ΝΑ ‘ΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΛΑΣΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ …ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ… ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ… ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ;; ΣΟΒΑΡΑ ;; ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ;; ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΤΑΙΣΜΑ ;;

Κοινοποίηση:
IMG_8628 (1)

Εντάξει. Θα κάνω μία πολύ μικρή εξαίρεση και θα ασχοληθώ για πολύ λίγο με ένα μόνο από όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί στα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα πριν την ώρα τους. Γιατί δεν έχει έρθει η ώρα αυτή ακόμα.

Στο υλικό που μου έχουν στείλει από τον οχετό των Μ.Μ.Ε. όλων αυτών των τελευταίων ημερών πρόσεξα το κείμενο του ανεκδιήγητου αυτού κριτικού κινηματογράφου, του Δημητράκη του Δανίκα, ο οποίος σκέφτηκε ότι είναι καλή ευκαιρία να δηλώσει και αυτός στα αφεντικά των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα το “παρών” του στην λάσπη και την προπαγάνδα των ημερών.

Και το έκανε με ένα κείμενό του που  έστειλε στο protothema.gr, με το οποίο πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος.

Διασκεδαστικό κείμενο και το βρήκα και εγώ ευκαιρία για άλλο λόγο. Για να ξεφύγω λίγο από τα πραγματικά σοβαρά που ασχολούμαι και να χαλαρώσω λίγο ο άνθρωπος.

https://www.protothema.gr/blogs/dimitris-danikas/article/1183252/esu-ki-ego-eimaste-ehthroi/?fbclid=IwAR3YoUzq8nD0B7zny6x3MDm-SN-mu46H2OPmpnOAy34X6-qsr7G6mp8HreA

Ατομική και συλλογική ευθύνη μηδενική. Διαβάζω λοιπόν για αυτόν τον εξαίρετο, τον υποδειγματικό δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, υπερασπιστή των αρνητών. Του εμβολιασμού φυσικά. Ολων εκείνων που είτε από φόβο είτε από ψεκασμό, είτε από εμμονικά κολλήματα σε θεωρίες συνωμοσιών, έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τα νοσοκομεία σε εκατόμβες νεκρών. Έτσι ακριβώς.

Μεγάλε!

“Έτσι ακριβώς”, έγραψε εκστασιασμένος από τη γραφή του και την τρομερή ευφυία του, επιβεβαιώνοντας τον …εαυτό του.

Το …χιουμαράκι το προσέξατε; Εντάξει τώρα. Κορυφή! Φαίνεται και από τη φάτσα που έχει βάλει στα άρθρα του άλλωστε. Μία αυτογνωσία πρέπει να του την αναγνωρίσουμε. Καθόλου τυχαία η επιλογή της φωτογραφίας του και μπράβο του. Να τα λέμε αυτά.

Τι έκανε, πως αντέδρασε ο δικηγορικός σύλλογος; Μέχρι στιγμής σφυρίζει κλέφτικα. Σιγά τώρα που τα μέλη της διοικήσεως θα χάσουν τον πολύτιμο χρόνο τους ασχολούμενοι με τέτοια υπόθεση. Σου λέει, δικηγόρος είναι, αυτή η δουλειά του, αυτό το καθήκον του. Ως συνήγορος πάσης φύσεως υποθέσεων

Είναι και …ενήμερος ο Δανίκας! Ελάτε, πάρτε τον στο …δικαστικό ρεπορτάζ, ο άνθρωπος είναι …γεννημένος γι αυτό.

Τι έπρεπε να γίνει; Αυτομάτως να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

‘Ετσι ακριβώς, Δανίκα. Και συγγνώμη που σου κλέβω και τις ατάκες.

Αυτομάτως!

Εσύ ξεπέρασες και τον Ελευθεριάνο. Ακόμα και αυτός μία στοιχειώδη διαδικασία την ακολούθησε. Εσύ θέλεις να γίνονται …αυτόματα αυτά τα ωραία πράγματα τα δημοκρατικά!

