ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ! ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ RADIO MAK Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Κοινοποίηση:
radiomakelarides

Αυτή η ιστορία, δεν τελειώνει εύκολα μαζί μας…

Στο μικρόφωνο ο Στέφανος Χίος.

Όλες οι πολιτικές εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ηγέτη Χίο το χες προβλέψει οτι η ΑΕΚ ε τις συμφωνίες Κούλη Μελισσανίδη θα τα πάρει όλα

  2. Το σχόλιο σου Ηγέτη Χίο για το πόσο αυτό το ματς επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα ..αν ο τίγρης το πειράξει πιστεύεις ότι ο Σαββίδης θα μείνει αμέτοχος στις επαναληπτικές ? Κ τελικά ο τίγρης λόγω συμφωνιών με Κούλη πήρε φέτος πρωτάθλημα κ ελέγχει τη επο..?

  3. Ποια αντιπολίτευση έκανε το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ

  4. Αμάν κύριε Χίο κλείστε την ηλίθια. Έχει πολιτικές βλέψεις η ψωνάρα, κι ας το αρνείται.

  5. Ο Τσιπρας που ξεπουλησε το Αιγαιο ειναι δυνατον να μην ξεπουλησει το Αιγαιο;
    Ειναι μεγαλη αφελεια μην πω μεγαλη βλακεια να ψηφιζει Τσιπρα

  6. Πολύ αφελείς για να πιστέψουν ότι θα κάνουν συμφωνία με τον διάβολο και δεν θα τους ρίξει. Πολύ οξυδερκής ο Μπογδάνος.

  7. Μαζοχιστές ψηφοφόροι. Καρότο και μαστίγιο, αυτό θέλουν. Οι ψυχίατροι τί λένε; Η απόλυτη παράνοια. Πολύ σωστά τα λέει ο Μπογδάνος. Πάντως αυτός εγκατάλειψε τη δουλειά του στην τράπεζα στην Αγγλία για να γυρίσει στην Ελλάδα.

  8. 21 Μαιου 2023 επειτα από το το αποτέλεσμα ποθ δείχνει 100% νοθεία, μαθαίνουμε και κάτι άλλο, οτι η κοινωνια και τα κομματα που μαχονται για την δημοκρατία και την ελευθερία … τα έχουν και αυτα ποδηγετήσει διοτι αν μεταφερθούμε την εποχή του 1960 … σημερα η Ελλαδα θα καιγόταν με αυτό που εχει συμβεί ..

  9. Λευτερια στον πολιτικο κρατούμενο ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Όλοι οι άλλοι τα δληθεν πατριωτικά κόμματα που προσπαθούν να καρπωθούν τους ψήφους του ΕΚΕ.

  10. Aφου διεξηχθηκαν κατω απο τετοιες συνθηκες οι εκλογες
    θα πρεπει να ακυρωθουν

  11. Μπράβο στο Μπέχλη για τη πατριωική συστράτευση, αληθινός πατριώτης. Να δώσουμε οι υγιείς πολίτες ένα χαστούκι στη νεοταξική κοινοβουλευτική μοναρχία που απαρτίζεται από ταβερνιάρηδες, βαλκανοσπουδαγμένους και ανθρώπους που αγόρασαν πτυχία από αμφίβολης ποιότητας πανεπιστήμια

  12. Δεν είναι άνθρωποι του Θεού αυτοί, είναι άνθρωποι του Σατανά. Να τα αγόραζε με τα λεφτά του ο μπάσταρδος, όχι με τα λεφτά μας. Από τον φόβο τους ότι θα χάσουν από τον μπούτια έκλεψαν περισσότερο.

  13. Το αρχαίο Ισραήλ με την πουστιά της Ρεβέκας, της μάνας του Ιακώβ, έκλεψε τις ευλογίες που έδωσε ο Θεός σε όλα τα έθνη όταν τα ευλόγησε στο πρόσωπο του Αβραάμ, του παππού του Ιακώβ.

  14. Στεφανε ξεκινησαν τα ξυραφια στο σημα σου που μια κοβεται και επανερχεται και η φωνη σου ακουγεται αλλοιωμενη.

  15. Και ότι τον πίεζε ο Σόιμπλε είναι παραμύθια. Και αν τον πίεσε ήταν συννενοημένοι για να το παίξουν ότι αντιστάθηκαν με την διαπραγμάτευση της πούτσας για να μας πετάξουν από την Ευρώπη και να μας καταπιεί η Τουρκία από το ’15.

  16. Πολύ σωστά λέει το τραγούδι, όλοι αυτοί είναι μια τρίχα από τα παπάρια σας!

Comments are closed.