Μάτι: «Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα και αναλαμβάνω την ευθύνη» γράφει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στη δικαστική αίθουσα

Κοινοποίηση:
karekla

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου» γράφει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς και αποκαλύπτεται με ανάρτησή του στο Facebook.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη», αναφέρει στην ανάρτησή του για όσα εκτυλίχθηκαν στη δικαστική αίθουσα σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (29.04.24), ανήμερα της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Μόλις έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που βύθισε όλη τη χώρα σε βαρύ πένθος το 2018, με 100 συμπολίτες μας να βρίσκουν τραγικό θάνατο από τις φλόγες της πύρινης λαίλαπας.

Η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης προκάλεσε την οργή των συγγενών των θυμάτων, που φώναζαν «ντροπή», με αποκορύφωμα τις καρέκλες που έπεσαν προς τους κατηγορούμενους και την έδρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Λυπάμαι φιλαράκι που πέταξες τη καρέκλα ,στη τελική θα ζητήσεις και γονατιστός συγνώμη….και θα φάς και τη καμπάνα του οτι δέν σεβάστηκες το χώρο…

  2. ΤΟΣΟ Μ……ΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΧΟΝΤΡΟΤΕΡΟ…..ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΦΑΣ

  3. Όσα γίνονται τελευταία μεταξύ Ρωσσίας κ Δύσεως , δηλαδή της πουτάνας το κάγκελο, αποκαλύπτουν τον ρόλο τής Δικαιοσύνης στις σύγχρονες δημοκρατίες ( με μικρό δ)..
    Απατεωνιές κ ψευτιές ότι τάχα τες η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη🤣
    Ζούμε σε ένα Μάτριξ…

Leave a Response