Θα μου πείτε ότι οι δικηγόροι είναι υποχρεωμένοι να υπερασπίζονται ακόμα και δολοφόνους αλλά και εμπόρους ναρκωτικών. Σωστά. Εδώ όμως η περίπτωση είναι αλλιώτικη. Γιατί πρώτο η υπόθεση είναι καραμπινάτη. Δηλαδή διαπιστωμένη με ονοματεπώνυμο. 

Καραμπινάτη! Έτσι ακριβώς ! Δεν παίζει με αυτά ο Δανίκας. “Διαπιστωμένη με ονοματεπώνυμο”! Να τον πάρουν και στο Εφετείο να δικάσει και την υπόθεση! Εδώ βγήκε ο …οικονομολόγος κυβερνητικός εκπρόσωπος και μίλησε για τον “ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων”, να μη βγει και ο …κριτικός κινηματογράφου να μιλήσει για …καραμπινάτη υπόθεση; Τι;

Και γιατί δεύτερο η υπεράσπιση τέτοιων αρνητών συμβάλλει τόσο στη διάδοση αυτού του θανάσιμου και αόρατου εχθρού, όσο και στην αυξητική πορεία των θανάτων. Με απλά λόγια κάθε αρνητής, θέλει δε θέλει, μοιάζει με ηθικό αυτουργό μαζικών «δολοφονιών». Τελεία και παύλα.

Πρέπει να σας πω ότι μία ανατριχίλα την ένιωσα διαβάζοντας το κείμενο του …κριτικού. Έπιασα τον εαυτό μου να αμφιβάλλει για την …σεξουαλικότητά του! Αυτά τα στιβαρά “έτσι ακριβώς” και το “τελεία και παύλα” που βγάζουν έτσι, πως να το πω, μία αποφασιστικότητα, μία …αρρενωπότητα, μία …βαρβατίλα βρε αδελφέ, όπως και να το κάνεις σε βάζουν σε σκέψεις! Μετά βέβαια βλέπεις ξανά τη φωτογραφία του και λες άσε. Καλά είμαι έτσι όπως είμαι.

Πάμε παρακάτω. Εκτός του εξαίρετου αυτού δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Πάμε στους γιατρούς, με ονοματεπώνυμα φυσικά, που εμπλέκονται ευθέως στο σκάνδαλο Novartis. Τι έγινε με όλους αυτούς τους χιλιάδες ευυπόληπτες οπαδούς του Ιπποκράτη; Ακρα του τάφου σιωπή. Διαπομπεύθηκε δημοσίως κανείς; Πλάκα κάνεις! Εκλήθη κάποιος, έστω και ένας, να απολογηθεί στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου; Αστεία πράγματα.

Ρε Δανίκα, προσπαθώ και εγώ να πείσω να σε βάλουν στο δικαστικό ρεπορτάζ, να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι επιπλέον βρε άνθρωπε, και μου τα χαλάς. Τι είναι αυτά; Και καλά για μένα δεν έμαθες τίποτα για τον δικηγορικό σύλλογο, για τον Βόβολη και τον Μπαλδιμτσή ούτε; Άκρα του τάφου σιωπή ο κατακλυσμός των Μ.Μ.Ε. με τα ρεπορτάζ για την πειθαρχική δίωξη του Βόβολη; Πού ήσουν εσύ; Ήσουν απασχολημένος να ψάχνεις φωτογραφία για να σε θαυμάζουμε όταν διαβάζουμε τα συνταρακτικά κείμενά σου; Τι έγινε; Κατάλαβες ότι υπάρχει “ψητό” στη λάσπη των ημερών και είπες να “φας” και εσύ αλλά δεν έκανες ούτε τον κόπο να ρωτήσεις ρε παιδί μου αν έχει γίνει κανα πειθαρχικό σε γιατρούς ή σε εμένα; Έτσι πας και γράφεις;

Και εσείς εκεί στο Πρώτο Θέμα, πριν δημοσιεύσετε τις μπούρδες του Δανίκα δεν ρίχνετε μία ματιά πρώτα τι έχει γράψει; Δεν σας έστειλε κριτική για την Εμμανουέλα στη χώρα των μαύρων. Για μένα γράφει. Και τους …αρνητές γενικά. Δεν ξέρει ο άνθρωπος. Να βοηθήσει θέλει και αυτός με λάσπη στην προπαγάνδα, αλλά μην τον αφήνετε έτσι. Ξεβράκωτο στα αγγούρια. Δεν βλέπετε τη φάτσα του; Δεν είναι για τέτοια.

