ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ… ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ… “Αγαπητέ μου κύριε Καθηγητά…”

Κοινοποίηση:
436444000_405112322414027_2744158217322575119_n

“Αγαπητέ μου κύριε Καθηγητά…

Όπως σας ανέφερα από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται και στην πράξη, εγώ δεν είμαι ο πολιτικός με την παραδοσιακή και απαξιωμένη στα μάτια του κόσμου έννοια του πολιτικού. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω για πάντα δικηγόρος, μαχητής της αλήθειας και του δικαίου. Ώστε η απόφασή μου να ιδρύσω κόμμα και να συμμετάσχω στις ευρωεκλογές, που μόνο με τη δική σας βοήθεια κατέστη εφικτό να γίνει πράξη, ως κίνητρο και αποκλειστικό σκοπό είχε να μεταφέρω σε ευρωπαϊκό επίπεδο την ανθρωπιστική και νομική μάχη που δίνω από την 26η Απριλίου 2020 και να την οδηγήσω μία ώρα αρχύτερα και αποτελεσματικότερα στο τέλος, στη λύτρωση και την κάθαρση. Αφιερώθηκα από τη μέρα εκείνη και επί τέσσερα έως σήμερα έτη ψυχή τε και σώματι στον αγώνα αυτό και στη βοήθεια και σωτηρία συνανθρώπων μου μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, αδιαφορώντας ποιος μου ζητούσε κάθε φορά βοήθεια, τι εθνικότητα είχε, πού πιστεύει, τι ψηφίζει, εάν ήταν μορφωμένος ή αγράμματος, εάν ήταν φτωχός ή πλούσιος, άλλωστε ποτέ δεν ζήτησα χρήματα για όλα αυτά που έχω κάνει και προσφέρει, από οποιονδήποτε. Ανέστειλα υποχρεωτικά προς τον σκοπό της μάχης αυτής το μεγαλύτερο μέρος της ποινικής δικηγορίας που ασκούσα με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ υψηλά επίπεδα, και μόνο η οικονομική βοήθεια του απλού κόσμου ήταν αυτή που με έφτασε έως εδώ με τα τεράστια έξοδα που απαιτούσε και εξακολουθεί και απαιτεί η μάχη ενάντια στο θηρίο και κράτησε και όρθια την οικογένειά μου, μοναδική πηγή εισοδήματος της οποίας είναι η δικηγορία που ασκώ. Δεν είμαι πλούσιος, σε ενοίκιο μένω με την οικογένειά μου, ακίνητη περιουσία δεν έχω, το μέλλον του γιου μου είναι στον αέρα. Σας θυμίζω ότι εάν ήθελα θα είχα εξασφαλίσει το μέλλον και το δικό του και των απογόνων του, εάν απλά και μόνο είχα αποδεχθεί την πρόταση της Μασονίας να ενταχθώ στις τάξεις της, τους είπα όμως το βροντερό όχι εξηγώντας τότε στον Χρήστο Μανέα ότι εγώ είμαι ο απόλυτος μαχητής του δικαίου και ότι ως τέτοιος αποκλείεται για εμένα η οποιαδήποτε σχέση εξάρτησής μου από λέσχες και στοές, όσο ισχυρές και εάν είναι αυτές.

Ακριβώς λοιπόν επειδή είμαι όλα αυτά τα παραπάνω και δεν έχω πίσω μου εφοπλιστές, επιχειρηματίες και μεγαλοχρηματοδότες και ούτε ποτέ διανοήθηκα να αναζητήσω τέτοιους, πάλι στον απλό κόσμο απευθύνθηκα για την χρηματοδότηση αυτής της προσπάθειας. Εάν σας στείλω την κίνηση του λογαριασμού θα καταλάβετε ότι μιλάμε για απλό κόσμο. 10, 20, 30 και 50 ευρώ από απλούς καθημερινούς ανθρώπους της βιοπάλης, που όμως αποδείχθηκε ότι στον πολύ σύντομο αυτό χρόνο που είχα στη διάθεσή μου από τη μέρα που πήρα την απόφαση να ιδρύσω κόμμα μέχρι και σήμερα, ήταν αδύνατον να προσελκύσω περισσότερο κόσμο και να συγκεντρωθούν τα χρήματα του παραβόλου. Μπορώ να τα βάλω σήμερα, αλλά θα πεινάσουμε. Είμαστε οριακά. Και είναι χρήματα με το ΦΠΑ τους και φορολογήσιμα. Και εάν τώρα υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία, αντιλαμβάνεστε ότι μετά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα ψηφοδέλτια, όταν ταυτόχρονα πρέπει να πληρώνω τα δυσβάσταχτα έξοδα που απαιτεί η μάχη που μαίνεται σε όλα τα πεδία.

