Τόσκας για Ρουβίκωνα: Γραφικές οι πράξεις του για να δημιουργήσει εντυπώσεις!

Κοινοποίηση:
toskas-new-mic

Ως γραφικές χαρακτήρισε τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα όπως αυτή το απόγευμα της Δευτέρας στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέλη του Ρουβίκωνα «προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με πιο ήπια και λιγότερο ήπια μέτρα».

Κατά τον υπουργό πολιτικά τα μέλη του Ρουβίκωνα «κινούνται σαν μωρά στα 4 σε μια πρώτογονη πολιτική σκέψη με πράξεις γραφικές με τις οποίες προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα της κυβέρνησης. Κάνουν κακό στη συντηρητικοποίηση του κόσμου».

Ερωτηθείς, δε, στην ΕΡΤ για το πώς εξηγεί ότι η ομάδα τροφοδοτείται από νέα μέλη, ο κ. Τόσκας το απέδωσε την έλλειψη μαζικού κινήματος με αποτέλεσμα «νεαρά παιδιά να βρίσκουν καταφύγιο σε αυτή την πρωτόγονη πολιτική σκέψη.

Άφησε ακόμα αιχμές για τη στάση της Δικαιοσύνης απέναντι στο Ρουβίκωνα λέγοντας ότι «η αστυνομία έχει κάνει 67 συλλήψεις, 106 προσαγωγές και σε 100 περιπτώσεις μέλη του Ρουβίκωνα έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Εμείς θα θέλαμε να εξαλειφθεί το φαινόμενο και το ίδιο θα θέλαμε να κάνει η Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τη στάση της αστυνομίας στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «σε μια συγκέντρωση πάνω από 1000 ατόμων δεν μπορεί η αστυνομία να βρίσκεται στο κέντρο της συγκέντρωσης. Κανείς δεν περίμενε ότι θα δεχόταν μια τέτοια επίθεση ο κ. Μπουτάρης.

Επικαλέστηκε, τέλος, το γεγονός ότι η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις εκ των επιτιθέμενων μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με το τίτλο γραφικός αθωώνει για τις πράξεις του” τα δικά τους παιδιά ” που απαρτίζουν το ρουβίκωνα . Αυτό δεν το είπε τυχαία . Ο Ρουβίκωνα είναι η Τρίτη συνιστώσα του σύριζα

  2. ακόμα πιό ΓΡΑΦΙΚΟΣ ο συριζοπασόκος Ναύαρχος (ΤΘ)…

  3. Μα τι μας λες ρε πολιτικε κατσαπλια απο ποτε η τρομοκρατια και ο τραμπουκισμος ειναι για σενε γραφικες πραξεις για δημιουργια εντυπωσεων,για τον ιδιο λογο ρε πολιτικε Καραγκιοζη και αυτοι που πλακωσαν στο ξυλο τον μπουταρη ηταν γραφικες πραξεις και το εκαναν για δημιουργια εντυπωσεων. Με λιγα λογια αμητε στον διαολο για να ξεβρωμησει ο τοπος και ολη η Ελλαδουλα μας τα δικα σας και οτι κανουν τα τσουτσεκια σας ειναι για σας γραφικες πραξεις .οτι κανουν ολοι οι αλλοι ειναι τρομοκρατικες πραξεις. .Ξανα και ξανα αμητε στον διαολο κοπροι………

  4. Τοσκα παραιτησου τωρα.Εισαι η ανικανος η χρηματιζεσαι.Οσο για τον φιλο σου τον Μπουταρη,θεριζει οτι εσπειρε.

  5. ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Π@ΛΙΟ@ΛΗΤΑΡΑ,————- ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ———ΚΑΙ Ο ΚΑΘ Ε ΕΝΑΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ. ———–Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ————-ΕΞΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ———ΠΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ———-ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ,ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ—————–

Comments are closed.