ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Εκτοξεύτηκαν τα ποσοστά της Χ.Α μετά το χαστούκι στο Δένδια

Κοινοποίηση:
18486113_218960101941342_591004565760954503_n

Σάλος στο ίντερνετ με το χαστούκι που έριξε ο εκλεγμένος απο το λαό, Ηλίας Κασιδιάρης,βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Όσο και να φώναζε τη φρουρά ο Προεδρος της βουλής, η φρουρά έπινε καφεδάκι στο “ΒΑR της ΒΟΥΛΗΣ” και δεν άκουγε τι γινόταν.
Ομως, το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανέβηκαν μετά το “δήθεν” χαστούκι που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Νίκο Δένδια και ο λαός απλά πήρε το μέρος του βουλεύτη της Χρυσής Αυγής εκφράζοντας την αγανάκτησή του για όλα τα χρόνια του μνημονίου.
Να μην ξεχάσουμε οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είχαν ανέβει ξανά πριν χρόνια οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ρίξει το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλη.
Χιλιάδες τα μηνύματα σε όλο το ίντερνετ, να τοποθετούνται υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και κατα του Νίκου Δένδια.
Μένει μόνο να δούμε αν ο Νίκος Δένδιας θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη και αν κλασικά θα έχουμε τη γνωστή άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Μπράβο Ηλία.Πάντα η Μάνη έβγαζε λεβέντες και πρωτοστατούσε στα εθνικά θέματα.Αν δεν ήταν οι Μανιάτες ακόμα θα είχαμε τουρκοκρατία.Ειμαι περήφανη που σε έχω πατριώτη Ηλία

  2. Συγχαρητήρια και από μένα Ηλία λεβέντη, πατριώτη και παλικάρι
    Αυτό το ερπετό ευχαρίστως να τον χαστούκιζαν το 90% των Ελλήνων
    Αυτό είναι ένα κρυφό φίδι στον κόρφο της Ελλάδας
    Είναι προδότης απατεώνας και ανθέλληνας
    Εκτελεί διαταγές των εβραίων και όποιος θέλει ας το ψάξει λιγάκι το πραμα για να μάθει

  3. Συγχαρητήρια και από μένα Ηλία λεβέντη, πατριώτη και παλικάρι
    Αυτό το ερπετό ευχαρίστως να τον χαστούκιζαν το 90% των Ελλήνων
    Αυτό είναι ένα κρυφό φίδι στον κόρφο της Ελλάδας
    Είναι προδότης απατεώνας και ανθέλληνας
    Εκτελεί διαταγές των εβραίων και όποιος θέλει ας το ψάξει λιγάκι το πραμα για να μάθει

  4. Να μας πει ποσα εσκασε ο Μιχαλολιακος στον σκηνοθετη για να γυρισει την καμερα αλλου και να μην υπαρχουν αποδειξεις όταν θα γινει η μυνηση.

  5. Εγω θελω να δω να τρωει βρωμοξυλο το ανθελληνικο σκουπιδι του κεερφα ο κωνσταντινου οτι πιο ελεεινο και διαπλεκομενο υπαρχει στη χωρα.

  6. Μπραβο Λιακο , καλα του εκανες του μνημονιακου κουραμπιε.

  7. Ο σιχαμένος Κερκυραίος δικηγόρος έπρεπε να την φάει την χαστουκά που πονάει για να ευχαριστηθεί ο λαος

  8. ρε μπαλαουρα υστερικε χθες την ηθελες την φρουρα στα εξαρχεια και στουςλαθραιους δεν τους θελεις ουρα ουρα ουρα

  9. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ON CAMERA ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΞΕΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΑΝΟ.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ. ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ. (ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ =ΜΤΦ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)

  10. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΕΞΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

  11. ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΡΕΛΟΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ!!!!!!! ΓΕΙΑΣΟΥ ΛΙ ΑΚΟ ΜΑΝΙΑΤΑΡΕ!!

  12. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ; ΣΑΝ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΚΟΚΕΤΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΑ ΔΟΔΕ ΤΟ ΖΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΗΛΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.

  13. Η Χρυσή Αυγή προχωρά μπροστά ότι και να προσπαθήσουν να της κάνουν οι ανθέλληνες προδότες πολιτικοί.

  14. Και ποιος Ελληνας πολιτης δε θα ηθελε αυτη τη στιγμη να χαστουκισει ενα μνημονιακο πολιτικο, και δη μασονο; Και μαλιστα τοσο γλοιωδη, οπως ο Δενδιας; Ο Κασιδιαρης το εκανε αυτο για λογαριασμο ολων των Ελληνων….

  15. Αντε ρε Λιακο σκοτωστε τους στο ξυλο να βγαλετε το αχτη σας και μετα να γινετε και κυβερνηση!!Να αγιασουν τα χερια σας αμα το κανετε!!

