Άγριο στρίμωγμα της ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον αγροτοπατέρα-συνδικαλιστή του ΚΚΕ,Μπούτα:”Ποιος σας εξουσιοδότησε να μιλάτε με τους υπουργούς για να μπουν 30 τρακτέρ στην Αθήνα;”(βίντεο)

Κοινοποίηση:
MPOUTOSAPOKLEISTIKO

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΑ δείτε τι είπε μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και στη δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου!

Μίλησε για την συνάντηση με τους υπουργούς… όταν η δημοσιογράφος τον στρίμωξε για τα καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ενταξει ρε παιδια μην τα τραγικοποιουμε ολα!!!Ο συγκεκριμενος “αγροτης” με τις “υποτιθεμενες” αποκαλυψεις ειναι υποστηρικτης του ΣΩΡΡΑ και τα 300 δις που θα σωσει την Ελλαδα..Φυσικο ειναι να υπαρχει προβλημα σε ενα μπλοκο απ την στιγμη που εχει δικα του αιτηματα..Οσο για τον κυριο Μπουτα,παντα θα υπαρχουν τετοιοι..Το θεμα ειναι οτι μια μεγαλη μαζα Ελληνων ξυπνησε και δεν τρωει κουτοχορτο πλεον!

  2. Απο την στιγμη που υπεκφευγεις της ερωτησης εισαι υποπτος.

  3. «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

Comments are closed.