ΔΕΙΤΕ τον Ηλία Κασιδιάρη σε μεγάλα κέφια! ( ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μεγάλα κέφια βεβήλωσε το ναό της κλεπτοκρατίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μπράβο Ηλία Κασιδιάρη..Και οσοι λενε ασε να λενε..Ειναι Κουμουνια που δεν τους νοιαζει η Ελλαδα το Εθνος μας αλλα ολα τα ΕΘΝΗ μαζι και το χρημα..

  2. Να σαι καλα ρε κασιδιαρη μας εκανες να γελασουμε παλι σημερα.
    Να σε εχει καλα ο Θεος να σκορπίζεις απλοχερα το γελιο.

  3. Αφου η ΧΑ δεν θελει να κυβερνηση…..! Αν ηθελε θα ζητουσε γενικη συστρατευση ολων των εθνικιστων…. Δεν εχει τετοιο σκοπο λοιπον.! Θελει να μεινει οπως το ΚΚΕ στο 5% …να ειναι το ΚΚΕ της Δεξιας…

  4. Μαζεύτε το πρεζόνι, αρκετό κακό έκανε

    1. ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΗΛΙΑ,ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ.COOL,COOL, ΛΟΙΠΟΝ,ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΦΘΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

  5. Να ψηφίζετε τους συνηθισμένους για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα.
    Ούτε η Χ.Α. σας σώζει απο την νοοτροπία που έχετε.
    Θα σας φάνε οι μουσουλμάνοι μαλακες, κοιμοσαστε όρθιοι!
    Γίνατε ανθρωπιστες.

  6. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΝΤΡΑ.. ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ.. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ..

  7. Αυτος ο τομος δεν ειναι παπυρος λαρους.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. ΚΑΛΑ…ΔΕ ΛΕΩ…ΟΚ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ SingularLogic ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Χ.Α ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 7%.
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ SingularLogic;;;; ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΟΘΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ..

      1. ναι,τοσα χρονια ηταν μουφα τα αποτελεσματα.ο κοσμος δεν ψηφιζε πασοκ και νδ.και τωρα κανεις δεν ψηφισε τσιπρα.οι ελληνες δεν εχαψαν τα ψεματα του βλακα και εμεις ειμαστε ο πιο εξυπνος λαος στον πλανητη

  9. ΕΥΓΕ….ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..

      1. διαιρεσε το Χ με το 2 και αφαιρεσε 20. Χ: τα κιλα μλκας που εισαι

Comments are closed.