«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ» – Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ!

Κοινοποίηση:
kasselakis-mitropolitiskerkyras

Στην Κέρκυρα γιόρτασε την Ανάσταση ο Στέφανος Κασσελάκης και παρακολούσε την αναστάσιμη λειτουργία στην πλατεία Σπιανάδα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4.5.24).

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων πριν λίγες εβδομάδες καθώς είχε δηλώσει ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την γάμο των ομόφυλων ζευγάριων.

«Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι λοιπόν, όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ο Μητροπολίτης Νεκτάριος πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη για να του ευχηθεί.

Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου», ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Έφαγαν μαγειρίτσα

Μετά την Ανάσταση ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε μαζί με Τάιλερ και στενούς συνεργάτες για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης.

Η μαγειρίτσα δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ  και επέλεξε ως κυρίως πιάτο αρνάκι με πατάτες στον φούρνο.  Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος, έπιασε κουβέντα με τις παρέες στα διπλανά τραπέζια.

Επίσκεψη στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας

Στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ο Στ. Κασσελάκης όπου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκε ο διοικητής του Ναυστάθμου πλωτάρχης Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δομές και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην Κέρκυρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Όταν θα έρθει να σε παραλάβει ο ΣΑΜΑΕΛ τραγόπαπα τότε να δω τη μαγκιά σου και το δούλεμα.
    Και απ οτι βλέπω δεν έχεις και δεκαετίες μπροστά σου.

  2. Κε Μητροπολίτη…πέταξε το ράσο που φοράς…από πότε οι αρσενοκοιτες …έγιναν λεβέντες μα την πίστη μας…??

  3. …..λεβέντη μου…
    ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΈΡΚΥΡΑ ΝΑ ΤΟΝ……ΧΑΙΕΡΕΣΤΕ

  4. Ξύδι φασίστες .. δεν κατάλαβα , κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύει κάποιον να μπει στην εκκλησία , πάντως ο Κασέλακης έχει αρχ@ιδια ,κάτι που δεν έχετε εσείς και φυσικά είναι λεβέντης με κορμοστασιά και καθαρό βλέμμα σαν τον Μέγα Αλέξανδρο που ήταν ομοφυλόφιλος μεν ,σπουδαίος στρατηλάτης δε ..

  5. Κρίμα και ντροπή για τον Επίσκοπο Κέρκυρας!!! Άλλα έλεγε και άλλα έπραξε!! Ντροπή του. Πρόδωσε τον Χριστό όπως ο Ιούδας!!!

  6. Δες κατι μαλακες ναυτες . Αντι να του σπασουν το αυγο στο κεφαλι , καθονται κ γινονται ρομπα . Αυτοι οι μαλακες θα τα βαλουν με τους Τουρκους ;;; Αν ημουν στην θεση του μαλακα θα ειχα γινει ηρωας . Φτου σας γελοιοι .

  7. Τελικα σαν να φαινεται ότι η πλειονοτητα των ιερεων δεν πιστευει σε τιποτα απλα ειναι επαγγελματιες. Εχω αρχισει και αναρωτιεμαι μηπως και ολο αυτο με το χριστιανισμο ειναι μια μουφα για να αποκοιμομαστε με θρησκεια της αγαπης κλπ..και περιμενουμε απο το θεο να μας σωσει ενω αυτοι μας γ@μουν τα πρεκια; 400 χρονια περιμεναν και τοτε το θεο να τους σωσει ωσπου αποειδαν και πηραν τα οπλα και η ελευθερια δεν ηρθε με την αγαπη αλλα με αιμα και το σου γ@μω ότι εχεις και δεν εχεις.. Μηπως πρεπει να τη δουμε αλλιως γιατι θα παμε χαμενοι;…

  8. Μάλλον έπεσε σήμα απ’ την Ελπηδοφόρα (ο νέος αρχιεπίσκοπος όπως ακούγεται τελευταία) στους παπάδες να αρχίσουν να τα δέχονται σιγά σιγά όλα αυτά με τα σύμφωνα συμβίωσης και γαμους ίδιου φύλου ,αλλιώς θα τους καθαιρεί όσους ιερωμένους δεν θα τα δέχονται και το περνάνε έτσι σιγά σιγά

  9. Πέφτει χρήμα σωρηδόν και οι αρχιδοεπίσκοποι προσκυνούν τον Μαμωνά όπως συμβαίνει πάντα στην ιστορία.

