ΤΩΡΑ!- Τούρκος συνελήφθη για εμπρησμό στη Θεσπρωτία!- Τί περίεργο…

Κοινοποίηση:
τουρκος4

Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος, που έβαλε φωτιά, κοντά στην Εγνατία Οδό, την Παρασκευή.

Ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά σήραγγα Αγίου Νικολάου. Αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία, τον συνέλαβαν αμέσως μόλις έβαλε φωτιά.

Ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα και έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Πηγή: mypreveza.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Υπάρζει κι αυτή η εναλλακτική λύση, για όλα αυτά το Μογγολικά βοθρολύμματα, που με τα κουλά τους, βάζουν όλες τις φωτιές, όλα αυτά τα χρόνια: Παλούκωμα, κόψιμο των αρχιδιών τους, και να τους τα δώσουν να τα φάνε….. Για να παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι πρακτορίσκοι της κακιάς ώρας, της ξεκωλοΜΙΤ, και να το ξανασκεφτούν, προτού επιχειρήσουν να ‘ρθουν ‘σα ‘δω…..

  2. Κοψιμο το χερι κ απελαση.αν το ξανακανει κοψιμο κ το αλλο

    1. Και τα δυο με μιας,σκοντο του κανεις…?

  3. ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ….ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ……ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ…ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΕΣ…ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ΗΡΘΑΝ,ΚΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ…..ΠΑΝΤΩΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ…..ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ !!!

Comments are closed.