Άγιο Φως: Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα αφιχθεί από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
agio-fos

Μειωμένος θα είναι ο αριθμός των Ελλήνων προσκυνητών που θα μεταβούν φέτος στα Ιεροσόλυμα για την Αφή του Αγίου Φωτός, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ. Ωστόσο, η ελληνική αποστολή που θα μεταβεί προκειμένου να μεταφέρει το Άγιο Φως στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά.

Το Άγιο Φως θα αφιχθεί το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί με έκτακτες πτήσεις θα μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το ‘Αγιο Φως αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας από τα Ιεροσόλυμα, με μέριμνα της Ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια, θα μεταφερθεί με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της Aegean και της SKY express , αποκλειστικά για τη μεταφορά του Φωτός, σε προορισμούς της ελληνικής επικράτειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. πιο αγιο φως αγιος αναπτηρας δειτε το βραδυ εκπομπη με το.βιντεο του δημητρη αλικακου θα παθετε πλακα μας ταιζουν σανο αβερτα οπως ο πουτιν τον ρωσικο.λαο ..εκατομυρια κοστος να φερουν ψευτικα φως στην.ελλαδα αρε ρωμιε καποτε εξαγαγες φωε κ τωρα εισαγεις κ.μαλιστα ακριβα

Leave a Response