ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ! ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ! “ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ” ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Κοινοποίηση:
astynomikoi

Μια απίστευτη καταγγελία δεχθήκαμε από αναγνώστη της εφημερίδας και ακροατή της εκπομπής Ραδιομακελάρηδες. Ακούγοντας για τη διαφθορά στους κόλπους της αστυνομίας, ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, θέλησε να κάνει ένα τηλέφωνο στη ΓΑΔΑ και να ρωτήσει αν θα υπάρξει ενημέρωση για την υπόθεση.

Η απάντηση του υπαλλήλου; “Μην ξαναπάρεις θα μπλέξεις”! Να τους  χαίρεστε κύριε Θεοδωρικάκου τους αστυνομικούς σας!

Η καταγγελία:

“Καλησπέρα σας λέγομαι Λ. Ε. κάτοικος Λαμίας σας παραθέτω σύντομα μια σοβαρή καταγγελία που έχω:

Ακούγοντας την εκπομπή του κ. Χίου Ραδιομακελάρηδες, κάλεσα στην ΓΑΔΑ και τους ρώτησα αν θα υπάρχει κάποια ενημέρωση σε σχέση με την διαφθορά στην αστυνομία γιατί ανησυχώ, Μου απάντησαν «άντε παράτα μας ρε φίλε, άσε μας ρε βρωμιάρη, μην ξαναπάρεις εδώ τηλέφωνο γιατί θα μπλέξεις»

Να σημειωθεί ότι ούτε έβρισα ούτε ήμουν επιθετικός ως προς κανέναν απλά ρώτησα τι γίνεται με την κατάσταση αυτή. Παρακαλώ να δημοσιοποιηθεί το περιστατικό παντού για να καταλάβουν οι πολίτες με ποιους έχουμε να κάνουμε. Σας ευχαριστώ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Γ@μηστε τους μασώνους θα έλεγα για να λύσετε τα προβλήματα σας

  2. Συνεχιστε να ψηφιζετε μπλε, ροζ και πρασινα αλογα και η αστυνομια θα καταντησει Μεξικου. δε θα υπαρχει αδιαφθορος αστυνομικος.

  3. Οι μισοί μπάτσοι είναι με πλαστά έγγραφα δημόσιοι υπάλληλοι και αν αμφιβάλλει κάποιος ιδού το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να κάνει έρευνα.Με πλαστά απολυτήρια των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων με πλαστά έγγραφα επιδόσεων Λυκείου κοινώς ψεύτικους βαθμούς με πλαστά έγγραφα δήθεν παιδιών ΑΜΕΑ για παραπάνω μόρια συν τα κομματόσκυλα που πήγαν μέσω βουλευτών και πάρα πολλά άλλα.

  4. Οι μπάτσοι της Φθιώτιδας ξέρουν μόνο να χαϊδεύουν και να χαριεντιζονται με τους γύφτους από την Ανθήλη και όχι μόνο που έχουν ταράξει στην βαριά παρανομία όλο το Νομό. Περιφερειαρχη Σπανε ακούς;

  5. Για τη διαφθορά εντός των κόλπων της αστυνομίας, υπάρχει η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων που ασχολείται με τέτοια θέματα. Η συμπεριφορά του αστυνομικού προς τον πολίτη ήταν απαράδεκτη.

    1. Εννοείς την μεγαλύτερη στον κόσμο και με εγκληματικότητα Κολομβίας. Η Κολομβία της Ευρώπης.

  6. Πραιτωριανοι της πολιτικο οικονομικης μαφιας ειναι.Δεν τοχεις καταλαβη ακομα?Που ζεις ρε μεγαλε?

  7. Στην αστυνομία μονο ηλίθιοι και σούπερ γλειφτες πάνε. Αχρηστοι στην ζωη, γεματο συμπλεγμα κατωτεροτητας

  8. Τί περίμενες από τραμπούκους με στολή;

  9. Μα , ο άνθρωπος κομμουνιστής είναι τί άλλο καλύτερο περιμένετε από κατσαπλιάδες !!

  10. Τη γ@@νε η Λαμιωτες θα τούς αρχίσουν στα μπλοκα και στις κλήσεις η αστυνομια της ημέρας!!!Οι υπάλληλοι των κλήσεων μαζεύουν χρήματα για προεκλογικές προστασίες!!!

  11. Εγώ θα του απαντούσα αναλόγως Χίο. Επίσης πρέπει να ξέρουμε ότι η αστυνομία λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο των αστυνομικών. Καμμια μέριμνα.

  12. Η αλήθεια ειναι ότι όντως μπορεί να μπλέξει και να καταλήξει με σφαίρες σαν τον Στέφανο Χιο/Καραιβαζ και πόσοι αλλοι,καλο θα ήταν μέχρι να βρεθει ενας έντιμος εισαγγελέας να αποφεύγονται τέτοιες κλήσεις και κινήσεις!!!

  13. Το έχει ηχογραφήσει να το ακούσουμε και εμείς ?? Διότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί το οτιδήποτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει σαβούρα στην αστυνομία που θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί χθές.

  14. Πέρνεις τηλέφωνο την αστυνομία για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις;

  15. Με ποιους έχουμε να κάνουμε το γνωρίζουμε εδώ και παρά πολλά χρόνια .
    Πραιτωριανοι των Εθνοπροδοτων και των ανώμαλων είναι .
    Στάχτη λοιπόν και από την αρχή με όσους ο Θεός των Ελλήνων επιτρέψει να βγουν ζωντανοί .

  16. Γ@μηστε τους νεοδημοκρατες οπου τους βρίσκετε.

    1. Γαμήστε το δημοκρατικο τόξο όπου το βρίσκεται.

Comments are closed.