  10. Καλά αυτοί διώχναμε τον κόσμο με τις κλωτσιές απ τις εκκλησίες, επί κοβιντ. Τι περιμένατε;

  11. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ……
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ-ΚΥΡΙΑ!!!!! ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!. ΤΗΝ ΤΑΥΛΕΡΙΝΑ….. Ο ΛΑΟΣ ΕΚΡΙΝΕΝ!!!! χοαχαχαοχαοαχαααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχοαοχαοχαοχοα
    Χρίστος Ανέστης ΡΕ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    1. Οτι στελνει η Πρεσβεια στο Μπουρδελισταν των Ηλιθιων γινεται Κυβερνηση . Εχουμε καταντησει το Τσιρκο του Πλανητη . Φευγω συντομα , ασε τους εδω να τους δουλευουν .

  12. Ο παπάς να κάνει επειγόντως εξετάσεις για:

    πρωκτίτιδα, γονόκοκκος, χλαμύδια,έρπης, σύφιλη,AIDS,πρωκτοκολίτιδα,
    τέρμινθος, αιμόφιλος,ιό HIV,
    ηπατίτιδα Α&Β,,Οξυουρούς,καρκίνος πρώκτου,HPV,γονόρροια (βλεννόρροια),ψείρες των γεννητικών οργάνων,Γονοκοκκική ουρηθρίτιδα,Σαλπιγγίτιδα,Κολπίτιδα,Μαλακό έλκος ,Αιδιοκολπίτιδα,Βαλανίτιδα,Τριχομονάδα
    Και εάν βγει καθαρός να πει:δοξάσει ο θεός!

  13. Και φαντάσου ο τύπος δεν έχει εκλεγεί ούτε βουλευτής!!είναι αρχηγός κόμματος και σουλατσάρει όπουνάνε!ώρε αυτοί οι Αμερικάνοι, κυρίαρχοι!και ο παπάς σούζα!
    Του ευλόγησε και την σούφρα!

  14. Τελικά η λουλού αποδείχτηκε πιο μάγκας από τον … “””σεβασμιώτατο”””!

  15. Ντροπή στο Μητροπολίτη Κέρκυρας. Έβγαινε στα κανάλια και μας ζαλιζε με τα μεγάλα λόγια. Άρα ο κασελακης ήξερε όταν έλεγε εγώ θα πάω και αν τολμήσει ο Νεκτάριος να με βγάλει έξω. Και ο Νεκτάριος δεν τόλμησε. Φοβήθηκε ο κακομοίρης… Τελικά δεν έχουμε μόνο αυτούς που παριστάνουν τους πολιτικούς. Έχουμε και αυτούς που παριστάνουν τους επισκόπους της εκκλησίας του Χριστού… Χριστός Ανέστη! …

  16. Καλώς τον λεβέντη μας τον πουτ#αρά.Έλα στην βίλα μου το βράδυ να σου πάρω μια φίφα.Νούμεροοοοοοοοοοοοο πιτσογλέντη,ανάξιος,προσκυνημένος,προδότης της Ορθοδοξίας

  17. Εγω σας ειχα πει , περιμενετε το Πασχα να δειτε κωλοτουμπες . Κοροιδευουν τον κοσμο κ αυτοι αντι να τους γραψουν στα αρχιδια τους , γεμιζουν τις βρωμοεκκλησιες τους . ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΑΣ ( ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ … ) , ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ , ΗΛΙΘΙΟΙ !!! Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .

  18. Ο πλήρης εξευτελισμός πάντων των ιδεών και αξιών που την ευθύνη έχουμε πάντες , αυτοί είμαστε αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν , αυτοί μας εκπροσωπούν γιατί αυτούς ψηφίζουμε . Αυτοί καμμία ευθύνη δεν έχουν αφού έχουν δηλώσει τι είναι και τι πιστεύουν .

