ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΓΙΑ… ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ!- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ

Κοινοποίηση:
690_db009b93-74c6-41e9-9ff9-dc9970a54a46

Μία 32χρονη είναι νεκρή και 19 άτομα τραυματίστηκαν από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε ακτιβιστές διαδηλωτές, που έκαναν αντιδιαδήλωση κατά της πορείας ακροδεξιών στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια.

Επιπλέον 17 διαδηλωτές τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων διαδηλωτών, στην πολιτεία που κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Οι δύο χειριστές ελικοπτέρου που περιπολούσε την πορεία σκοτώθηκαν, όταν αυτό συνετρίβη, στην ίδια περιοχή. Η Αστυνομία της Βιρτζίνια αναγνώρισε τους δύο νεκρούς που σκοτώθηκαν στην πτώση του ελικοπτέρου και είναι ο πιλότος H. Jay Cullen, 48 και ο Berke M.M. Bates.

Η Αστυνομία είπε ότι «το ελικόπτερο βοηθούσε την δημόσια ασφάλεια καθώς εξελισσόταν η κατάσταση στο Σάρλοτσβιλ».

Έρευνα για το ενδεχόμενο παραβίασης πολιτικών δικαιωμάτων, σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες ένας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος, στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, άρχισε το FBI. Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από την ενέργεια αυτή, ενώ ήταν σε εξέλιξη συγκρούσεις ανάμεσα σε εθνικιστές και «αντιρατσιστές» .

Η έναρξη της έρευνας ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του FBI στο Ρίτσμοντ.

Οι συγκρούσεις που σημειώθηκαν στο Σάρλοτσβιλ σηματοδοτούν την επανεμφάνιση του κινήματος της υπεροχής των λευκών κάτω από το λάβαρο «alt-right», έπειτα από χρόνια που βρισκόταν στη σκιά στην αμερικανική πολιτική σκηνή.

H γυναίκα που έχασε τη ζωή της

47b008ae-5674-43d6-adab-f143feb23d83

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω στο πλήθος του κόσμου συνελήφθη και βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, τρεις κατηγορίρες για τραυματισμούς και μία επειδή δεν απέφυγε το δυστύχημα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι έπεσε πάνω τους με φόρα, βλέποντας την κίνησή του ως προσχεδιασμένη.

9e8ab711-e9e7-4cd8-b122-33cdae542f0d

Την επίθεση καταδίκασε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπέρνι Σάντερς, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα, με τον δικό του τρόπο.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια καταδίκασε το περιστατικό χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητους τους ακροδεξιούς, στους οποίους είπε: «πηγαίνετε στα σπίτια σας, ντροπή σας!».




Το δημοτικό συμβούλιο του Σάρλοτσβιλ ψήφισε ομόφωνα να επιτρέψει στον αρχηγό της αστυνομίας να κηρύξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη, έπειτα από τις αιματηρές συγκρούσεις που ξέσπασαν, γνωστοποίησε ο δήμαρχος της πόλης Μάικ Σίγκνερ με ανάρτησή του στο facebook, σημειώνοντας ότι δεν έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής τα αντίστοιχα μέτρα.

«Έχω ένα μήνυμα σε όλους τους λευκούς ακροδεξιούς και στους Ναζί που ήρθαν στο Σάρλοτσβιλ σήμερα. Το μήνυμά μας είναι σαφές και απλό – να πάτε σπίτια σας! Δεν είστε επιθυμητοί σε αυτή την σπουδαία πολιτεία, ντροπή σας! Παριστάνετε τους πατριώτες, αλλά είστε οτιδήποτε άλλο παρά πατριώτες», τόνισε ο Μακόλιφ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει «καμία θέση» για υποστηρικτές ακροδεξιών απόψεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ο κόσμος που ήρθε εδώ είχε στόχο να προκαλέσει χάος και ταραχές που είχαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς», δήλωσε ο Μαουρίς Τζόουνς, επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου της πόλης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς καταδίκασε «τη ρατσιστική μισαλλοδοξία και το μίσος», μετά τα βίαια επεισόδια.

