ΤΩΡΑ: Εκτροχιάστηκε ΞΑΝΑ η κατάσταση στο Χαϊδάρι παρά την αρχική συμφωνία- Επεισόδια με πέτρες, καδρόνια και χημικά- Ζημιές σε περιπολικό…

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Και ενώ πριν λίγο όλα έδειχναν πως είχε βρεθεί συμφωνία, τα… πράγματα άλλαξαν άρδην.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σοβαρά επεισόδια στο Χαϊδάρι μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών από την Πελοπόννησο που προσπαθούν να φτάσουν Αθήνα.

Η αστυνομία δεν επιτρέπει στους αγρότες να περάσουν με τα αγροτικά αυτοκίνητα και τα τρακτέρ για να μπουν στην Αθήνα. Οι αγρότες από την πλευρά τους επέμειναν και τότε άρχισαν επεισόδια.

ΜΑΤ και αγρότες συνεπλάκησαν και από την αστυνομία έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών παρά το γεγονός ότι στο σημείο υπήρχαν και αυτοκίνητα που δεν μετείχαν στις κινητοποιήσεις, απλώς έτυχε να περνούν από την περιοχή!

Νωρίτερα:ΤΩΡΑ- ΜΠΛΟΚΟ στους αγρότες στο Χαϊδάρι: ΕΞΑΛΛΟΙ οι αγρότες της Πελοποννήσου! “Εμείς τηρήσαμε την συμφωνία να μη φέρουμε τρακτέρ και η αστυνομία δεν αφήνει τα αγροτικά να περάσουν! Αυτό είναι “ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ”!

Όπως δήλωσε αγανακτισμένος αγρότης σε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού. Έξαλλοι οι αγρότες της Πελοποννήσου, μετά… την αθέτηση της συμφωνίας να μην κατεβάσουν τρακτέρ, βρίσκονται αποκλεισμένοι από τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι. Η κατάσταση “μυρίζει μπαρούτι”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. h κυβερνηση δεν θελει τα τρακτερ τησ πελοπονησου….
    μονο τα αρισταρα τρακτερ του μπουτα αφησαν στην αθηνα…θα χυθει αιμα!!!!

  2. giati τα σκυλια του σστηματοσ δεν θελουν να φτασουν οι πελοπονησιοι αγροτεσ στο συνταγμα?????γιατι το μπουτα τον αφησαν κ εμασ μασ σταματουν καθε 2 χιλιομετρα????η χουντα του απλυτου τσιπρα δεν θα περασει…

Comments are closed.