Το ξέσπασμα του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη: «Τα βάζω από την τσέπη μου»

Κοινοποίηση:
kontidis

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης ξέσπασε και μίλησε για τα έξοδα που δεν εγκρίθηκαν ποτέ από την κυβέρνηση της Κύπρου. Ο Παύλος Κοντίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βάζει χρήματα από την τσέπη του, σύμφωνα με  tothemaonline.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, έκαναν την Κύπρο περήφανη. Αποκορύφωμα αυτής της σεζόν είναι το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι που κυνηγούσα για χρόνια.

Σωστός αθλητής είναι αυτός που είναι επαγγελματίας και δεν το κάνει για χόμπι, έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ από πίσω του και λαμβάνει συστηματικά σε αγώνες υψηλού και παγκόσμιου επιπέδου.

Για να τα κάνει όλα αυτά ένας αθλητής, πρέπει να θέτει στόχους και έχει κίνητρα. Είναι πολύ δύσκολο να ανεβείς στην κορυφή και ακόμη πιο δύσκολο να μείνεις εκεί.

Το συμβόλαιο του προπονητή μου υπογράφτηκε μετά το τέλος του Αυγούστου. Αρκετά έξοδα δεν εγκρίθηκαν ποτέ, τα βάζω από την τσέπη μου, ακόμα και τον μισθό του γυμναστή μου. Ποτέ δεν εγκρίθηκε ο μισθός του αθλητικού μου ψυχολόγου. Μόνο ένα μέρος εγκρίθηκε από τα έξοδα μου. Με έχουν επηρεάσει ψυχολογικά όλα αυτά. Η οικογένεια μου με στήριξε οικονομικά μέχρι τους Ολυμπιακούς, τώρα αδυνατεί. Ευτυχώς που βρέθηκε η ΟΠΑΠ και μου έδωσε οξυγόνο.

Τα πριν των Ολυμπιακών Αγώνων τα παίρνουμε με αρκετούς μήνες καθυστέρηση και όταν έρθουν, πάνε απευθείας σε έξοδα. Δεν λειτουργεί αυτό το σύστημα. Τελειώνει η σεζόν και ακόμη περιμένω να μου επιστραφούν χρήματα. Έχω άγχος για το αν θα εγκριθούν τα έξοδα μου και δεν είμαι συγκεντρωμένος στο άθλημα μου. Χρειάζομαι στήριξη, δεν μπορώ να περνώ αυτές τις ψυχοφθόρες διαδικασίες. Ένιωσα αδικημένος.

Μου είπαν να τους παραδώσω το μπάτζετ μου, όταν επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ακόμα, παίρνω μέρος από αυτά που εγκρίθηκαν και ότι πήρα, έχει ξοδευτεί σε προετοιμασία. Υπεύθυνος για τον αθλητισμό είναι ο ΚΟΑ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: