ΤΡΕΛΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ των Αμερικανών στον Τσίπρα – Όταν δήλωνε: «Να μην μας βρει αυτό το κακό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
TSIPRAS-TRAMP

Τα όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ θυμάται το αμερικανικό δίκτυο CNN, ενόψει τις επικείμενης συνάντησης των δύο ηγετών στην Ουάσιγκτον.

«Όταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα καθίσει για συζητήσεις με τον αριστερό Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον άνθρωπο που έναν χρόνο πριν προειδοποιούσε τους πολίτες της χώρας του ότι ο Τραμπ αντιπροσωπεύει ένα «κακό» κράμα ιδεών που δεν έχει καμία θέση στη δυτική δημοκρατία», αναφέρει το άρθρο, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των δύο ανδρών στον Λευκό Οίκο.

«Τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τσίπρας βρίσκει τον εαυτό του μεταξύ του κλαμπ των παγκόσμιων ηγετών που ελπίζουν να «μπαλώσουν» τις προ της εκλογής του επικρίσεις τους για τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία, ο οποίος ωστόσο είναι γνωστός για την μνησικακία του και το γεγονός ότι θυμάται την παραμικρή λεπτομέρεια», συνεχίζει το δημοσίευμα, επισημαίνοντας πως ο Τραμπ βρίσκει στον Τσίπρα έναν σοσιαλιστή ηγέτη του οποίου η χώρα για πολλά χρόνια έχει βασιστεί στη διεθνή οικονομική υποστήριξη λόγω της ασφυκτικής κρίσης χρέους της χώρας. Κάτι που σίγουρα συμμερίζεται ελάχιστα ο Τραμπ ο οποίος επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι οι χώρες πρέπει να σηκώνουν μόνες τους το βάρος των υποθέσεών τους.

«Ωστόσο, δεδομένης της όσο και αυξανόμενης έντασης με την Τουρκία, ο Τραμπ βρίσκει στον Τσίπρα έναν πρόθυμο εταίρο αναφορικά με την ασφάλεια, σε μια στιγμή που η περιοχή αντιμετωπίζει βαθιά αστάθεια», υπογραμμίζεται.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι παλιές δηλώσεις Τσίπρα για τον Τραμπ -όπου, ερωτηθείς αν θα ήθελε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ευχηθεί «να μην μας βρει αυτό το κακό»- θα μπορούσαν να αναδυθούν στην επιφάνεια από τους δημοσιογράφους οι οποίοι θα απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο ηγέτες στο τέλος της συνάντησής τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ.ΡΟΥΦΑ Τ΄ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΖΑΒΟΥΛΙΑΚΑ.

Comments are closed.