Οι βιαιότητες στη Σάρλοτσβιλ, όπου μια γυναίκα σκοτώθηκε από το όχημα αυτό, «πλήττουν την καρδιά του αμερικανικού δικαίου και της αμερικανικής δικαιοσύνης», αναφέρει ο Σέσιονς σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Όταν τέτοιες ενέργειες υποκινούνται από τη φυλετική μισαλλοδοξία και το μίσος, προδίδουν τις θεμελιώδεις αξίες μας και δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές», προσθέτει ο Σέσιονς και υπόσχεται πως «η δικαιοσύνη θα υπερισχύσει».

Ο Σέσιονς ανέφερε πως συνομίλησε με τον διευθυντή του FBI Κις Ρέι καθώς και με πράκτορες του FBI, της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας στη Σάρλοτσβιλ και με υπευθύνους για τη διατήρηση της τάξης στη Βιρτζίνια, την Πολιτεία στις ανατολικές ΗΠΑ όπου βρίσκεται η Σάρλοτσβιλ.

Το FBI άρχισε έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων αναφορικά με τις συνθήκες στις οποίες ο οδηγός έριξε το όχημά του πάνω στο πλήθος.

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος οδηγός είχε έρθει από το Οχάιο, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, κάτι που επιφέρει την ανάμιξη της ομοσπονδιακής αστυνομίας.
DHD7ry3VwAAGf-6

DHDrVczUMAAAxnk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Έρχεται το τέλος κάθε Νεοταξικού σκουπιδιού, αναρχοάπλυτων και των λαθροπιθήκων εραστών τους.
    Οι 72 παρθένες σας περιμένουν.

  2. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΒΡΩΜΟΜΠΙΧΛΕΣ..

  3. Επειδη ζω Αμερικη. Πολλοι δεν αντεχουν αλλο την εγκληματικοτητα κ τα προνομια των μαυρων κ αρχιζουν να παιρνουν το νομο στα χερια τους.

  4. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΩΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π !!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Μπορεί να μου πει κάποιος που ακριβώς αναφέρεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ακροδεξιός ή τέλος πάντων είχε κάποια σχέση με τους ακροδεξιούς διαδηλωτές;Στην τελική μπορεί να ήταν κάποιος τρελός που μιμήθηκε την τακτική των μουσουλμάνων τρομοκρατών.Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος τι σχέση έχει η πτώση του ελικοπτέρου με την διαδήλωση των ακροδεξιών και την αντιδιαδήλωση των ακροαριστερών;

  6. Βγηκε σεργιανι το χαφιεδοτσουρμο των ελιτ(θυμαστε ποιοι διαδηλωναν εναντιον του Τραμπ ολοι οι πλουσιοι του Χολυγουντ και τα μμε που ελεγχουν τραπεζιτες και ελιτ) και τωρα που πηραν αυτο που τους αξιζε θα εχουμε τα γνωστα κλαματα και την θυματοποιηση των δολοφονων αντιρατσιστων. Οι αντιδιαδηλωσεις ειναι φασιστικες και πρεπει να απαντιουνται απο τους νομιμους διαδηλωτες. Αντε γιατι πολυ ξεσαλωσανε τα εξουσιαστικα κοπροσκυλα των αντιφα με τις πλατες κρατους και αστυνομιας.

    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΩΜΕΜΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ !!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!!!!!!!

  7. Αντιεξουσιαστες με μπαμπα καπηταλιστη εξουσιαστη, και εκατομμυρια καταθεσεις..Αυτοκτονηστε αναρχοαπλυταρια.Ολοι σας πηραν χαμπαρι και σας φτυνουν τουρκογενιτσαροι αναρχοφασιστες..

  8. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ… ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΑΣΗΣ , ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!!!!
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ , ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΣ ΚΤΛ , ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ ;
    ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΟΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ “ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ” (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ , ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ , ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ” ΑΝΑΡΧΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ…..
    ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ (ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ / ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ…..)!!!!

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ – ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ – ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ (ΜΜΕ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ!!!

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ , ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ….ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.

