ΤΩΡΑ- ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Τσακώνονται» στα σύνορα με βαλίτσες γεμάτες…… ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ KAI ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ;

Κοινοποίηση:
kakavia

Τρίβουν τα μάτια τους οι εφοριακοί! Μία ακόμη περίπτωση όπου αλλοδαπός μετέφερε αδήλωτο μεγάλο χρηματικό ποσό, αποκάλυψαν οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι Τελωνειακοί της Κακαβιάς. Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, υπάλληλοι του τελωνείου εντόπισαν συνολικά, αδήλωτα ρευστά διαθέσιμα που ανέρχονται στις 90.460 ευρώ. Στην προκειμένη περίπτωση οι τελωνειακοί εντόπισαν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος προσπάθησε να εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από την χώρα του, μεταφέροντας 32.600 ευρώ. Ο Αλβανός δεν είχε υποβάλλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων. Από τους τελωνειακούς τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εισπράχθηκε το πρόστιμο που ανέρχεται στο 25% του κεφαλαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ρε μαλακες να τους πιανεται οταν βγαζουν λευτα και οχι οταν βαζουν ηλιθιοι !
    το ιδιο κανουν και με τους λαθρο οταν ερχονται τουσ αφηνουν οταν πανε να φυγουν τουσ πιανουν ποσο δοσιλογα ζωα προδοτικα και αρχιδοπουστες ειστε ?

  2. Μάθετε να διαβάζετε ρε αμοιβάδες. Ο συγκεκριμένος Αλβανός με τα 32.600 ευρώ προσπάθησε ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ στο ελληνικό έδαφος.

  3. ΠΟΙΟ 25% ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ….
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ.
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΠΙ ΧΟΤΖΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;;;;;ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

      1. Υδραυλικός Αλβανός. Του δίνουν ένα επαγγελματικο 20 Χιλ., καπάκι στεγαστικό 100.000 και χρυσή κάρτα πιστωτική, καπου 2002-03.Πλήρωσε από μια δόση, την κοπανησε. Έχει φτιάξει ξενοδοχείο, οπότε ερχεται εδώ κάνει και χαβαλέ.

        Άλλος είχε βγάλει επτά πιστωτικες. Πάει σε δίκη, λέει εσάς άμα σας έδιναν κάρτες δεν θα τις παίρνατε. Τον άφησαν ελεύθερο. Και πόσοι άλλοι έτσι.

        Καθίστε τώρα μαλακες Έλληνες να σας ξεσπιτωνουν οι τράπεζες.

  4. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

  5. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΗΡΘΑΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΑΝΑΝ Κ ΑΠΟ 4 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ, ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ, ΕΝΑ ΒΑΝΑΚΙ, ΠΑΠΙ Κ ΜΙΑ 1000ΑΡΑ ΜΗΧΑΝΗ. ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EURO. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΗΦΕΙΑ. ΑΜΙΛΗΤΟΙ, ΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ. Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ. ΠΟΛΥ. ΒΑΛΑΝΕ Κ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

  6. πω πω…εθνικη καταστροφη…να βαλουμε μεσηστιες τις σημαιες..

  7. ξερω αλβανο που μου δηλωσε πως εχει 100.000 ευρω βγαλει μεσα στα 10 χρονια που μπαινοβγαινει ελλαδα καθε 3 μηνες…φυσικα εδω δεν πληρωνει τιποτα ,μενει μ αλλους 2 οποτε δινει ψιχουλα για ενοικιο ..ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΄΄ΚΛΕΒΟΥΝ ΄΄ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ….ΚΑΙ ΣΥ Μ…. ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ !!!!!

  8. Τηγανοκέφαλοι…. Μιλάμε για μεγάλα γκιούμια

  9. Α ΡΕ ΧΙΟ ΝΑ ΥΞΕΡΕΣ ΤΙ ΚΟΝΟΜΑ ΠΕΦΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

  10. Μακαρι να ξεκουμπιζονταν αλλα δεν πανε πουθενα…μπαινοβγαινουν στη χωρα σαν να ειναι το τσαρδι τους…οσο για το ρευστο που κουβαλουν κλεμμενο ειναι, τι να δηλωσουν,ποιος τα κλαιει?

Comments are closed.