Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
marousi-thima-1

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον δράστη ο οποίος είναι σεσημασμένος με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στη συμπλοκή που έγινε έξω από το νυχτερινό μαγαζί εμπλέκονται δύο διαφορετικές ομάδες ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 10 άτομα.

Υπολογίζεται ότι από τους 10 οι 8 είναι σεσημασμένοι με ποινικό παρελθόν που έχει να κάνει με κλοπές αυτοκινήτων, υποθέσεις ναρκωτικών, κατηγορίες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η συμπλοκή φαίνεται να είχε διάρκεια, που σημαίνει ότι υπήρχε το χρονικό περιθώριο να κληθούν στο σημείο και άλλα άτομα που δεν βρίσκονταν στο νυχτερινό κλαμπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην μία παρέα ήταν το θύμα και στην άλλη παρέα ανάμεσα στα άτομα ήταν κι ένας στρατιωτικός, 26 ετών με καταγωγή από την Καλαμάτα.

Κάποια από τα άτομα από τις δύο παρέες φαίνεται ότι γνωρίζονταν, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης.

Αυτό είναι το θύμα της αιματηρής συμπλοκής

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 23χρονος ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο καθώς το τραύμα που έφερε στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο ήταν σοβαρό. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης ένας 26χρονος μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας και ένας 23χρονος οπλίτης του Μηχανικού οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με την κατάστασή τους, να μην εμπνέει ανησυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Gia to drasth afou exei tetio plousio parelthon os seshmasmenos, giati de dhmosievete h eikona Kai tonoma tou mipos ton dei o kosmos kapou px kaide uparxei kamia plioforia apo Pou katagetai?

  2. Επίσης περιοχές ας πούμε αναπτυγμένες πλούσιες κάποτε σαν το Μαρούσι κλπ βλέπεις πως καταντάμε μια σίγουρη περιοχή ελεγχόμενη εινσι ίσως το Κολωνάκι κλπ

Leave a Response