ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ”, ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ALERTTV; ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Κοινοποίηση:
mpogdanos

Έχουμε επισημάνει, ότι ανεξαρτήτως συμπαθειών, ότι υποπίπτει στην αντίληψή μας, θα δημοσιοποιείται. Οποιονδήποτε κι αν αφορά.

Κατά το έγγραφο που δημοσιοποιούμε, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι υποψήφιος και προτεινόμενος για μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, “Στοά Εστία”. Το ερώτημα είναι, ανεξαρτήτως των “πατριωτικών φρονημάτων” του εν λόγω δημοσιογράφου, τι δουλειά μπορεί να έχει ένας “πατριώτης” με τους Μασόνους και τους Τέκτονες. Και βεβαίως πως συμβιβάζεται, ένας Τέκτονας να συμετέχει και σε ένα “Πατριωτικών απόψεων” δελτίο ειδήσεων. Πιθανόν έτσι να ανοίγονται δρόμοι εύκολοι για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα στο μέλλον.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Μπογδάνο, διέψευσε πως είναι προτεινόμενος ή φέρει εμπλοκή με το θέμα, όμως το έγγραφο τον διαψεύδει. Ημερομηνία υποψηφιότητας, ως προτεινόμενο μέλος, τέλη Μαρτίου (26 Μαρτίου 2024). Πεδίο δόξης λαμπρό το καταγώγειο, Αχαρνών και Σουρμελή, γωνία.Εκεί που κρύβονται οι “αρουραίοι”.

Το έγγραφο (Για ευνόητους λόγους, κάποια από τα στοιχεία του εγγράφου έχουν καλυφθεί, για να μην εκθέτουμε έτερο κόσμο, αν και οι ταυτότητες όλων, είναι γνωστές).

mpogdanos-eggrafo

 

 

mpogdanos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Ένας είναι ο Ηλίας και είναι μόνος του.
    Δεν διαθέτει ούτε χρήματα ούτε μέσα ούτε βήμα στα τουρκοκάναλα. Μόνο αφοσιωμένους ψηφοφόρους.
    Οι υπόλοιποι αναζητούν πατριώτες ανάμεσα σε πιπίλες, στον κωνσταντίνο, στον κυριάκο, στην αφροδίτη, στον γαρουφαήλ.
    “… κομπλεξικοί τηλεθεατές στη νιρβάνα του Βούδα
    Λοβοτομημένοι
    Από αλλόθρησκους μεσσίες εξαρτημένοι …”
    Ορφέας Περίδης, Μεταφυσικό.

    1. Kρiμα . Kατάστρεψε & To κόμμα . & Tov Kασ . Hλ . o Mιxαλολιάκοs . Mε : 1-Tηv Avευθυνότητα &Tηv
      Aλαzοviα τoυ . 2-με τα βεντετιλiκια του .3-με ορισμένα κοροιδiστικα xαzά λάθη του .Που θα μπορούσε
      να αποφύγει.4-φταiνε & το γνωστό καρκiνωμα για όσα παθαiνει τώρα & η ΧΑ & ο Κασ . Ηλ. :: Φταiνε τα
      κομματικά στελέxη τήs ΧΑ . Διώξανε για πάντα πολύ κόσμο απο τη ΧΑ .Με την αγαρμπιά την
      αγραμματοσύνη τουs . & Τis προβολέs τουs .Βέβαια συμβαiνει το iδιο στο κάθε κόμμα στην Ελλάδα
      απο το 1975.Εiναι έναs απο τούs εxθρούs για το κάθε κόμμα.Τα κομματικά στελέxη του .Να κάνει
      αυτοκριτική ο μιxαλολιάκοs .Να βρεi τα λάθη του.Να zητήσει συγγνώμη απο το ένα εκατομμύριο
      κόσμο που τον πiστευε & τον ακολούθησε.& να δεi πώs θα τα διορθώσει :: Aυτά Tα λάθη .Tα
      oποiα τονε xαντάκωσαν .

  2. Τιποτα τυχαιο…Γιαυτο και ο πωλητης θαυματουργον κεραλοιφων του εδωσε στασίδι στο καναλι του….

  3. Μπογδανακι Αλαφουζακι βουλευτακι! Δημοσιογραφακι που τωρα την ψαχνει με την ελληνικη λυση κατα τ αλλα…Brussels signal! Ουστ καραφλοκοτα απο δω περα πολυ φορα εχεις παρει! Θα το παιξεις και μασωνος λαμογιο!

