Απίστευτο – Κατέβασαν τριμελή οικογένεια με τις βαλίτσες από ΚΤΕΛ σε έλεγχο στα διόδια (BINTEO)

Κοινοποίηση:
diodia1

Αρκετοί είναι αυτοί που παρουσιάζουν έγγραφα για αγροτικές εργασίες ή για ιατρικές επισκέψεις, προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν από τα διόδια, άλλοι τα κατάφεραν άλλοι όμως δεν τα κατάφεραν αλλά αυτό που κανείς δεν περίμενε ίσως ήταν συμπεριφορά της αστυνομίας που ορισμένες φορές συμπεριφέρεται σαν να επρόκειτο για εγκληματίες και όχι για πολίτες που απλά θέλησαν να φύγουν από την Αθήνα.

Τα πρόστιμα πάντως είναι υψηλά και ανέρχονται στα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και στα 500 ευρώ για ψευδή δήλωση.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στα διόδια της Ελευσίνας όπου η αστυνομία έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά της, κατεβάζοντας μάλιστα μια οικογένεια από τα ΚΤΕΛ.

Όταν πέρασε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ οι άνδρες της αστυνομίας ήλεγξαν έναν προς έναν όλους τους επιβάτες και κατέβασαν μια τριμελή οικογένεια.

Η συγκεκριμένη οικογένεια πήγαινε στην Λευκίμμη Κερκύρας χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα, αφού είχε μια βεβαίωση γιατρού από την Κέρκυρα, βεβαίωση η οποία πλέον και μετά τη χθεσινή ΚΥΑ δεν θεωρείται ως λόγος κατ’ εξαίρεση μετακίνησης.

Στο σημείο και η αρχή διαφάνειας όπου ελέγχει τα χαρτιά για εργασία. Ως τώρα έχουν κοπεί τρία πρόστιμα, καθώς ένας από τους οδηγούς είχε «πειράξει» τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όσοι έχουν σπίτια στο χωριό τι πρέπει να τα κάνουν ? να τα πουλήσουν στους Γερμανούς ?

  2. Κοπρόσκυλα νεοδημοκράτες, είστε ό,τι χειρότερο πέρασε από τη χώρα.

  3. Ντροπή … σε αυτούς που συνεχίζουν ακόμα με αυτά τα δικτατορικα μέτρα, δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον έχουν εκτεθεί; τα ψέματα τα έχουμε καταλάβει… τουλάχιστον οι πιο πολλοί. Γιατί το τραβάνε ακόμα; για να τρελαθεί κανένας και να αρχίσει να βαράει; αυτό θέλουν; Ελευθερία έχουμε και θα πάμε όπου γουστάρουμε και χωρίς φίμωτρο. Είμαι πατέρας δύο παιδιών ανήλικων , δεν έχω πειράξει ούτε μύγα στην ζωή μου. Αλλά αν με εκθέσουν μπροστά στα παιδιά μου για κάτι που δεν φταίω, αλίμονο, αυτός ο τυχερός… σίγουρα θα χρειαστεί οδοντίατρο. Άντε γιατί μας έχουν πρήξει τόσο καιρό. Οι Έλληνες μέσα κλείδωμα και τα λαθροπακιστανακια έξω σεργιάνι οπότε και όπου γουστάρουν!

  4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φυσικά αν αυτή η οικογένεια λέγονταν Μοχάμεντ φατμε και χασαν δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάνε όπου θέλουν α ρε μιζοτακλα τι δημοκράτης που είσαι

Comments are closed.