ΦΟΒΕΡΟ! Αντιεξουσιαστές από τα Εξάρχεια βρίσκονται στον πόλεμο της Συρίας; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_ed7ebc2c-0c88-4772-ab9a-48e11ef85b87

Αίσθηση έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία απεικονίζει έναν τοίχο σπιτιού στη Ράκκα της Συρίας με συνθήματα για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τον Μπερκίν Ελβάν.

«Εξέγερση για Γρηγορόπουλο και Elvan. Αγώνας για την Ελευθερία» γράφει το σύνθημα στον τοίχο, μπροστά από τον οποίο ποζάρουν ένοπλοι κουκουλοφόροι.

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας και αν είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Στο μήνυμα, που αναρτήθηκε με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και “υπογράφουν” οι “σύντροφοι από την απελευθερωμένη Ράκκα”, αναφέρονται τα εξής:

«Στις 6/12/2008 δολοφονήθηκε από την αστυνομία ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. 9 χρόνια μετά, για τους αγωνιστές παραμένει ζωντανός. Από την απελευθερωμένη Ράκκα χαιρετίζουμε την νεολαία και όσους-ες θα βρεθούν στους δρόμους της Ελλάδας.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!»

Φωτογραφία - Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος - Μπερκίν Ελβάν - Συρία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΠΑΙΣΕΞΟΥΑΛ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…ΜΕ ΠΕΥΠΑΛ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΙΝΑΛΕΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΠΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ………(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΦΟΤΟΣΟΠ!!)

  2. Ναι ναι Εξάρχεια είναι και εκεί.. Προσοχή μην έρθει πίσω μόνο το σώμα χωρίς το κεφάλι ……

  3. Σαχλαμάρες. Οι αναρχοπήθικοι δεν διακινδυνεύουν τα τομάρια τους, εκεί δεν έχει πλιάτσικο ούτε ο μισθός του μπαμπά ισχύει

Comments are closed.