  4. ανθελληνες σιωνιστες οι μασονοι. μοιγδανο μπινε γμω την μικρα ασια σου Τουρκοεβρέε ουστ σιχαμα σκουπιδι. Παπακυριακοπουλος μεγας σιωνιστης ΣΙΑ πρακτορακος 100%. φτυστε τον οπου δειτε τον τσατσο

  5. Αα τον πουστη τον καράφλα…μάλλον γιαυτο τον έδιωξε η Λατινοπουλου

    1. Η Λάτινο έχω ακούσει ότι πίσω απο αυτά τα πολύ ωραία και πολύ πατριωτικά που λέει είναι κρυφά φιλοκυβερνητικό κόμμα.

  6. Μπογδάνος; Το τσιράκι του Μητσοτάκη; Μας κοροϊδεύετε τώρα ρε αδέλφια; 4 χρόνια βουλευτής της ΝΔ τα ψήφισε ΟΛΑ (κορονοχούντες, Κινεζοποίηση – 4961/22, τα ΠΑΝΤΑ) και κρατούσε και το φανάρι του Μητσοτάκη από τις εκπομπές του στα Παραπολιτικά (ράδιο) όσο ήταν και βουλευτής.

    Δεν ξεχνώ ότι διέγραφε Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Αύγουστο – Σεπτέμβριο 2020 που του έλεγαν γιατί δεν μιλά καθόλου για το Ορούτς Ράις που ήταν μέσα στα Ελληνικά νερά.

    Ο ορισμός του φαύλου και δημαγωγού ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
    Άλλως γνωστός και ώς ΟΦΑ. Όπου Φυσσά ο Άνεμος.

  7. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ

    1. ανθελληνες σιωνιστες οι μασονοι. μοιγδανο μπινε γμω την μικρα ασια σου Τουρκοεβρέε ουστ σιχαμα σκουπιδι

  8. Αν δεν ήταν άνθρωπος του συστήματος, θα επιβίωνε η καραφλή κότα;

  9. Μόλις είδα το τελευταίο βίντεο στο κανάλι του στο ΥΤ το οποίο αναρτήθηκε πρίν 1 ώρα περίπου και λέει πολύ σωστά πράγματα.

  10. Ρε Μακελειο κάνε μια έρευνα αν όντως έχει καταργηθεί το πρόστιμο 100+50 του Πλεύρη στους ηλικιωμένους άνω των 60 που δεν εμβολιάστηκαν με το ζόρι και το οποίο τοκίζεται κανονικά στην εφορία που στέλνει και email για υπενθύμιση πληρωμής , όπως υποσχέθηκε ότι θααα κάνει ο Άδωνης στις αρχές Ιανουαρίοιυ 2024, ή αν ήταν απλά άλλο ένα ψέμα όπως τα συνηθίζει και τα έχει καραμέλα.

    1. Το αναίρεσε επειδή είχε βγεί ο Δαμιανίδης και του την έλεγε μες τα μούτρα του Άδωνη και τον προκαλούσε επι μέρες. Στο τέλος της βδομάδας ο Άδωνης το πήρε πίσω. Επομένως θα πλερώ οι ηλικιωμένοι.

  11. Διαβιούν λάθρα πουλώντας πατριωτισμό, δεν έχουμε πως να φυλαχθούμε.

  12. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΜΑΣΩΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ… ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ….

    1. Σαββατογεννημενε σε παραδεχομαι , το καλυτερο σχολιο εδω μεσα . Μπραβο .

    2. Απο που κι ως που μασόνος ο Κασιδιάρης;

  13. Παλι Ενα μεγαλο μπραβο στο Μακελειο ,τον Μπογδανο ποτε δεν μου αρεσε σαν πολιτικο και δημοσιογραφο ,σταματισα να βλεπω Αλερτ οσο ειναι αυτος εκει .

  14. Ο εν λόγω απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη, κοντά στο αμερικανικό κολλέγιο Παλαιού Ψυχικού, σχολεία παραγωγής γενιτσάρων. Πτυχίο στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (LSE) προπύργιο νεοταξισμού.
    Υπηρεσία κατόπιν στην EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανοικοδομήσεως & Αναπτύξεως) νεοταξικό κατασκεύασμα για δημιουργία αποικίας χρέους στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Έδρα Λονδίνο με πρώτο πρόεδρο (1990-93) τον εκ Μαρόκου Εβραίο Ζακ Αττάλι, οικονομικό σύμβουλο του Μιτεράν. Ο Μπογδάνος λόγω ηλικίας δεν τον πρόλαβε.
    Νεοταξίτης με τα όλα του.

