ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ!- «ΤΥΦΛΟ» ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΥΣ SIDEWINDER ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!- ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

Κοινοποίηση:
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Με πύραυλο αέρος – αέρος Sidewinder θα χτυπούσαν οι πραξικοπηματίες το βράδυ της 15ης Ιουλίου το αεροσκάφος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, επικαλούμενη τις καταθέσεις των πιλότων.

Διαβάστε περισσότερα EΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ζήτημα κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου εγείρουν οι Τούρκοι!
    Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 18:56
    Ζήτημα κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου εγείρουν οι Τούρκοι!
    Οι προκλητικές δηλώσεις Γιλντιρίμ

    Ζήτημα συνόρων στο Αιγαίο φαίνεται να έθεσε για ακόμα μια φορά η επίσημη τουρκική κυβέρνηση, με την “σκυτάλη” των δηλώσεων να παίρνει ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γλιντιρίμ.

    Ο Τούρκος Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του την Τετάρτη, πριν την σύγκλιση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβούλιου, στο οποίο “αποκεφαλίστηκαν” οι επικεφαλής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ανέφερε ότι οι εσωτερικές και εξωτερικές απειλές, τις οποίες αντιμετωπίζει η Τουρκία, δεν έχουν τελειώσει ακόμα αλλά συνεχίζονται, ενώ ορισμένα από τα προβλήματα που θα συνεχίσουν να την απασχολούν στο εγγύς μέλλον είναι: το ζήτημα των νησιών στο Αιγαίο με την Ελλάδα, το Κυπριακό ζήτημα, η σκέψη για το δημοψήφισμα στο Βόρειο Ιράκ, δηλαδή για την ανακήρυξη ανεξαρτησίας στο ιρακινό Κουρδιστάν, και το μέλλον της Συρίας.

    Φαίνεται δηλαδή πως η τουρκική ηγεσία επαναλαμβάνει και αναπαράγει τη ρητορική εθνικιστικών και περιθωριακών κύκλων περί κατάληψης “18 τουρκικών νησιών” από την Ελλάδα την περίοδο 2004-2014. Η ρητορική αυτή αν και ξεκίνησε ως συνωμοσιολογία περιθωριακών όπως αναφέρθηκε κύκλων, υιοθετήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου και από τον ηγέτη της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος αναζητούσε να ασκήσει εθνική αντιπολίτευση απέναντι στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Μέχρι πρότινος όμως η ισλαμιστική κυβέρνηση Ερντογάν τηρούσε αποστάσεις από το ζήτημα, κάτι το οποίο φάνηκε στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κίνα, όπου ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε ότι σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης.

    Από ό,τι φαίνεται, η Τουρκία άλλαξε γνώμη για το τι «σέβεται», ή πώς ερμηνεύει τη Συνθήκη της Λωζάνης και δια στόματος του Πρωθυπουργού της ευθέως αμφισβήτησε τα σύνορα στο Αιγαίο και την ελληνική κυριαρχία

  2. Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 12:39
    «Σφαγές μέσα στα σπίτια της Κωνσταντινούπολης» – Σε κίνδυνο οι Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

    Το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» ανακοίνωσε σφαγές μέσα στα σπίτια κατά των πολιτών της Κωνσταντινούπολης, όπου ζουν, μεταξύ των άλλων, Έλληνες και ελληνογενείς πληθυσμοί.

    Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής, ένας νεαρός μαύρος, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και την Ρώμη της Ιταλίας, όπου και εκεί ο Ελληνισμός δίνει δυναμικά το «παρόν».

    Όπως μεταδίδεται, το μήνυμα εικάζεται πως βιντεοσκοπήθηκε στην Ράκα της Συρίας, την de facto πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» κατά την διάρκεια των πρόσφατων μαχών.

    Ο τρομοκράτης απευθύνεται, μάλιστα, προσωπικά στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον «νέο φαραώ».

    «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να έστρεψες το βλέμμα σου στην Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας», λέει κουνώντας το χέρι απειλητικά στην κάμερα, προτού επιστρέψει στο οπλοπολυβόλο του κι αρχίσει να πυροβολεί.

    Φυσικά αυτοί που θα σφαγούν μέσα σε σπίτια θα είναι οι χριστιανοί ή οι κρυπτοχριστιανοί της Πόλης, οι οποίοι δεν δέχονται να υποκύψουν στο Ισλάμ και τον νέο-οθωμανισμό του Ερντογάν, ο οποίος στηρίζει τους ισλαμιστές και τους μουσουλμάνους στα βάθη της Τουρκίας, που καμία σχέση δεν έχουν με τους ελληνογενείς πληθυσμούς στα παράλια της Μικράς Ασίας, στον Πόντο και στην Κωνσταντινούπολη. https://youtu.be/ghDmWX7EmOU

Comments are closed.