Το ΒΡΑΒΕΙΟ της μ@λ@κίας του ΕΛΛΗΝΑ καραγκιόζη σε ένα ΒΙΝΤΕΟ μόνο για ΕΞΥΠΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ το!

Κοινοποίηση:
xeftila

Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες! Πρέπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ……………………………ΕΙΝΑΙ ………………….ΑΛΗΤΕΣ !!!

  2. Τον ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και δεν το παίρνει είδηση, το όρθιο ζώο. Φτου γαμω το να εχουμε εναν τετοιο πρωθυπουργό. Ειλικρινά ντρέπομαι.

  3. Του δώσανε το βραβείο του πολιτικού κουράγιου (Prix du courage politique). Το βραβείο της πολιτικής κουράδας θάπρεπε να του δώσουνε. Δεν μπορεί να καταλάβει ο γελοίος ότι κατάντησε η πολιτική κουράδα της Ευρώπης?

  4. Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ.ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

  5. Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ.ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

  6. oι χαβγιτες τον υπηρετουν και δε το ξερουν χαχαχαχα

  7. ενα ματσο αποβλητα ρωτησαν τον λαο αν θελουν τους λαθρομεταναστες?????

  8. ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΨΕΥΤΗ;

  9. Ξυπνήστε αδέρφια έλληνες.
    Πρέπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας την Ελλάδα της χασισοφυτείες τα ναρκωτικά μας της αρχαιοκαπηλίας μας και πάνω απ’ όλα τις μίζες μας.
    Που ήρθαν αυτοί ξεδιάντροπη και μας τα έκοψαν όλα!!!

  10. ΟΧΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΣΟΡΡΩΣ ΚΑΙ ΚΙΣΙΝΚΕΡ

  11. Αμετανόητος ο μετανάστης της Χίου που κακοποιούσε το ίδιο του το παιδί!
    Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 09:59
    Είχε και στο παρελθόν εκδηλώσει παρόμοια συμπεριφορά!

    Με τρεις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου, απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στην Ανακρίτρια της Χίου ο Αφγανός πατέρας που φέρεται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του.

    Ας σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είχε στο παρελθόν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς οικεία του πρόσωπα, χωρίς ωστόσο κανείς και ειδικότερα η σύζυγός του να καταγγείλει οτιδήποτε στις αρχές. Η συμπεριφορά αυτή ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να χωρίσει η οικογένεια και ο μεν πατέρας να παραμείνει στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ η δε μητέρα μαζί με το βρέφος να διαμείνουν σε διαμέρισμα που διατηρεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο κέντρο της πόλης της Χίου.

    Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης και κυρίως από την κατάθεση της μητέρας του βρέφους, ο πατέρας έγινε δεκτός πριν από πέντε ημέρες στο διαμέρισμα. Το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ η ίδια απουσίαζε από το σπίτι ο Αφγανός βίασε το παιδί του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για ιατροδικαστική εξέταση και νοσηλεία. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αναγνωρίστηκαν σημάδια βιασμού στο σώμα του παιδιού

Comments are closed.