  19. Γενικά διαβάζω ειδήσεις που αφορούν την εκκλησία και την θρησκεία μας και τον τελευταίο καιρό πολύ προσεκτικά παρατηρώ τις ενέργειες που κάνει η εκκλησία… Και εχω την εντύπωση ότι η εκκλησία προσπαθεί τόσο μα τόσο πολύ να μας σκανδαλίσει και να πείσει ανοιχτά και θριαμβευτικά ότι τόσο καιρό σαν κοροϊδεύαμε και ήμαστε μαζί με αυτούς όλους τους υποκριτές και τους γραμματείς και Φαρισαίους και με τους λαγνους και όλους αυτούς που μας πάνε σε αυτά που θέλει ο Αγαπούλας!

  20. Ρε τι ζουμεεεεε… Χαχαχαχα… Ρε κατι ξεβρακωματα ! Ο “αντιπροσωπος του Θεου” ,χαχαχαχα

  21. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΤΟΙ
    (απο πολυ παλιά παπαδαριό και πολιτικοί)
    ΥΓ έρχονται εκλογές λεβέντες μου!

  22. Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη. Μητροπολιτης Κερκυρας ειναι απο αυτους που ο λογος τους ειναι συμβολαιο. Εχουμε Γεμισει απο δαυτους. Τι ν τους κανουμε;….

  23. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και καλή λευτεριά στην Ελλάδα μας. Τέτοια ξεφτιλίκια χρόνια είχαμε να δούμε. Καλά δεν ντρέπεται ο τραγόπαπας να φιλιέται με τον Κασελάκη και να τον λέει λεβέντη; Αν οι λεβέντες κάνουν πίπες και στήνονται στα 4 πάει χαλάσανε και οι λεβέντες. Κατάντησε η εκκλησία φιλιπινέζα των πολιτικών. Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί πια όλοι τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

  24. ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ (ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ)
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…………..ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

  25. Η μαγειρίτσα δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ

    ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΣΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΖΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  26. Τελικα πολλοι τον φοβουνται τον παλιόπουστα η κολομπαρα.
    Γαμω τη θρησκεια σας ρε αχρηστοι ρασοφοροι που ταχαμου χαρις σε σας ελευθερωθηκαμε απο την τουρκιά

    1. Καλά το ξεκίνησες αλλά μετά το έχασες. Η θρησκεία τι φταίει? Ο χριστιανισμός η θρησκεία της αγάπης, της δικαιοσύνης, του σεβασμού, της τιμιότητας, της καθαρότητας τι φταίει με τον αν ο ρασοφορος είναι άχρηστος? …
      το Ευαγγέλιο μιλάει για τους αρσενοκοίτες και πόσο βδελυρό αμάρτημα είναι. Μιλάει και για ψευδεπισκοπους, μισθωτούς και λυκοποιμενες….
      Και στα χρόνια της Τουρκίας καλά που υπήρχε το τίμιο το ράσο, το κρυφό σχολειό, ο Πατροκοσμάς και τόσοι άλλοι που κάναν τον αγώνα τους για πίστη και πατρίδα…

      1. Βρε ζωντανό.
        Υπάρχουν 9.000 που υπηρετούν σαν κληρικός.
        Επειδή βρέθηκαν μια χούφτα από αυτούς είναι όλοι οι ρασοφοροι σαν αυτούς τους λιγούς;;;
        Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τι εστι ράσο γι’ αυτό ο κάθε βλακας γράψει ότι του κατεβάσει ή γκλάβα.
        Όσο για την απελευθέρωση του ΕΛΛΑΔΟΣ πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι ρασοφοροι όπως τους αποκαλούν μαρτυρησαν αγωνιζομενοι και μη δεχόμενοι να προδωσουν τα ιδανικά και τις αξίες του ΕΘΝΟΥΣ.
        Αλλά είπαμε, ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι η αμαθεια…

      2. Το κρυφό σχολειό είναι θρύλος. Δεν απαγορεύονταν τα σχολεία επί τουρκοκρατίας.

        1. Μήπως είχαμε & Υπουργείο Παιδείας??? Πολύ ΣΚΑΙ Βλέπεις…..Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός γιατί φρόντισε να κτιστούν -ανοίξουν 400 + σχολεία ,΅ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    2. Ξέρεις τίποτε γιά ΑΘΑΝΆΣΙΟ ΔΙΑΚΟ γιά ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ,,,,,,,,ΚΙΕΣ .

Leave a Response