Ανατριχίλα. Ο Παντελίδης είχε «δει» τον θάνατο του στις 24-12-2015

Κοινοποίηση:
630_maxresdefault-715x400-e1507133981264

Το ρεπορτάζ το μεταφέρω αυτούσιο απο τον συνάδελφο Ηλία Τσίπα.

Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γιατί όπως και να χει είναι συγκλονιστικό. Τι γράφει ο συνάδελφος; «Ήταν 24 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή Χριστουγέννων, στις 22:00, όταν ο Παντελής Παντελίδης, ο 32χρονος λαϊκός καλλιτέχνης, που στο πέρασμα του από την ζωή έζησε και έφυγε σαν ο απόλυτος Έλληνας ροκ σταρ, της νεότερης γενιάς, τραγoύδησε ζωντανά στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Μάλιστα, όπως θα θυμάστε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε επίσης τον Βασίλη Καρρά, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κωνσταντίνα , τους αδερφούς Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου,

Τραγική ειρωνεία; Με μια ερώτηση της τελευταίας προς τον μύθο που δημιουργήθηκε από τη νεολαία , πίσω από τις κάμερες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων , είχε ζητήσει , τότε, να μάθει τον λόγο για τον οποίο σχεδόν τα περισσότερα τραγούδια του ήταν καταθληπτικά . Αφού ως γνωστόν , κάποια από αυτά είχαν γραφτεί για τον πρώιμο θάνατο .

Η απάντησή του σύμφωνα με πληροφορίες του «PatrasGossip»; Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..!

«Γιατί απλά…το τελευταίο διάστημα νιώθω όλο και πιο έντονα να με περιτριγυρίζει ο χάρος», φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ο Παντέλος, όπως τον λένε οι θαυμαστές του».

Απλά ανατριχιαστικό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καιρό είχαμε να δούμε άρθρα για τον μπεκρή που έβγαινε στον δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος…

  2. Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.

  3. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ……………….

    1. Ας πρόσεχε. Αφού αποφάσισε με το αλκοόλ να αυτοκτονήσει στο δρόμο…

Comments are closed.