Καταγγελία αναγνώστη: “Πολύ περίεργη η στάση Βελόπουλου για την αποχώρηση Στέφανου Χίου από το Alerttv”

Κοινοποίηση:
xios-ΦΩΤΟ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αίσθηση προκαλεί ακόμα και σήμερα η αποχώρηση του Στέφανου Χίου από το δελτίο του Alert Tv. Διαβάστε τι μας  αναφέρει αναγνώστης:

«Στην εφημερίδα (αρ. φύλλου 633) δημοσιεύετε την επιστολή του πατρός Παναγιώτη Παλαιοξάρη, ο οποίος αποκαλεί προδότη τον πρωθυπουργό. Προσωπικά τον Μητσοτάκη για όσα έχει κάνει θα τον χαρακτήριζα εντολοδόχο. Μπορείτε να μου πείτε ένα σωστό μέτρο που αν φύγει θα τον θυμάται ο ελληνικός λαός; Τι έκανε αυτός ο άνθρωπος έχει αναλογιστεί ο ίδιος, να κάνει την αυτοκριτική του;

Επίσης παρακολουθώ το Αλέρτ και βλέπω ότι παραμένει ο κ. Καψαμπέλης παρουσιαστής του Δελτίου. Ο δε κ. Βελόπουλος δεν πήρε θέση στο θέμα που ανέκυψε και αποχώρησε ο κ. Χίος από το κανάλι. Παρά ταύτα ο κ. Χίος μέσα από την εφημερίδα είναι θετικά προσκείμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, τον υποστηρίζει και κάνει σα να μην συμβαίνει τίποτα. Περίεργο όλο αυτό. Μπερδεύτηκα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σωστα α λενε οι πρωλαλησαντες, που ειναι ο Σαρακης;
    Ενω ο Βελο εχει γενικος τον καλυτερο λογο σττην βουλη, ΔΕΝΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.
    Περιμενουμε τον Λιακο.

  2. Δωστε το στη Λατινοπουλου που τουλαχιστον δε μασαει τα λογια της. Ο Βελοπουλος μας βγηκε τζουφιος. Κατι φαινοταν και απο πιο παλια αλλα τωρα το σιγουρεψαμε. Ειναι μοναχοφαης κι αυτος.

    1. Ή κοιμόσαστε με τα τσαρούχια, ή, τρολάρετε υπέρ της νέας δημοκρατίας.
      Η λατινοπούλου είναι φαφούτα. Μόνο σάλια εκτοξεύονται από τα μποτοξαρισμένα σαμπρελόχειλά της.
      Έχετε καταλάβει τί ακριβώς πρεσβεύει αυτή η σαχλή ινφλουένσερ της δεξιάς, ή σας ζαλίζει η φαντασίωση ανταλλαγής υγρών μαζί της;
      Ό,τι και ο φελόπουλος, δεκανίκι του συστήματος.

  3. ΦΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και πασης Ελλαδος …… Εχει σε DVD την επι του ορους ομιλια του ΧΡΙΣΤΟΥ !!!!!!! Το λιγουρευεστε?

  4. Καθόλου περίεργο. Ο Βελόπουλος δεν επιτρέπει σε κανένα στέλεχος του κόμματός του να σηκώσει κεφάλι. Όποιον βλέπει ότι ανεβαίνει σε δημοτικότητα τον αντιμετωπίζει λόγω της ανασφάλειας που έχει σαν δελφίνο της αρχηγίας και του κόβει τα πόδια. Βλέπε Μυλωνάκη, Σαράκη και τώρα τον Χίο, ο οποίος αν και δεν έχει δηλώσει (τουλάχιστον δημόσια), ότι θέλει να ενταχθεί στο κόμμα είναι μία προσωπικότητα πολύ ισχυρή και αποτελεί “κίνδυνο” για τον Βελόπουλο. Κόμματα του ενός, όπως η Ελληνική Λύση είναι καταδικασμένα σε κάποια στιγμή να καταντήσουν στο 1%. Από την επόμενη της αποχώρησης του κ. Χίου από το Alert, η θεαματικότητα τού δελτίου έπεσε 50%.

Leave a Response