Ιδού πού κατάντησαν τους πάντα αξιοπρεπείς Έλληνες οι πολιτικοί απατεώνες Σαμαροβενιζέλοι και Κουβέληδες – Όπως ακριβώς στην Κατοχή !!!

Κοινοποίηση:
20140722_112603

Η αφελής ερώτησή μου ήταν αρκετή για να προκαλέσει την κυριολεκτική έκρηξη ενός περιπτερά της Λεωφόρου Γαλατσίου.

–  “Τι είναι αυτά ρε μάστορα; είπα με περισσή ανοησία στον κύριο Γρηγόρη, καθώς έπρεπε ήδη να έχω υποψιαστεί πως πρόκειται ακριβώς γι’ αυτό που κανένας δεν θα ήθελε να είναι αλήθεια…
 “Τι να είναι… δεν βλέπεις τι είναι;” μου είπε σε έξαλλη κατάσταση, συνοδεύοντας την ερωτοαπάντησή του με μερικά μπινελίκια προς τους κυβερνώντες, τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν…

“Όπως ακριβώς στην Κατοχή… Ο κόσμος πλέον παίρνει ένα-ένα τα τσιγάρα. Δεν έχει χρήματα να αγοράσει πακέτο και έρχεται και μου ζητάει “τσιγάρα για 1 ή για μισό ευρώ ή ακόμη και για 20 λεπτά” !!!

“Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας έφεραν” συμπληρώνει ο κύριος Γρηγόρης, διανθίζοντας κάθε δεύτερή του πρόταση με τις αντίστοιχες βρισιές, ενώ το πρόσωπό του μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχει αναψοκοκκινίσει από την οργή.

“Στην αρχή μου τα ζητούσαν ελάχιστοι, και μου φάνηκε περίεργο. Σύντομα διαπίστωσα πως τελικά πρόκειται για χιλιάδες ανθρωπάκους που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ ολόκληρο στην τσέπη τους…

Και μη νομίζεις ότι μου τα αγοράζουν τίποτε εξαθλιωμένοι μετανάστες, καλοβαλμένοι Έλληνες τα αγοράζουν, από αυτούς που μέχρι πρότινος ονομάζαμε “νοικοκυρέους” και έρχονταν και σου άφηναν και τα ρέστα πουρμπουάρ… Αυτοί τα αγοράζουν περισσότερο”. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. fysika otan ta tsigara kanoun 3kai 5 euro.kai otan akoma kai eleuthera ftasan to 1.5 euro ti perimeneis

  2. Προς τους ηλίθιους SPY και dim που έχουν μπερδέψει τη δημοκρατία με τη χούντα Σαμαρά που ζούμε σήμερα, θέλω να τους πω να διαβάσουν λίγο Αριστοτέλη(αν ξέρουν να διαβάζουν)και να αφήσουν αυτες τις μα..ίες του τύπου “φάτε δημοκρατία” “δημοκρατία θέλατε” Ναι ρε μα….ένα δημοκρατία θέλουμε αυτο που ζούμε σήμερα δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι ο φασισμός!

  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ .ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

  4. Μάστορα πιάσε 1 κούτα….
    ουαχχααχχαχαχαχαχχαχαχα

  5. καλυτερα να σε λενε φασιστα και να εισαι χορτατος παρα δημοκρατη και να πεινας. καμαρωστε και αλλο νεοελληνες τρεμηδες, πρεντεντεριδες, πορτοσαλτιδες, και λοιπους και στο τελος απο την πολυ δημοκρατηλα θα αγοραζετε και τα μακαρονια ενα ενα απο το σακουλακι. παρτετο χαμπαρι ρε πιο δημοκρατης πεθενεις η δημοκρατια ειναι η μασκα του ψευτη και του κλεφτη.

    1. και γιατι ο φασισμος παει με τη πεινα ενω η δημοκρατια με το πλουτο?…. Τι μυαλα κουβαλας ρε πατριωτη? Και ποιος σου ειπε οτι ο φασισμος θα σου γεμισει τη τσεπη? χειροτερα θα ειναι.

  6. Tragic , τα πρεζόνια της νικοτίνης τώρα και χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης

    1. Ενώ εσύ που δεν έχεις vices και αδυναμίες έχεις αυτοεκτίμηση για το χάλι σου ξερόλα του κwλου!!!Άντε ετοιμάσου για το επόμενο εμνευσμένο post ΖΩΟ!!

      1. Εγω συνάνθρωπε είχα τα @ρχίδια και το έκοψα.
        Σου φαίνεται τόσο τρβηγμενο το “πρεζονια της νικοτίνης” ?
        Νομιζεις ότι είναι κατι διαφορετικο απο αυτο ?

  7. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι (αυτό για σένα ΕΛΛΗΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ), τι έχεις να μας πεις για τα που…ια της Βρετανίας που γαμ…νται για ένα ποτό? Τι έχεις να μας πεις για τα αγγλικά που…ια? τι έχεις να μας πεις για τον πολιτισμό των Βρετανών φίλων σου?

  8. Δεν το ήξερα ότι η Αγγλία την οποία επισκέφτηκα προ δεκαπενταετίας και βάλε είχε ΚΑΤΟΧΗ και για αυτό πουλούσε και ένα ένα τα τσιγάρα…… Όσο ζω μαθαίνω…

  9. Υπάρχουν και τα λαθραία..Μια χαρά τσιγάρα και φθηνά.Όχι θα πληρώνουμε τους αλήτες με φόρους να συνεχίζουν να τα τρώνε τα συνεταιράκια. ΚΟΜΜΑΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..Τους μόνο που λυπάμαι και συμπονώ είναι τους περιπτεράδες η τα ψιλικά που πουλάνε τσιγάρα.. Γι αυτό καμιά φορά παίρνω και κανένα πακέτο απο αυτούς..Έτσι για συμπαράσταση!!