  16. Δηλαδή μπήκε η ΧΑ στη βουλή και εσείς χαίρεστε με μια απλή χειροδικία; Σας δουλεύουν όλους. Μέσα στη βουλή κάνεις τρελή ζημιά αν μπείς και δεν μιλάω για βόμβες και φόνους να καθαρίσουμε που λέτε ΑΣΧΕΤΟΙ θα γίνουμε ουγκάντα θα μας την πέσει μέχρι και η Αλβανάκηδες και θα πάμε σε Αφρικανικά νούμερα, αλλά για νομικό ξεκαθάρισμα… Φυλακές. Αλλα και για ξύλο σε όσους μας χώσαν στα μνημόνια Συριζάκι βαράει… Η ΝΔ; κάθεται δίπλα τους αλλά είναι και αφεντικά τους δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει… βλάκες πιστεύεται όποιον να’ναι απο το θέατρο. Αν η ΧΑ ήταν όποια λέει θα ήταν πιο καθαρά εκεί μέσα…

  17. ΡΕ ΗΛΙΑ ΔΕΝ Η ΘΕΛΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ……..Ο ΗΘΕΛΕ ΓΙ.ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ

  18. Τωρα η ΧΑ βρισκεται στο 20% θα της κλασουν τα @@@δια. οχι μονο τα λαμογια, μεχρι και μιγες ποντικια κατσαριδες της βουλης θα πανε στις καινουργιες φυλακες των hot spot που εκαναν τα συριζοαπλυτα!!

  19. ψηφηστε τα κομματα με τις Μ.Κ.Ο να κλεβουν τα χρηματα απο τους πολιτες.Σε λιγο Η ΝΤΟΡΑ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΠΥς ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

  20. Το σπρώξιμο έγινε χαστούκι ?
    Ο ίδιος ο Δένδιας είπε με έσπρωξε με τα δύο χέρια.
    Δε πάτε καλά ρεεεεεέ

  21. Εύγε Ηλία, το απόλαυσα αυτό που έκανες στον αχώνευτο ανθέλληνα…
    Δεν πιστεύω σε κανένα κόμμα, κ γενικά σε τίποτα εμπορικό που βρίσκετε στο σύστημα, επειδή όλα τα μεγάλα κεφάλια βρομάνε κ έχουν από έναν Κασιδιάρη …Χαίρομαι να βλέπω Κασιδιάρη (κ ας διαφωνώ μαζί του σε λίγα αλλά σημαντικά πράγματα)…
    …Οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να ήταν στην θέση του Κασιδιάρη…

  22. Το 60% των Ελληνων ψηφοφορων εχει η ΧΑ…
    Μην ακουτε τις μετρησεις και τις εκτιμησεις τους
    Ο κοσμος φοβαται να εκδηλωθει , αλλα θα τους εκδικηθει στις εκλογες
    Ο καρατζαφυρερ ειχε μονον 20 ατομα σε επισημη συγκεντρωση σε μεγαλη αιθουσα….
    Και ολοι οι αλλοι χειροτερα…
    ΖΗΤΩ Η ΧΑ!

  23. Ακριβως Aνωνυμος γεματος ηλιθiους αλλα οχι στο βαθμο ηλιθιων που ειναι ολοi οι δηθεν ψευτοδημοκρατες

  24. Σκουζουν τα σανοφαγα ελληνακια….Τραβάτε ρε να πληρώσετε μνημόνια και ότι δεν προλάβετε,θα το πληρώσουν τα εγγόνια σας. Καλά του έκανε με το καλό να πάρουν σειρά κι οι υπόλοιποι.Περαστικά και ξυδακι,σε όσους κράζουν την χα.

  25. Όταν το 1994 ο Βασίλης Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ χαστούκιζε τον Βουλευτή του ΚΚΕ Κόρακα, τότε οι ευαίσθητοι δημοκράτες” δεν απέβαλαν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ούτε τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής το έκαναν τόσο μεγάλο θέμα
    Δημοκρατία αλά καρτ!

  26. Σοβαρα?Εσυ δεν εισαι Εθνικιστης πως και εισαι ηλιθιος?Αστειευωμαι,παντως εσυ συνεχισε να υπηρετης το καθεστως και ασε τους βλακες να πιστευουν σε Πατριδα, οικογεννεια, Θρησκεια.

  27. Δεν μου κανει εντυπωση ανωνυμε το ποσο βλακεια μπορει να εχει καποιος.Γι αυτο μας σκιζουν απο κατι βλακες σαν του λογου σου.Αυτο σε πειραξε το οτι εχουν το θρασος αυτοι οι βλακες και μιλουν για δημοκρατια.Απ την αλλη λυπαμαι πιο πολυ γιατι καποιοι μπροστα στο βολεμα τους δεν τους ενδιαφερει να ψυχοραγουν οι υπολοιποι.

  28. Καμια εκπληξη.
    Ο εθνικιστικος χωρος είναι γεματος ηλιθιους.

    1. Ηλιθιος εισαι εσυ και φαινεσαι υποτακτικο των τοκογλυφων

Comments are closed.