Το χωριό που κυκλοφορούν όλοι ΤΣΙΤΣΙΔΙ! Δείτε τι γίνεται στην κοινωνία της απόλυτης ΑΜΑΡΤΙΑΣ! (φωτο)

Κοινοποίηση:
polh-gumnistwn-570

Υπάρχει και βρίσκεται στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την πόλη Cap d’Agde της Γαλλίας! Σύμφωνα με πολλούς λάτρης του γυμνού είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τον γυμνισμό αλλά και το σεξ και θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν επιτρέπονται πουθενά αλλού στο κόσμο.

2014-12-21_170930 57623 31761688

Το Village Naturiste, γνωστό και ως Γυμνό Χωριό, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης και καταλήγει σε μία όμορφη παραλία. Στο συγκεκριμένο χωριό μπορούν οι τουρίστες να κάνουν τα πάντα γυμνοί – να ψωνίσουν, να φάνε στο εστιατόριο, να κάνουν μπάνιο στην παραλία. Οι επισκέπτες ανέρχονται στους 40.000 και το πρωί είναι ολόγυμνοι αλλά το βράδυ που έχει ψύχρα βάζουν κανένα ρουχαλάκι που να είναι όμως σούπερ αποκαλυπτικό.

CVERT_0115A4C5E91A76B60E8D72F528B21802 gymnoi pl1

Το χωριό των γυμνιστών διαθέτει μία παραλία που εκτείνεται σε δύο χιλιόμετρα και οι επισκέπτες επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια, μία μαρίνα, κάμπινγκ, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια, ταχυδρομείο και τράπεζα με ΑΤΜ. Οι επιχειρήσεις που στεγάζονται στο συγκεκριμένο μέρος φθάνουν τις 180, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Η συγκεκριμένη έκταση γης άνηκε σε μία οικογένεια που μετά τον Β΄ Παγκόσμιο παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι επέλεγαν την παραλία για να κατασκηνώσουν και να κάνουν μπάνιο γυμνοί. Η οικογένεια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και διοργάνωνε κάμπινγκ για γυμνιστές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκαναν την εμφάνιση τους πάρα πολλοί άνθρωποι και το χωρίο έγινε διάσημο.

une-belle-ambiance-de-fete-pour-cette-25e-edition_769650_1000x500

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ένα μέλος της οικογένειας έπεισε τους ιθύνοντες να δημιουργηθεί ένα χωριό γυμνιστών και από τότε άρχισε η κοσμοσυρροή στο συγκεκριμένο μέρος που σήμερα είναι πάρα πολύ διάσημο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ελάτε όλοι οι πουριτανοί..
    βγάλτε τα εσώψυχα σας,
    ξέρετε τι λένε για τη ψώρα

  2. “Εβραίοι” είναι. Το κάνουν για να μην πληρώνουν ρούχα.

  3. ειναι μεχρι να τους επισκεφθουν οι τζιχαντιστες

  4. Αρχικά νόμισα οτι είναι Ελληνες που τους πήρανε και τα σώβρακα με τους πολλούς φόρους.

    1. Εσύ που δεν είσαι δεν έχεις ανάγκη να στα πάρουν τα σώβρακα τα κατέβασες μόνος σου.

  5. Μερικοί είναι ντυμένοι. Τι πήγαν να κάνουν εκεί, μπανιστήρι;

  6. Μου θυμιζει το ξενοδοχειο γυμνιστων στη Ροδο.

  7. Στο χωριο τους ο’τι θελουν να κανουν οι ανθρωποι.δεν μας καλεσαν κιολας…!
    Μακαρι να εκανε ο καθενας ο’τι θελει ΜΟΝΟΝ στο χωριο του.

Comments are closed.