  10. παλια αγοραζα της μπυρες με της κασσες,, τωρα μια μια ,, μεχρι και η βεργινα(μπυρα) πινεται ευκολα

  11. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ KAI STUYVESANT TA ΦΤΩΧΟΒΛΑΧΟΚΑΓΚΟΥΡΙΑ…ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΡΕΛΙΑ, 22, ΣΕΚΑΠ , COOPER (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ)ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΣΑ…ΤΩΡΑ ΨΟΦΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ!
    ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ…ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ!

    1. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΑΠΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ;;

    2. να πάνε να γαμηθούνε (και) οι ελληνικές εταιρείες…στην πλειοψηφία τους απασχολούν/εκμεταλλεύονται ξένους για φτηνα εργατικά χέρια, αγοράζουν πρώτες ύλες απο έξω λόγο χαμηλού κόστους κ επιπλέον κλέβουν την εφορία…για το τσιγάρο συγκεκριμένα κόφτε το..αν δεν μπωρείτε τα λαθραία ειναι μια καλη λύση…θα τα βρείτε στο πάρκο της γειτονιάς σας..αν οχι παρτε τηλ τον καψη να σας κάνει κονε η κόρη του..

  12. Δε χρειάζεται να κανουν τσιγάρα ας κανουν..πιπες ξερουν οι περισσότεροι Ελληνες από αυτές

    1. Τουλάχιστον δεν δίνουν κ@λο για ένα ποτό όπως τα αγγλάκια

  13. Η λέξη αξιοπρέπεια και Ελληνες δεν πάει μαζί .Ειναι υβρις να λέτε κατι τέτοιο! Ο ποιο διεφθαρμένος λαός του κόσμου έχει ότι του αξίζει!

    1. οκ οκ έγινες κατανοητός ,ζητάς την προσοχή αγόρι μου. Μην αησυχείς υπάρχουν πολλοί ειδικοί να απευθυνθείς όταν αισθανθείς ετοιμος. Η συνεχης κατηγορίες αυτού του είδους δείχνουν έλειψη αυτοεκτήμησης, πίστης στις ικανότητες σου, ελαφρά κατάθλιψη και μια απαίτηση για να είναι όλα στο χέρι που οφείλεται στην καταπιεσμένη παιδική ηλικία και ίσως στην απόρριψη από το άλλο φύλο κατά την εφηβεία.

    2. ΦΙΛΕ ΤΩΝ ΣΕΛΤΙΚ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΒΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΙΚΕΛΟΥΣ.

  14. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΙΖΕΡΟΓΗΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΖΩΑ; Ε; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΤΟ ΦΡΑΠΕ… ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.. Κ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ..ΠΑΤΕ Κ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΧΙΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΟΔΙΑ..

    1. Το τσιγαρο ειναι και αυτο εξαρτηση. Η εξαρτηση δημιουργει πιο μεγαλη στερηση και αναγκη, ακομα και απο το νερο, το φαγητο, η την αγαπη προς συγγενικα προσωπα. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι εξαρτημενοι, σε μια εξαρτηση την οποια προωθουσε το κρατος, γιατι επιανε χοντρα λεφτα απο τους εξαρτημενους. Η κατανοηση βεβαια αφορα μονον την εξαρτηση τους. Για την ψηφο τους, σκατα στα μουτρα τους οσοι ψηφισανε ΝουΝουΠασοκ. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

    2. κόψε και το σαμπουαν και το αφρολουτρο ΖΩΟ ούτε αυτο ειναι απαραίτητο

      κοψτα να ΒΡΩΜΑΣ

      το κρίμα είναι που συλλαμβανουν αυτους που πουλανε τα αφορολογητα

      φεύγει το τσιγάρο με μηδεν κοστος και του φορτώνει το κράτος καμια 4άρα ευρω φόρους στο πακετο

      ΑΛΗΤΕΣ

      εσύ μίζερε μην πινεις ουτε καφε ουτε τιποτα

      κατσε σπιτι σου μετρα ενα ενα τα 200 ευρω του μισθου σου και τράβα ψήφισε τον κασιδιαρη

      1. κόψε και το σαμπουαν και το αφρολουτρο ΖΩΟ ούτε αυτο ειναι απαραίτητο

        κοψτα να ΒΡΩΜΑΣ

        το κρίμα είναι που συλλαμβανουν αυτους που πουλανε τα αφορολογητα

        φεύγει το τσιγάρο με μηδεν κοστος και του φορτώνει το κράτος καμια 4άρα ευρω φόρους στο πακετο

        ΑΛΗΤΕΣ

        εσύ μίζερε μην πινεις ουτε καφε ουτε τιποτα

        κατσε σπιτι σου μετρα ενα ενα τα 200 ευρω του μισθου σου και τράβα ψήφισε τον Τσιπρα.

  15. τωρα ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ… ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ…….ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧ

  16. Τσιγάρα χύμα. Υπήρχαν την δεκαετία του 50, 60 Άρωμα χύμα. Το πρώτο τσιγάρο που κάπνισα και το ΕΘΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, κόκκινο πακέτο, βαρύ τσιγάρο.

Comments are closed.