Δεν μπορώ να παίξω στον τζόγο ούτε την ιερή μάχη που δίνω ούτε την επιβίωση της οικογένειάς μου. Επιλέγω να συνεχίσω τη μάχη αυτή και να την φτάσω στο τέλος παραμένοντας στην Ελλάδα.

Όμως, όπως σε όλα όσα κάνω τα τέσσερα αυτά τα χρόνια, έτσι και σε αυτό, είχα ένα πολύ μεγάλο κέρδος.

Το ότι γνώρισα έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Εσάς.

Το κόμμα ιδρύθηκε μόνο με τη βοήθειά σας σε ελάχιστο χρόνο και να είστε σίγουρος ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή και ακόμα περισσότερο σε αυτό που κάνω, πιστέψτε με.

Για κάποιο σκοπό μπήκα στη διαδικασία αυτή και για κάποιο σκοπό έπρεπε να σταματήσει εδώ. Έχω βγάλει πολλά και πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Θα σας τα πω κάποια στιγμή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, κύριε Καθηγητά.

Με πολλή εκτίμηση

Νίκος Αντωνιάδης”

***

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

ΔΕΝ ήταν η ώρα…

ΣΥΝΕΧΙΖΩ την ιερή αυτή μάχη και αφοσιώνομαι αυτήν, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΔΕΝ θα τζογάρω ΟΥΤΕ τη μάχη ΟΥΤΕ την επιβίωση της οικογένειάς μου.

ΟΜΩΣ, στο nikant2@yahoo.gr παρακαλώ να μου στείλετε το iban του τραπεζικού λογαριασμού σας όσοι καταθέσατε χρήματα αποκλειστικά για το παράβολο και όχι για τη μάχη.

Θα σας επιστραφούν αμέσως.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δεν θέλω σπρώξιμο από εφοπλιστή δεν θέλω σπρώξιμο από κανέναν διεφθαρμένο πλούσιο δεν θέλω σπρώξιμο από κανέναν γενικά. θέλω με το σπαθί μου συνεχώς να κάνω τα πάντα. Κύριε Αντωνιάδη έτσι δεν κάνουμε τίποτα δυστυχώς. Αφού είναι έτσι αφήστε να μπούνε στο ευρωκοινοβούλιο οι άχρηστοι οι πόρνοι οι διαπλεκόμενοι οι απαίδευτοι και μείνετε εσείς απ έξω τόσο πολύ αγαπάτε την ελλάδα . Καμιά φορά σκοπός αγιάζει τα μέσα ο δρόμος προς τη δόξα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα πρέπει να κάνεις μερικούς επιλεκτικούς συμβιβασμούς για το μεγάλο καλό και το μεγάλο καλό είναι ο λαός που θα βοηθήσετε στο ευρωπαϊνοβούλιο να δικαιωθεί ο ελληνικός λαός ο ευρωπαϊκός λαός ο παγκόσμιος λαός .Ε βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας επιτέλους, έτσι δεν γίνεται δουλειά Κανένας μεγάλος ηγέτης δεν έφτασε στο θρόνο χωρίς να το βοηθήσουν και κάποιοι άλλοι αιμοδότες . Σημασία όμως έχει τι δουλειά έκανε όταν έφτασε εκεί ,ώστε οι άλλοι να αποτελούν μια κουκίδα στη διαδρομή του και όχι την διαδρομή του ολόκληρη .

  2. Αγαπητέ Κύριε Αντωνιαδη, όπως έδειξες τόση αγαπη συμπαράσταση και άλλο τόσο σεβασμό στο συνάνθρωπο σου εμπράκτως 100% για 4 ολόκληρα χρονια, έδωσες εξετάσεις και πέρασες με ΑΡΙΣΤΑ έτσι και συνέχισε το έργο σου ακάθεκτος!!!
    Θερμότατα συγχαρητήρια στους ΓΟΝΕΙΣ που σε μεγαλωσανε καθώς επίσης και στην οικογένεια που εσυ δημιουργησες, τι να σου λέω τώρα αν υπήρχαν Έλληνες σαν και ΣΕΝΑ και το ΛΑΚΩΝΑ ΧΙΟ δε θα θα είχε φτάσει η χώρα μου στα κατάντια που έχει φτάσει σήμερα…….
    Λοιπόν ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ και ΘΕΟΣ ΜΑΣ που θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ σε λίγες μέρες να σου χαρίζει
    ΥΓΕΙΑ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ για να συνεχίσεις ακάθεκτος το έργο σου ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ συνορων μαζι με τη χούφτα ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ βλέπε ΧΙΟ ΕΝΩΘΕΙΤΕ μπας ΔΟΥΜΕ καμμια άσπρη μέρα.
    Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,
    Αμαλια

