Απάτη με το επίδομα μακροχρόνια ανέργων. Εξευτέλισαν χιλιάδες πολίτες για 200 ευρω

Κοινοποίηση:
oaed1

Kαλημέρα! Σχετικά με το επίδομα μακροχρόνιων ανέργων που τοσες μέρες εκθειάζουν τα ΜΜΕ. άλλο ενα “φθηνό” παιχνιδάκι της κυβέρνησης που σκοπό εχει να δημιουργήσει μια εικονα ευαισθησίας, αλλα κατά βάθος είναι ενα φιάσκο. Το επίδομα των 200 ευρώ θα λάβουν -μόνο-!!

Οσοι εχουν λάβει επίδομα ανεργίας για 12 μήνες συνεχόμενα και έχει λήξει το ταμείο ανεργίας τους τον Νοέμβριο ΄η Δεκέμβριο του 2013. μιλάμε για την απολυτή κοροϊδία, γιατι με αυτές τις προϋποθέσεις δεν πρόκειται να λάβουν το επίδομα ολοι οι μακροχρόνια ανεργοι (εκτος λιγων), άσχετα απο το πόσους μηνες πήραν ταμειο ανεργίας..

Για άλλη μια φορά τα “ξεφτέρια” της κυβέρνησης και ο διοικητής του οαεδ παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων και των ανέργων.
παρακαλώ να δημοσιεύσετε για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να αντιδράσει.

(αναγνώστης)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο – ΟΑΕΔ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
    ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΕΙΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ;

  3. ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.

    Υ.Γ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ !!!!!!!!!

  4. 4 χρόνια άνεργος, ετών 39.
    Διάβασα λοιπόν για το “δήθεν” επίδομα και έκανα τα χαρτιά μου αναλόγως. Μόνο που εκεί μου είπαν ότι είμαι “παλιός” και δεν με πιάνει το νέο μέτρο. Δηλαδή, έγω έπαιρνα επίδομα το 2010 το οποίο έληξε το 2011 και από τότε -και λόγω ηλικίας- δουλειά καμία. Πλήρωσα και πρόστιμο στην Εφορία για το αμάξι μου (που είχα αγοράσει όταν δούλευα) και φυσικά για φόρο διαβίωσης μιας και δεν έχω τίποτε στο όνομά μου. Τι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ λένε λοιπόν στον ΟΑΕΔ? Ξέρουν τι σημαίνει η λέξη? Δηλαδή αν δεν είναι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ένας άνθρωπος που είναι στην ανεργία από το 2010 (και άλλοι από πιο παλιά), τότε ποιος είναι?
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ φίλοι μου. Θα έπρεπε να ντρέπονται γενικά και να μην μας κοροιδεύουν και απο πάνω! Τσάμπα η βενζίνη για να πάω στον ΟΑΕΔ Αμαρουσίου, τσάμπα και το πάρκινγκ που πλήρωσα σαν κορόιδο γιατί για να παρκάρεις εκεί…..χέσε μέσα! Αλήτες του κερατά!

  5. Στέφανε Χίο

    Το επίδομα των 200 ευρώ είναι μεγάλη απάτη και αποκλείει εσκεμμένα τους μακροχρόνια άνεργους. Το επίδομα των 200 ευρώ το παίρνουν τα γαλαζοπράσινα κομματόσκυλα και οι λαθραίοι!!!

    Η παράνομη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν αποκλείσει τους μακροχρόνια ανέργους που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο, που δεν έχουν δουλέψει καθόλου και δεν έχουν ξαναπάρει επίδομα ανεργίας!!!

    Πρόκειται για μια φωτογραφική απατεωνίστικη διάταξη που αποκλείει εσκεμμένα τους μακροχρόνιους ανέργους.

    Με όλα αυτά θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!

  6. Η μεγαλύτερη απάτη! Μας δουλεύουν όλους! Στέφανε κάλεσε τον υπουργό και τον διοικητή του ΟΑΕΔ για να δώσουν εξηγήσεις. Πρέπει να πιέσουμε όλοι οι άνεργοι! Τι καθόμαστε????

  7. Ίδια επικοινωνιακή απάτη είναι και με το επίδομα (βοήθημα το λένε, όχι επίδομα) για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν το έχει πάρει σχεδόν κανένας!!!

  8. ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ 5 ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ…

  9. Έλεος δηλ.! Αφού η ίδια η υπάλληλος σε καποια απ τις υπηρεσίες π πήρα για επιβεβαίωση (γτ στο τοπικό μας στην Δάφνη, είναι άθλιοι, σε αναγκάζουν να πας εκεί, τπτ τηλεφωνικά κ ακόμα κι εκεί σ εξυπηρετούν άθλια, εκεί κι αν θέλει κραξιμοοοο) μ είπε:
    “Τι περιμένεις? Δεν θα έβαζαν παγιδα για να μη το δώσουν σε πολλους? ”
    …δηλαδή, όσοι άνεργοι έχουν καιρό να πάρουν επίδομα ανεργίας ή κ καθόλου – και το έχουν περισσότερη αναγκη – να ψοφησουν απ τη πείνα, ναι???

  10. ο οαεδ ακομα δεν το εχει αναρτησει καν και οι αιτησεις αρχιζουν 1γεναρη.σα δε ντρεπονται λιγο τοσες μερες μας τα παρουσιαζουν ολα ροδινα και ολο μακροχρονια ανεργοι λενε αλλα δεν εξηγουν ποιοι

    1. ετσι ειναι δυστηχως το προγραμα αυτο αφορα λιγο πανω απο 10000 ατομα σε ολη την ελλαδα,μας δουλεουν ολους ψιλο γαζι!!!καλη χρονια με υγεια σε ολους

  11. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ. ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΣΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ 1-11-13. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ? ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

  12. ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος,σημερα το πρωι εγω προσωπικα πηγα κ μιλησα με τον διευθυντη ΟΑΕΔ ηρακλειου κρητης κ μου ειπε οτι αυτο το επιδομα ζητημα ειναι να το παρουν 12000 ατομα σε ολοι την ελλαδα..ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Comments are closed.