«Οι επόμενοι 6 μήνες θα είναι πολύ τρομακτικοί»: Βλέπει Γ’Π.Π. ο Τραμπ

Κοινοποίηση:
Donald-Trump-2024-EPA-768x512-1-750x375

Με την προεκλογική κόντρα στις ΗΠΑ να φουντώνει, ο Ντόναλντ Τραμπ σε αρκετές δημόσιες ομιλίες του υπερτονίζει τον κίνδυνο η χώρα του να συρθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Κατηγορεί τους διεθνιστές του Μπάιντεν, επισημαίνοντας πως οι επόμενοι μήνες (μέχρι τις εκλογές) θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι:

«Οι ΗΠΑ με εμένα ποτέ δεν ενεπλάκησαν σε πόλεμο. Νίκησα τον ISIS, ποτέ δεν αρχίσαμε κάποιον πόλεμο. Με αυτόν τον τύπο (σ.σ. τον Μπάιντεν) θα καταλήξουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θα σας πω αυτό: Οι επόμενοι έξι μήνες πρόκειται να είναι πολύ τρομακτικοί. Είναι ένας υπερβολικά ανίκανος άνθρωπος»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. @: Rembrandt. Χριστός Ανέστη.Δεν μπορώ τα ψέμματα,τις μισες αλήθειες,την κάθε μορφή κακόβουλης προπαγάνδας. Και γιατί παρακαλώ οι ΗΠΑ να βγαίνουν να μου το παριστάνουν καλοσυνάτες; Πως τέθηκαν τα θεμέλια αυτη της δυσλειτουργικής,πολυφυλετικής κοινωνίας; Με την συνεχή εξόντωση των γνησίων ιδιοκτητών της γης: Απάτσι,Ναβάχο,Σιού..Αν ποτε ήταν πρώτη δύναμη! Και τι “μπροστά”. Μας λανσάρουν τα Gay Pride,και ντε και καλά ότι είναι -ανήκουστο-καλό πράγμα χύμα,ελεύθερα τα οπλα. η Ελλάδα έγινε ζητιάνα επειδή επέκράτησαν στην πολιτική οι κρυφοΕβραίοι απατεώνες,και άλλοι ανώμαλοι που πονηρά μας έφεραν στην αποβιομηχάνιση,και όλο την σαπίλα.
    Δυστυχώς αυτό το πιόνι,ο Τράμπ διέταξε την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ,επιδεινώντας την μοίρα των παλαιστινίων. Επίσης ότι αποκήρυξε την περίφημη πυρηνική συμφωνία με το ιράν,την αποφάσισε,διέταξε την δολοφονία του ιρανού ταξιάρχου Qassem Suleimani.Γι’αυτό είμαστε τώρα τόσο κοντά σε Γ’ παγκόσμιο Πολεμο.

  2. Δεν έχεις ζήσει στις Η.Π.Α κακόμοιρε ελληναρά,γι`αυτό και δεν μπορείς να συγκρίνεις.Ξέρεις μόνο-αμφίβολο κι αυτό-ό,τι σου λένε τα βοθροκάναλα.Και τα πιστεύεις.Οι Η.Π.Α με 250 χρόνια ιστορίας,είναι πρώτη δύναμη στον κόσμο σε πολλά θέματα.Η Ελλάδα με 5000 χρόνια ιστορίας και είναι παγκόσμιος ζητιάνος και μια ελεινή χώρα.Λοιπόν ποιός είναι ο βαψομαλλιάς και κωλ…γερος.

  3. Δε χρειάζεται να στο πει ο βαψομαλιας.. Οι γερονταδες τα είπαν πριν χρόνια και τα γράφουν και οι μασόνοι….

  4. ΚΑΛΑ Ο 80ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΕ.

Leave a Response