε. Πείτε ότι εγώ κοιτάω να κλέψω είμαι πάνω στην εξουσία τι με νοιάζει εμένα αν μου πήραν την μισή Κύπρο δώσω και καμιά 10 άρια νησιά που θα κάνω αποστρατικοποίηση εγώ είμαι πάνω κοροιδα; Τρώω καλά στα @@ μου σας γράφω κορόιδα!

    1. Τον κώλο του κυττάει (και κοιτάει), το άχρηστο κεφάλι του και τη σιχαμερή αυλή του…

Comments are closed.