Χαμός με ανάρτηση της Έλλης Παπαγγελή για «Βούλγαρους» οπαδούς του ΠΑΟΚ! (φωτο)

Κοινοποίηση:
a1

Έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προκάλεσε, με ανάρτησή της στο Instagram, το γνωστό μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή.

Και αυτό γιατί προκάλεσε τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αποκαλώντας τους «Βούλγαρους».

Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε», στις 16 Μαρτίου, στο Instagram, μία φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή, με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της σχόλιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Καθώς φαίνεται, εξαιτίας ακριβώς αυτών των αντιδράσεων, η Έλλη Παπαγγελή αναγκάστηκε να κατεβάσει το επίμαχο «post», το οποίο πλέον δεν υπάρχει στον λογαριασμό της.

a2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ναι ρε νούμερα η Παπαγγελή φταίει,δεν φταίνε οι κάφροι που εξισώσουν ένα ιδιωτικό μαγαζάκι με την Ελλάδα,δεν φταίνε αυτοί που λένε ότι δεν θα υπερασπιστούν την Ελλάδα εάν τιμωρηθεί το ιδιωτικό μαγαζάκι που υποστηρίζουν;Άριστη λοιπόν η ανάρτηση της Παπαγγελή!Πολύ σωστά γράφει αυτό που γράφει για αυτούς που έθεσαν το ερώτημα και για αυτούς που το εγκρίνουν!

  2. Ντροπή στους ΠΑΟΚτζίδες πρώτα.Αν είναι δυνατον να κάνουν ψήφισμα για να μην παρουσιαστους σε πειπτωση επιστράτευσης.Βρε ουστ από εδώ χαμω.Ξανα ουστ!!! Εσεις κάνατε την ομάδα πιο μικρη από ότι είναι.

  3. Εντάξει μην την κρίνετε μόνο για μία δήλωση την “κυρία”. Πρώτη θα ήταν στις εκδρομές της ΟΝΝΕΔ (και οι υπόλοιποι από πίσω)…

  4. Ποια ειναι αυτη;
    Μια λινατσα με κατι κολαγονα που τη βαζανε κι επινε;
    Της μοιαζει παντως

  5. Μιλησαν ολοι μιλησε και η γλαστρα της ψωφομασσονοδεξιας….τι εγινε τελειωσαν τα ταξιδια ανα τον κοσμο θα στερεψε μαλλον οικονομικα ο εκλεκτος…. και δεν υπαρχη αντικειμενο απασχολησης της κηριουλας και το ριξαμε στιν παπαρολογια…….

  6. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ?????? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ,ΚΟΙΝΩΣΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ !!!!!!!!!!

  7. ΚΑΚΗ ΚΑΡΙΟΛΑ…

  8. Μέχρι κι υπουργός Παιδείας μπορεί να γίνει τ’ αυγό το μελάτο! Όπως έφυγε ο Άδωνης απ’ το αεροδρόμιο, έτσι κι αυτή αν τολμήσει να πατήσει στη Θεσσαλονίκη.

  9. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

Comments are closed.