ΗΠΑ: Παιδόφιλος καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση και σωματικό ευνουχισμό

Κοινοποίηση:
δφφβδφβδφ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα που βίασε 14χρονο κορίτσι, διατάχθηκε να ευνουχιστεί σωματικά και καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκισης.

Ο ίδιος δήλωσε ένοχος για τον βιασμό της 14χρονης σύμφωνα με τον εισαγγελέα Σκοτ Περιλού.

Ο 54χρονος Γκλεν Σάλιβαν από το Σπρίνγκφιλντ, δήλωσε στις 17 Απριλίου ένοχος για τέσσερις κατηγορίες βιασμού δευτέρου βαθμού. Ο ίδιος άνδρας είχε καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλάκισης και του υπεβλήθη σωματικός ευνουχισμός που ήταν μέρος της συμφωνίας του με τους εισαγγελείς, όπως είπε ο εισαγγελέας.

Ο βοηθός εισαγγελέα Μπράντ Κάσκιο που άσκησε την ποινική δίωξη στην υπόθεση, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω διατάξει τον χημικό ευνουχισμό τριών ανθρώπων, αλλά απ’ όσο γνωρίζω, αυτός είναι ο πρώτος φυσικός ευνουχισμός που διατάσσεται. Θεώρησα ότι αυτή η υπόθεση ήταν αρκετά ισχυρή και δικαιολογούσε μια τέτοια ενέργεια».

«Τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων είναι τα πιο κακόβουλα εγκλήματα που διώκουμε. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω κάθε εργαλείο που ο νομοθέτης είναι πρόθυμος να μας δώσει, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού-φυσικού ευνουχισμού, για να αναζητήσω δικαιοσύνη για τα παιδιά στην κοινότητά μας», πρόσθεσε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κι εδώ τους παιδόφιλους παιδοβιαστές τους χαϊδεύουμε και τους αφήνουμε ελεύθερους… θέλουμε αυτό το μέτρο κι εδώ στη χώρα μας το Ελλαδιστάν ή ακόμη καλύτερα θέλουμε και την θανατική ποινή αυτών, για να ξεβρωμίζουμε από αυτά τα μιάσματα

Leave a Response