Χαμός με τη δήλωση Σκρέκα για τα αρνιά του Πάσχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
skrekas-eurokinissi-

«Πάρτι» στο Twitter προκάλεσε η…επιχειρηματολογία του Υπ. Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, σχετικά με τις αυξημένες τιμές στα αμνοερίφια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Αυτός δεν είναι που απασχολούσε αποκλειστικά ένα πυροσβεστικό όχημα μέσα στην αυλή του σπιτιού του όταν καίγονταν η Εύβοια (και στις επόμενες εκλογές οι Ευβοείς τους ξαναψήφισαν); Βέβαια υπήρξε και η διάψευση ότι το σπίτι δεν ήταν δικό του αλλά της συζύγου του. Οπότε δικαιολογημένα. Όσο για την άλλη την πανέξυπνη που ορκίζονταν ότι ούσα στη σκεπή του πλημμυρισμένου σπιτιού της κάπου στη Θεσσαλία, ο ίδιος ο υπουργός πήγε με βάρκα κωπηλατώντας και την έσωσε (ναι, ακριβώς αυτό ισχυρίσθηκε η πανέξυπνη ειλικρινής), δικαιολογείται από τη διαπίστωση πως όλα τα κομματόσκυλα δεν γαυγίζουν με τον ίδιο ζήλο αλλά ανάλογα με το μέγεθος του κόκκαλου που τους πετάνε.

  2. γελοιεεεεε… ου να χα θεις τετραποδε γραβατακια…αντε κλωσα κανα αυγο

    1. μετανάστης
      με χαρτιά νόμιμα ή πλαστά;
      ή μετανάστης μαϊμου; λαθροπίθηκος δηλαδή;

  3. Υπαρχει εντονος διαγωνισμος ηλιθιοτητος αναμεσα σε αυτον, και τον εταιτο γαλαζιο πανιβλακα …..τον λατρευτο μας τζουτζουκο

  4. Αυτη η νοημοσυνη σας κυβερναει ομως που εσεις ψηφισατε .Γιατι το ξεχνατε δεν μπορω να καταλαβω .Και εχετε και ιντερνετ ορισμενοι .Ψαξτε λιγο τον καθεναν τους να δειτε το ποιος ειναι αυτος ο πατερας του και ο παππους του και θα φυγετε τρεχοντας απο κει. Ο τελευταιος να κλεισει τη πορτα.

  5. Λάθος καταλάβατε.
    Μιλάει για αρνιά που έχουν φάει βαριά, μουσακαδες, παστίτσιο, χοιρινό με σέλινο….σε σχέση με άλλα αρνιά ιδίου βάρους, που έχουν φάει μια σαλατουλα, ελαφριά δηλαδή.

  6. Τρελομπριλης:… Μωρε να δεις που ειδα λεμονια και ειδα και πολλα…. Αα ναι στο μαναβη καθως ερχομουνα…

  7. Πρόταση του Σκρεκα στην μαθηματική εταιρεία ,την επαναστατική εξίσωση μαθηματικών : 1 αρνι (ελαφρύ) =τιμή ; , 1 αρνί (βαρύ). =τιμή;

  8. δεν μπορω ,να το πιστεψω ,γινονται πραγματι εκλογες,στη χωρα, βρε καλοι μου ανθρωποι,και ο ελληνικος λαος βγαζει,αυτους,ε ,δεν μπορω να το πιστεψω,οσο και να φαινεται τρελλο,τετοιο δουλεμα δεν του εχουν κανει,ολες οι κυβερνησεις,εδω και πενηντα χρονια,καλο πασχα σε ολους

  9. Κάποτε όταν ήμουν στην Ελλάδα και εγώ ζοριζόμουν οικονομικά Και μου φταίγανε όλα..τώρα που έχω τη δουλειά μου στο εξωτερικό κάνω σε όλο το συγγενολόι δώρο τα αρνιά για το Πάσχα δε με νοιάζει τι θα κάνει ο Μητσοτάκης ο Κασελάκης και ο κάθε πουλημένος από αυτούς γιατί έχω τη δουλίτσα μου και δεν έχω ανάγκη κανέναν.. Για όλα υπάρχει λύση Κοιτάχτε τους εαυτούς σας και την οικογένειά σας πάνω απ’ όλα! Καλή ανάσταση σε όλους τους έλληνες!!!

  10. Μονο απο τη φατσα και την ασχετοσυνη φαινεται ποσα κιλα μπαμιας ειναι! Κουλη να τον χαιρεσαι!

Leave a Response