Ψάχνουν τον δολοφόνο του Γερμανού στην Αρκίτσα – Εξαφάνισαν το όπλο και το κινητό του

Κοινοποίηση:
ImageHandler.ashx

Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα, τόσο εκείνο της ληστείας, όσο και το ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, στην περίπτωση της δολοφονίας του 55χρονου Γερμανού κυνηγού την περασμένη Τετάρτη στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας.
Η αστυνομία εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε ο 55χρονος από άλλους κυνηγούς με τους οποίους ίσως ήρθε σε διένεξη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και στο φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την ιατροδικαστική έρευνα το θύμα έφερε διαμπερή τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα και την πλάτη από σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αναζητά το κυνηγετικό του όπλο, το κινητό του τηλέφωνο ενώ το κλειδί του οχήματός του βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το πτώμα του. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όλοι όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καρακούκη, πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια αφού το θύμα είχε πυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής και πισώπλατα στο κεφάλι και την πλάτη. Τα σκάγια από το όπλο προκάλεσαν διαμπερή τραύματα που βγήκαν από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του και τον θώρακα.

Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στη Γερμανία σε συγγενικά του πρόσωπα για να γίνει η ταφή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εχω αρπαχτει και εγω με κυνηγους…. ειναι ανθρωποι που εχουν αναγκη να σκοτωσουν , δεν υπολογιζουν αν η περιοχη κατοικειται , δεν ενδιαφερονται αν κοντα υπαρχουν παιδια , το πολυ πολυ να σε κανουν κοσκινο οπως τον γερμανο , αν πας να διαμαρτυρηθεις….

Comments are closed.