ΤΡΑΓΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος – η στιγμή που πετούν τούβλο σε αστυνομικό! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
toublo1

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Πανθεσσαλικού. Σκηνές που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία αποτυπώνει τη στιγμή που κάποιος πέταξε ένα τούβλο σε έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούσαν να κάνουν… καλά τους χούλιγκαν.

toublo1 toublo3 toublo2

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κατακριτέο αυτό που έγινε, πιστεύω όμως ότι το τούβλο δεν βρίσκει τον ΜΑΤατζή. Το λέω αυτό γιατί μια δημοσιογράφος (σε ιδιωτικό κανάλι) είπε ότι το τούβλο βρήκε τον ΜΑΤατζή στο κράνος. Αυτός βέβαια που το πέταξε, σίγουρα θα είχε στόχο τον ΜΑΤατζή, όμως η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από πάρα πολλά μέτρα μακριά, και το zoom που κάνει ο φωτογράφος είναι αυτό που ”ξεγελάει” και κάνει να φανεί (στη φωτογραφία) ότι το τούβλο χτυπάει τον ΜΑΤατζή.
    Υ.Γ. …η απόσταση μεταξύ τούβλου και ΜΑΤατζή μπορεί να είναι 2 ή 3 μέτρα.

  2. Κακο πραμα ο οπαδισμος .
    Απο ανθρωπος γινεσαι υπανθρωπος .
    Και του μπατσου του αξιζε και των ηλιθιων η σκλαβια και η εξοντωση και η αντικαταταση τους απο αλλα εγχρωμα υπανθρωπα διποδα .
    Στεφανε για τι πραγμα λες οτι αγωνιζεσαι ;
    Δεν βλεπεις την καταντια των νεοραγιαδων ;

  3. Αν όλοι αυτοί οι οπαδοί δεν είχαν πόρωση να ελευθερώσουν τη χώρα ούτε όλη η αστυνομία και ο στρατός δεν τους κρατούσαν.Θα έμπαιναν στη βουλή και θα κλαίγανε μανούλες.Ίσως για αυτό τους έχουνε βάλει στο ποδόσφαιρο,για να σφάζονται μεταξύ τους και να μην ενοχλούνε τους πολιτικούς στο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας.Πάντως σε όσα ματς έχω πάει οι μπάτσοι δεν έχουνε καμία ελπίδα.Οι χουλιγκάνοι είναι Ορκ,οδοστρωτήρες,κατεδαφιστές!

    1. Κατεδαφιστή μέχρι ένα σημείο καλά τα λες… Αλλά όσων αφορά τους μπατσάκους γιατί να ασχοληθούν με τα παιδάκια των πολιτικά ανωτέρων τους κ όχι μόνο, που τα αμολάνε για να κάνουν το κέφι τους, που έχουμε δει άλλοτε ότι τα καταφέρνουν μία χαρά, για να βρουν και το μπελά τους;;;; Δεν νομίζω!

  4. Όταν δεν υπάρχει παιδεία μην ελπίζει κανείς σε ΤΙΠΟΤΑ!

  5. Το τούβλο αφιερωμένο από τον Συνταξιούχο που έτρωγε ξύλο στο Σύνταγμα.

    1. μνημόνια μέχρι να σβύσει ο ήλιος ρε κρετίνοι…

      1. Του άξιζε του μπατσάκου!Βούλω εσύ τώρα!

Comments are closed.