  3. όπως είπα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ (Αθηναίος) τα περί αλβανίας και αλβανού σου τα επιστρέφω σε εσένα και στα φιλαράκια σου όσο για αυτά που έχω κάνει εγώ ούτε στα τρελά όνειρα σου τα έχεις δει και τα έχεις κάνει όποτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ βλάκα/ηλίθιε φτάσε 50+ χρονών πρώτα και μετά μίλα

    όπως είπα μακάρι να είναι όπως τα λέτε για τον ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ θα του δώσω ευκαιρία να γίνει ευρωβουλευτής στο ευρωκοινοβούλιο μιας και με αφήνουν αδιάφορο οι άλλοι “κλόουν” που έχουν παρουσιάσει τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα ελπίζω να μην γίνει λάθος επιλογή και αυτός όπως έγινε με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ/ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ή με τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) και το ΝΙΚΗ.

  4. αφηστε τον μαχητη αυτον ησυχο τρολακια. Προκειται για ΓΕΝΝΑΙΟ δικηγορο που δίνει μάχες σε πολλά επίπεδα απέναντι στο σάπιο κατεστημένο. τί πράγμα κι αυτό να υπάρχει παντού κα΄ποιος που απλά πετάει πέτρες σε ότι αξιόλογο πάει να γίνει σε αυτό τον τόπο!

  5. <> Αυτή η φράση, είναι όλο το νόημα για τους Έλληνες σήμερα δυστυχώς!!!!!!!!!!!!

  6. Πάντως τα 25.000 ευρώ το μήνα για όλη την θητεία ως ευρωβουλευτής στο ευρωκοινοβούλιο βλέπω και έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς π.χ. ΛΑ.ΟΣ. , ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΠΑΣΟΚ άντε να δούμε πόσα φρούτα θα μαζευτούν…

    Μπορεί να κάνω λάθος για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να αξίζει θα δείξουν οι πράξεις του

    Προσωπικά μου άρεσε ο Θ.ΤΖΗΜΕΡΟΣ τον οποίο θεωρούσα άξιο πολιτικό αλλά δεν το άφησε το σύστημα έτσι παράτησε την πολιτική και ησύχασε

    Άλλωστε δεν αξίζει να παλεύεις να σώσεις ανθρώπους που δεν θέλουν να σωθούν με τις επιλογές που κάνουν

    Να μην είναι σαν κάτι άλλους που ζητήθηκε από τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ να ψηφίσετε τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και τώρα πάνε στο σπίτι τους

    Αυτό πάει σε αυτόν που με αποκαλεί λαμόγιο και απειλεί χωρίς να με ξέρει να είσαι καλά σε συγχωρώ γιατί δεν γνωρίζεις από δεοντολογία του διαδικτύου που λέει να σέβεσαι όλους τους συνομιλητές σου είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτούς και δείχνεις το επίπεδο που έχεις σε ηλικία και γνώσεις
    κρύψου πίσω από την οθόνη/πληκτρολόγιο και κάνε τον επαναστάτη από τον καναπέ μπορείς..απλά πρόσεχε μην ξυπνήσεις από το όνειρο και διαπιστώσεις ότι είναι εφιάλτης έτσι? γιατί πολύ επανάσταση ονειρεύεσαι και φωτιές/τσεκούρια και σε κόβω από αυτούς που πάνε κάθε σεζον εργαζόμενοι (σκλάβοι) στον τουρισμό/εστίαση και εργάτες στα έργα/χωράφια
    πιο ελληνικό κράτος και ελλάδα θα ήθελα να μάθω ονειρεύεσαι όταν δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι η ελλάδα έχει ήδη καταληφθεί είναι ήδη υπό κατοχή και τίποτα δεν τις ανήκει (υπέδαφος/έδαφος/αέρα/θάλασσα)

      1. Ότι αφορά τον συγκεκριμένο άνθρωπο ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός και να σέβομαι όλους τους ανθρώπους και τους συνομιλητές μου θα του δώσω ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι κάτι το διαφορετικό με τις πράξεις του ως ευρωβουλευτή εντός του ευρωκοινοβουλίου.