  15. Με κατι τετοιους γιαλαντζι πατριωτες τριβει τα χερια του ο Κούλης και εχει την αλαζονεία που εχει 1000 καρδιναλίων…..

  16. Μασόνοι και τέκτονες μου είναι αδιάφοροι. Αλλά ποιος σας είπε ρε γίδια ότι είναι κατ’ ανάγκη ανθέλληνες; Το αντίθετο μάλιστα. Διαβάστε λίγο, πνευματικά ανάπηροι.

    1. Από κει μπαίνουν ερπετοειδεις

    2. Νομίζω και η φιλικη εταιρεία, ανήκε στον τεκτονισμό

    3. Μίλησε και ο πνευματικά υπολειπόμενος γιαλατζί Πελασγός. Άλλαξε όνομα ρε τρολ, προσβάλλεις τους αρχαίους.

  17. Τα ξαναβρήκατε με Καψαμπελη Στεφανε ; Γιατί όχι θα μου πείς και συμφωνώ .

  18. Αλήθειες είναι αυτές
    Άσχετα αν εσείς κάνετε το κουφό τον τυφλό
    Κοιτάξτε μέσα στιλην άθλια ζωή σας

  19. Παιδιά μην μαλώνουμε μεταξύ μας σε ποιο θεό η διάβολο πιστεύουν οι τέκτονες .Άλλωστε θα κάνει ειδικό αφιέρωμα σήμερα ο υπέρλαμπρος Καψαμπέλης στο υπέρ πατριωτικό δελτίο του περήφανου μ_πατριώτη Βελόπουλου αφήνοντας τον ογκόλιθο της πολιτικής Μπογδάνο να μας τα εξηγήσει ενδελεχώς μια που τα γνωρίζει εκ των έσω και με την βούλα ..Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ όλοι τους στο αλερτ

  20. Τό εχω ξαναπεί: Ο IRA μάς ενημέρωσε ότι στην ΕΠΕΝ βρίθει πρακτόρων!
    Όχι καλέ.. Κατά λάθος το παιδί βρέθηκε σε φωτό με τσεκούρι!
    Κατά λάθος ο ΙΟΣ τής πατσαβούρας τον διαφήμιζε ως Ακροδεξιό!!😁 Όχι δεν ηταν πράκτορες, παλιοφασίστες τού κερατά😂😁
    Κατά λάθος ο Μαριούκλας βρέθηκε στο φρέσκο μαζί με τούς υπόλοιπους..
    Όχι καλέ!! Ιδέα μου είναι!!!🙄
    Δεν γαμιομαστε όλοι μαζί καλύτερα;

  21. Μπράβο στο Μακελειό, έτσι τράβηξε τούς την προβιά να φανεί η αληθινή υπόστασή τους.
    Βλέπω μία τάση τά τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή τής Ελλάδας ανθρώπους νά υποδύονται ένα ψεύτικο ρόλο για ένα χρονικό διάστημα ώστε την κατάλληλη στιγμή νά δράσουν σάν εντολοδόχοι σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, σαν πρακτορακια δηλαδή πού θά ενεργοποιούνται την στιγμή πού χρειάζεται. Τό βλέπουμε συνέχεια από την εποχή τών “Ανεξάρτητων Ελλήνων” τού Καμμένου, μέχρι σήμερα με Στίγκα. Άλλο δείχνουν καί άλλο είναι, ο ορισμός τού πράκτορα.

  22. Γυρολογος απατεωνας,τσιρακι του αλαφουζου,βουλευτης του κουλη,αυριο του κασελακη,μεθαυριο του κουτσουμπα (και η κανελλη ετσι κινηθηκε), αστο, επαγγελματιας πατριδεμπορας,οπως δεκαδες αλλοι τετοιοι…

  23. Ενώ ο Τεκτονισμός δεν είναι ο ίδιος θρησκεία , όλα τα μέλη του πιστεύουν σε ένα Υπέρτατο Όν ή «Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος». Τα μέλη προέρχονται από πολλές θρησκείες, αλλά μια συγκεκριμένη ονομασία απαγορεύει οποιαδήποτε διασταύρωση.
    Σχεδόν όλες οι αραβικές πολιτικές ελίτ συμμετείχαν στον Τεκτονισμό , ο οποίος θεωρούνταν ουσιαστικά ως πολιτικός σύλλογος και παράρτημα των πολιτικών κομμάτων. Για παράδειγμα, σχεδόν όλες οι θέσεις στη συριακή κυβέρνηση του 1924 κατείχαν μέλη της Στοάς «Kaysun» στη Δαμασκό, η οποία δημιούργησε ένα «μασονικό κόμμα».