Τι να πω… Στην κριτική κινηματογράφου σε βλέπω μία ζωή να μένεις…

Επειδή η κατάσταση μοιάζει σαν πολεμική. Επειδή τα νούμερα καλπάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Και επειδή όλοι μα όλοι κινδυνεύουν, θα έπρεπε, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, όσοι βάζουν πλάτη-και μάλιστα εκείνοι «διαπρεπών» συλλόγων και μάλιστα επιστημονικών-να έβγαιναν στη σέντρα, να διαπομπεύονταν και οι φωτογραφίες τους να κοινοποιούνταν δημοσίως όπως συμβαίνει με παιδεραστές και άλλους της κατηγορίας σεξουαλικών «παρενοχλήσεων».

Εντάξει. Ο άνθρωπος είναι σε παράκρουση. Ένα πράγμα εγώ και οι διωκόμενοι γιατροί με τους …παιδεραστές και τους “άλλους της κατηγορίας σεξουαλικών παρενοχλήσεων”.

Και σκέφτεσαι. Έχει νόημα να θυμώσεις; Ή απλά να αναδημοσιεύσεις την τρικυμία που έχει στον εγκέφαλό του η φάτσα αυτή και να αφήσεις να “μιλήσουν” γι αυτόν τα γραπτά του;

Μάλλον το δεύτερο.

Γιατί δείτε. Έχει και συνέχεια.

Για να το πω πιο συγκεκριμένα, η περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, μπροστά σε όλους αυτούς τους υποστηρικτές των αρνητών, μοιάζει με πταίσμα. Ο λόγος είναι απλός. Αν ο Λιγνάδης έχει πράγματι κακοποιήσει ανήλικους αρσενικούς, αυτό το «έγκλημά» του αρχίζει και τελειώνει εκεί. Οι άλλοι που μολύνουν καλυπτόμενοι πίσω από ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα σπέρνουν τον θάνατο παντού.

Καλά ρε άνθρωποι. Τον Δανίκα; Σοβαρά τώρα;

Πταίσμα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Λιγνάδης; Που αν, λέει, έχει πράγματι κακοποιήσει ανήλικους αρσενικούς (θέλεις να σχολιάσεις κάθε λέξη του αλλά σκέφτεσαι πραγματικά ότι δεν έχει νόημα…), αυτό το “έγκλημά” του (τα εισαγωγικά είναι του Δανίκα, μην παρεξηγούμεθα…), αρχίζει, λέει, και τελειώνει εκεί. Και λέει για εμάς που σκορπάμε τον θάνατο παντού, κάτι σαν την ραδιενέργεια της ατομικής βόμβας ένα πράγμα.

Είπαμε. Ο Λιγνάδης ίσως έχει κακοποιήσει ανήλικους αρσενικούς, εμείςείμαστε καραμπινάτη υπόθεση.

Έτσι ακριβώς και τελεία και παύλα.

Αλλά φυσικά είναι και το άλλο. Ότι εγώ έχω ονοματεπώνυμο.

Ενώ το “Λιγνάδης” είναι ψευδώνυμο…

Και ολοκληρώνει το …πόνημα:

Εσύ κι εγώ είμαστε εχθροί!

Τώρα τι να του πεις.

Ότι αυτός και εγώ δεν ήμασταν ποτέ φίλοι…;

Ή ότι αυτή η παλιόφατσα δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει φίλος μου…;

Άλλωστε δεν χρειάζεται να ψάχνει για άλλους φίλους.

Έχει τον Λιγνάδη…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δανίκας= σουργελομαλά@κας απο ανέκαθεν! Μην ασχολείσαι κ.Αντωνιάδη με μηδενικά

Comments are closed.