Ο Δαμασκηνός και τα «ιερά φιλέτα» της Αμφιλοχίας. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 ακίνητα βγάζει στο σφυρί. Πέρυσι «ξεφορτώθηκε» τον Επίτροπο και Ταμία του ναού

Κοινοποίηση:
etolias-damaskinos

Την 9 του μηνός Μαΐου 2024 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και από την 11:30 π.μ μέχρι την 12.30 μ.μ., στο γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας θα διεξαχθεί πλειοδοτική δημοπρασία πώλησης ακινήτων ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας.

Η πλειοδοτική δημοπρασία αφορά την πώληση δεκατεσσάρων (14) ακινήτων ιδιοκτησίας του ανωτέρω Ιερού Ναού εκ των οποίων δώδεκα (12) βρίσκονται στα κοινοτικά διαμερίσματα Αμφιλοχίας και Μπούκας, και δύο στο κοινοτικό διαμέρισμα Περάνθης Άρτας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεδομενου οτι ο”επωνομαζομενος” κληρος της εκκλησιας της Ελλαδας ειναι Δ.Υ.,δηλ. τους πληρωνουμε ολοι εμεις τα κοροιδα,ΑΠΟΡΩ για ΔΕΝ κατασχεται η προς πωληση περιουσια?Μαλλον κατι ξερει ο “αγιος” Αθηνων και πασης Ελλαδος!..

  2. Η καλυτερη μπιζνα ειναι, τους φιλουν τα χερια. τους δινουν λεφτα, τους σεβονται και ζητουν ευλογια για να τους εχει ο θεος καλα.

Leave a Response