  24. Τι σχολια ειναι αυτα ρε ; Καθυστερημενοι ειστε ή το σκασατε απο κανενα ψυχιατρειον ;

  25. ΜΙΚΡΟ-ΒΟΜΒΑ !!! ΠΥΡΗΝΙΚΗ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ !!!!!…. ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕΕΕΕ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΤΣΙ !!!!!…. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ‘ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ’ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ???

  26. Πραγματικοί αρουραίοι. Κατάντια, αίσχος! Για την επίγεια επιτυχία πουλάνε το Χριστό, γιατί στη Στοά λατρεύουν τον ήλιο για Θεό.

    1. Θα έπρεπε να έχεις διδαχθεί στη ζωή σου πως η ζωοποιός δύναμη στον πλανήτη μας είναι ο ήλιος.
      Χωρίς τον ήλιο δεν θα υπήρχε η ζωή με την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα.
      Όσον αφορά τις στοές, το πρόβλημα είναι ότι λατρεύουν τον σατανά κι όχι τον ήλιο.

  27. Χίο respect τώρα εξηγούνται όλα .για αυτό τόσο ρητορική μίσους για τους Άραβες και καλως το έκανε ως Χριστιανός που πιστεύαμε ότι είναι , τουλάχιστον αυτή την ενδυμασία έδειχνε να φοράει ,αλλά να που τελικά αυτός το έκανε από την μεριά των Εβραίων που σταύρωσαν τον Χριστό και στις στοές διαβάζουν λουσιφεριανισμο και χρησιμοποιούν αποκρυφιστικά τελετουργικά ! Μάλιστα ..εδώ μάλλον έπρεπε να υιοθετήσει σαν απάντηση την απάντηση που σου έδωσε ο Σπινος όταν τον στριμωξες για το Ισραήλ .Που σου είπε με μια γοητευτική προσχεδιασμένη αφέλεια ότι οι Εβραίοι είναι Χριστιανοί ! Ποιο πειστικός θα ήταν αφού όλοι τελικά σε αυτό το διεφθαρμένο δελτίο είναι βρώμικοι μέχρι κόκαλο . Μπράβο σου που έφυγες και να το θυμηθείς ο Βελόπουλος χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη σου θα ξαναγυρίσει σύντομα στο 2 %. Όταν βάζεις στο πατριωτικό δελτίο σου και προφανώς στο κόμμα σου μέλη των στοών που όλοι ξέρουμε τα ιδρυτικά τους μέλη και την σχέση τους με την κυβέρνηση τότε μάλλον και εσύ Σπαρτιάτης Στιγνκας είσαι και παραπλανεις τους ψηφοφόρους σου

  28. Πάντως θα ήθελα να μου έλεγες αληθεια “κύριε” και να με συγχωρούσες πραγματικά όπως εγώ εσένα Παρ όλο που με γνωριζα ότι με κοροϊδευες.
    Αλλά η αλήθεια είναι για τους άντρες που έχουν λόγο και φοράνε παντελόνια όχι για Ψαροκασσελες ανάξιες σεβασμού.
    Πιστεύω δεν είμαι σίγουρη από το επίπεδο σου κι απ’ τις αντιδράσεις σου ότι είσαι μορφωμένος.
    Για αυτό δεν έχεις και τόσο κόμπλεξ στο σημείο αυτό.
    Οι κυρατσες είναι οι πιο αμόρφωτες ιδίως οι μεσημεριανές.
    Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος που έχει τόση κακία να θεωρηθεί μορφωμένος.
    Να μη μου απευθύνονται θα τις αγννοω.

  29. Γεμίσαμε γιαλαντζί πατριώτες…!!!Μόνο ο Στέφανος Χίος τιμά τα παντελόνια που φοράει!!!

  30. Kι εσείς θα πείτε εμένα ψυχικά ασθενή. Έλεος.

Comments are closed.