Το πάρτυ στο Twitter για την «#Λαϊκή_αγωνίστρια» Περιστέρα συνεχίζεται (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Screenshot_3

Χαμός έχει γίνει τα δύο τελευταία 24ωρα στο Twitter με τα αιχμηρά και ιδιαιτέρως καυστικά σχόλια των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σχετικά με τη συνέντευξη της συντρόφου του Πρωθυπουργού, Περιστέρας Μπαζιάνα.

 

Οι χρήστες του Twitter δεν αφήνουν στην κυριολεξία τίποτα ασχολίαστο και πολλές από τις αναρτήσεις τους προκαλούν άφθονο γέλιο. Πάρτε μια μικρή μόνο γεύση:

Baziana-twitter-1 Baziana-twitter-3 Baziana-twitter-4 Baziana-twitter-6 Baziana-twitter-8

Baziana-peristera-2 Baziana-peristera-3 Baziana-peristera-4 Baziana-peristera-5

Baziana-peristera-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΩΝ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ,ΠΙΟ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

  2. για βουλευτίνα την προωθεί ή για ευρωβουλευτίνα; ποιός την ντύνει βρε παιδιά; την έχει καταστρέψει τη γυναίκα

  3. το άσχετο βραχιόλι στο χέρι μάλλον ηλεκτρονικό ε; μην χάσει η βενετιά βελόνι

  4. Εμείς τους φέραμε στην εξουσία.
    Καλά να πάθουμε.
    Εμείς θα φέρουμε τους επόμενους , βλέπε Ν.Δ.
    Καλά να ξαναπάθουμε.

  5. Συνεχής υποτίμηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού, ακόμα και απο το ταίρι του πρωθυπουργού, την κυρία Κοκοβίκου, τουλάχιστον στην ταινία άξιζε η Κοκοβίκου, κυρία όνομα και πράμα. Εντάξει το καταλάβαμε ζει και αυτή οικογενειακώς στον πλανήτη Άρη. Η εξουσία καλά κρατεί και είμαι σίγουρη ότι θα βγούνε και οι δικιές τους κλεψιές στη φόρα, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ο Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος την πτώση αντί να προτιμήσει έστω την σιωπή, όπως αρμόζει σε όποιον έχει χεσμένη την φωλιά του.

Comments are closed.