        Άλλωστε όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν δημοσιεύσει τις λίστες με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές για το για το ευρωκοινοβούλιο πραγματικά είναι όλα τα λεφτά να δείτε τα ονόματα αυτών που θέλουν να παίρνουν τα 25.000 ευρώ το μήνα εφόσον εκλεγούν ευρωβουλευτές δεν ξέρω αν οι λίστες αντιπροσωπεύει υποψήφιους ευρωβουλευτές ή υποψήφιους κλοούν.

        Λυπάμαι αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι εσύ και όποιος άλλος
        Αλλά η ΕΛΛΑΔΑ εν έτη 2024 ελέγχεται πλήρως από το ΧΡΗΜΑ και από τις πολυεθνικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και δεν τις ανήκει τίποτα απολύτως (υπέδαφος/έδαφος/αέρας/θάλασσα) ακόμα και οι κάτοικοι είναι υπό μίσθωση είτε ως εργαζόμενοι είτε ως εργάτες.

        Δεν έχει σημασία τι αρέσει σε εμένα αγαπητέ μου φίλε

        Εγώ είμαι 50+ έχω μόνιμη δουλειά/μισθό μου μένουν άλλα 20 χρόνια για την σύνταξη στο μεταξύ έχω αποκαταστήσει την γυναίκα και τα παιδιά μου , έχω σπίτι δικό μου

        Εσείς είναι τι θα κάνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας

        Σταματήστε αυτή την νοοτροπία να κοιτάτε τι κάνει ο άλλος κοιτάτε τι κάνετε εσείς οι ίδιοι.

  7. ……………………………………ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα…………………………………
    δυστυχώς.
    Ειλικρινής τοποθέτηση
    ατυχής για τους σαν εμένα ελπίζοντες………
    . Νίκο, να έχετε υγεία και ευλογία απο κει Πάνω
    σίγουρα η οικογένεια έχει μεγαλύτερη έννοια ατις μέρες μας (και οχι μόνο)

  8. Ναι μας έπεισες τώρα ενδιαφέρεσαι για το καλό μας…
    Η ουσία είναι ότι μυρίστηκες τα 25.000 ευρώ κάθε μήνα που θα παίρνεις από το ευρωκοινοβούλιο αν γίνεις ευρωβουλευτής σε όλη την διάρκεια της θητείας σου
    όλα τα υπόλοιπα είναι για τους βλάκες/ηλίθιους που σε πιστεύουν

    1. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλώτρια. Εσύ είσαι λαμόγιο, ο Νίκος έχει αποδείξει ότι δεν είναι.

      Και τύποι σαν εσένα είναι οι συνεργοί του καθεστώτος που έχουμε φτάσει σε αυτή την αχρεία κατάσταση και κινδυνεύουμε με εξαφάνιση μετά από 3000 χρόνια σε αυτό το τόπο.

      Αλλά άρχεται η ώρα εσύ και οι όμοιοί σου θα τρέχετε να κρυφτείτε στις σπηλιές του εξωτερικού, γιατί θα πέσει τσεκούρι και φωτιά. Εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι Κολοκοτρωναίοι που άφησαν λαμόγια να καπελώσουν την επανάσταση. Εδώ είμαστε απόγονοι του Αντίγονου του Μονόφθαλμου και του Βασίλειου Α’ του Μακεδόνα. Θα καθαρίσει το τόπος και όσοι μείνουμε. Θα ξαναχτιστεί το Ελληνικό Έθνος με καθαρές βάσεις, όχι σάπιες όπως εσύ.

    2. Ρε αλβανέ, σε παρακολουθούμε εμβολιολάγνε τόσο καιρό και συνεχώς βγάζεις μένος κ κακία. Άντε τράβα στα τίρανα να σε μπουκώσει κάνας τηγανοκέφαλος να ηρεμήσεις. Κόπανε. Ότι έχει κάνει ο κ. Αντωνιάδης σε λίγα χρόνια δεν θα κάνεις εσύ σε 40 ζωές

    3. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ, ΑΜΙΣΘΙ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;; 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;;

    4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Leave a Response