  9. Οι καθεστωτικοι αντιρατσιστες που οπως βλεπουμε υποστηριζονται απο τα καθεστωτικα διεθνη μεσα ενημερωσης ζαμπλουτων καναλαρχων και τραπεζιτων υπεστησαν μεγαλη ηττα. Εκτος του οτι ετρεχαν να σωθουν μολις οι πατριωτες σε ενα δικαιολογημενο ξεσπασμα αντεδρασαν στα τσιρακια τραπεζιτων και καθεστωτων, σε επιπεδο επικοινωνιακο εκει επαθαν το μεγαλο πατατρακ καθως σε ποσοστα ανω του 60% στις ΗΠΑ ο λαος εδωσε δικιο στους Αμερικανους πατριωτες και αδικο στους λεγομενους εξουσιαστικους αντιφα και στους μαυρους ρατσιστες που επιτεθηκαν αναιτεια σε μια νομιμη συγκεντρωση.Τωρα αυττο το.. αντιεξουσιαστες σε αυτους που υποστηριζονται απο τα μμε των τραπεζιτων και των μεγιστανων του πλουτου μας ξεπερναει. Ρε μαλακες εαν δεν εισασταν αντιφα ρουφιανοι και εαν εισασταν επικινδυνοι για καθε μορφη εξουσιας , για ποιο λογο ολα τα καθεστωτικκα παιρνουνε το μερος σας και σας δινουν φραγκα οι εξουασιαστες μεσω ΜΚΟ ? Ρε τι μαλακες εισαστε εσεις , ακου αντιεξουσιαστες οι αντιφα ! Θα τρελαθουμε στο τελος. Απλα αυτη η καθεστωτικη παρακρατικη ομαδα για να εχει υποστηριξη ντυνοταν οπως οι αναρχικοι , ακουγανε την ιδια μουσικη με αντιεξουσιαστες και διεισδυσαν στον χωρο τους καθοτι.. 20 στην Ελλαδα και 2,000 σε ολο τον κοσμο ! Ξυπνηστε , η αντιφα ειναι τσατσοι και ρουφιανοι των ισχυρων , το δειχνει η σταση των μμε των ζαμπλουτων καναλαρχων που παιρνει το μερος τους.Εξαλου , βρε μαλακες , το διεθνες συστημα ,. η Ε.Ε και οι ισχυροι πλουτοκρατες υποστηριζουν την ελευθερη μετακινηση ανθρωπων , δινουν λεφτα για να μπορουν να μεταναστευουν ανθρωποι , δημιουργουν δομες .. Αρα απο που και ως που αντιεξουσιαστες οι αντιφα αφου υποστηριζουν οτι και οι κυβερνησεις και η διεθνη ελιτ?

  10. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ….

  11. Κακο ψόφο στους βρωμιάρηδες αντιφα αντιεξουσιαστές αντιρατσιστές!Ο εθνικισμός είναι η μόνη ελπίδα των λαών!!εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις!!

  12. Σκατά στους μπάτσους που τα τίναξαν και στη βρωμιάρα αντιφα που ψόφησε

  13. Στημενα επεισοδια απτην δολοπλοκη C.I.A.Απο χιλιομετρα βρωμαει.

  14. Το γνωστό κόλπο που βλέπουμε και εδω . Όταν καποιοι πατριώτες πάνε να κάνουν κάτι αμέσως οι πράκτορες του σόρρος κάνουν αντιδιαδηλωση και η αστυνομία απαγορεύει την διαδήλωση. μήπως θυμίζουν Ελλάδα αυτά. Παντού τα ίδια είναι.
    Και βέβαια η κυβέρνηση παίρνει το μέρος των αριστερών μια και αυτη είναι μαριονέτα του Σόρρος.

  15. ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ!!!

  16. Ο λαος της Βιρτζινια θα στειλει τα ρατσιδια πισω στις τρυπες τους

    1. Ο/Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚ#ΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΥΛΙΑ λέει:

      Aναρχοζομπι ειστε το απολυτο τιποτα..Ρατσιστικα σκουπιδια που μισειτε την πατριδα που σας γεννησε.Ψοφιμια που υποστηριζετε τους λαθροσκοταδιστες που παντρευονται 10χρονα κοριτσακια.Σκατα στα μουτρα σας μπασταρδακια.Θα ερθει η ωρα που θα στηθουν κρεμαλες σιχαματα Εθνοπροδοτες.

    2. Πάλι σ’ άφησε η μάνα σου με το pc vα γράφεις μαλακιες; πουτανα ανθελληνα θα έχετε κακό τέλος.

    3. Αναρχία και διεθνισμός να ζήσει ο Σιωνισμός. Δώσε τα σέβη μου στον Σόρρος.

    4. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

Comments are closed.