Συλλάβετε τον Τουρκογλου και σύρτε τον στον Κορυδαλλό -Σφίγγει τα βρώμικα χέρια των υμνητών του Χίτλερ και των απογονων της 14ης Ουκρανικής Μεραρχίας των WAFFEN SS

Κοινοποίηση:
tourkoglou

 -Γυρίζουμε για τρίτη και «φαρμακερή» την πλάτη στην Πανορθόδοξη Ρωσία και θα το πληρώσουμε με αίμα

Διεθνής διασυρμός στα ελεύθερα και δημοκρατικά κράτη του κόσμου(και δεν μιλάμε βέβαια για τους στρατοκράτες των ΗΠΑ και τους οικονομικούς Ναζί των δορυφόρων της Μέρκελ)προκαλεί η ανερυθρίαστη επίσκεψη στο φιλοδυτικό Κίεβο του «ειδικού απεσταλμένου» του ΔΝΤ και της σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ευάγγελου Τούρκογλου-Βενιζέλου. Εκεί ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» της κυβέρνησης Τσολάκογλου, είχε την ευκαιρία να σφίξει τα βρώμικα και ρυπαρά χέρια των Ουκρανών φιλοναζιστών παρακρατικών που αντιμάχονται τον Πρόεδρο Πούτιν και παίζουν επικίνδυνα φασιστικά παιχνίδια για να διχοτομήσουν τη χώρα τους εις το όνομα των ανδρείκελων της διεφθαρμένης πρώην έγκλειστης, Τιμοσένκο. Η ιστορία γράφει μαύρες σελίδες για την  εξωτερική πολιτική της Ιστορικής Ελλάδος που την κατάντησαν προτεκτοράτο των σπιούνων, των ρουφιάνων και των ολιγαρχών. Η συνάντηση και η υπόκλιση του Τούρκογλου στον μεταβατικό(δοτό)πρόεδρο Αλεξαντρ Τουρτσίνοφ την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, αποτελεί μια από τις χειρότερες στιγμές της πατρίδος σε διεθνές επίπεδο. Η συγκεκριμένη μαριονέτα αποτελεί συνέταιρο του νέου δοτού πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται «φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης». Σε φωτογραφία που βγήκε στο διαδίκτυο και ξέσπασε σάλος,  ο Γιατσιένιουκ  χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «L’echelle de Jacob», ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός. Μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, υπήρξε στο παρελθόν υπουργός οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών, ενώ καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και να αποφύγει την πτώχευση. Αυτά είναι τα φασιστικά ανδρείκελα της Ουκρανίας και με αυτά συναγελάζεται ο Τούρκογλου. Με αναγνωρισμένους νοσταλγούς και υμνητές του Χίτλερ, απόγονους των ταγμάτων ασφαλείας της Ουκρανίας, οι οποίοι ιστορικά πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών στον  Β Παγκόσμιο Πόλεμο και ρουφιάνευαν τους πατριώτες Ρώσους και Έλληνες ομογενείς οδηγώντας τους στην κρεμάλα.

voridis-nazi__oukrania

Τα ουκρανικά SS στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Όσα λέμε τεκμηριώνονται ιστορικά. Κατά διεθνώς αναγνωρισμένες ιστορικές πηγές, οι ναζί αποφάσισαν να συγκροτήσουν στρατιωτικό σώμα από Ουκρανούς γερμανόφιλους εθνικοσοσιαλιστές τον Απρίλιο του 1943. Βρήκαν πρόθυμους άνδρες αλλά και γυναίκες να καταταγούν κυρίως από την περιοχή της Γαλικίας, που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολωνία και την Ουκρανία και οι κάτοικοι της οποίας θεωρούν τους εαυτούς τους Γότθους, δηλαδή Γερμανούς. Να σημειωθεί ότι σε αυτή την προσπάθεια οι ναζί είχαν πολύτιμο σύμμαχο και την ουκρανική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία(τους βδελυρούς Παπικούς), η οποία συμμαχώντας με τους ναζί θεωρούσε ότι θα ικανοποιούσε και τις δικές της επεκτατικές βλέψεις εις βάρος της, συντριπτικά κυρίαρχης μεταξύ του πληθυσμού, Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η 14η Μεραρχία των Waffen SS αποσύρθηκε από τα εδάφη της Ουκρανίας και τοποθετήθηκε στην Τσεχία και στην Αυστρία, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί, στη συνέχεια, φυγάδευσαν πολλά στελέχη της εν λόγω Μεραρχίας προς ΗΠΑ μεριά και τους αξιοποίησαν στις επάλξεις του αντικομμουνιστικού αγώνα μέσω της οργάνωσης «Ελεύθερη Ουκρανία», απόγονοι της οποίας πήραν μέρος σε μάχες στη Γιουγκοσλαβία το 1999, αλλά συμμετέχουν και στα γεγονότα της Ουκρανίας. Tα σήματα της 14ης Μεραρχίας των Waffen SS , είναι τα σήματα των νεοναζί του «Σβόμποντα» και του «Δεξιού Κέντρου» οι οποίοι αποτελούν τους προνομιακούς συνομιλητές της ΕΕ -δηλαδή των Γερμανών- και του Γερουσιαστή Μακ Κέιν . Γι’ αυτό άλλωστε ο υπ. εξ. της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε κι ο Γερμανός πρέσβης στην Ουκρανία, είχαν τεθεί επικεφαλής της πορείας των 15.000 περίπου ναζί στο Κίεβο τον περασμένο Δεκέμβρη. Απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, έχει απόλυτη σχέση με το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας, όχι μόνο στις ιμπεριαλιστικές βλέψεις αλλά και ιδεολογικά.

Με αυτούς συντρώγει, συν-πίνει και συνευρίσκεται ο Τούρκογλου. Με προδότες, καταδότες και ταγματασφαλίτες. Για το καλό της πατρίδος, υποτίθεται. Την ώρα που στην Ελλάδα κλείνουν φυλακή τους «Έλληνες Ναζί» και τους ακροδεξιούς της «Χρυσής Αυγής», στην Ουκρανία σφίγγουν τα χέρια στο Εθνικοσοσιαλιστικό παρακράτος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου οφείλει μιαν απάντηση στον ελληνικό λαό: Υπάρχουν καλοί και κακοί υμνητές του Χίτλερ; Και ποιοι είναι αυτοί; Εάν η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ήταν ανεπηρέαστη, θα μπορούσε να καλέσει τον Τούρκογλου στον Άρειο Πάγο για μια «φιλική» κουβέντα. Οι συνομιλίες και οι χειραψίες του στην Ουκρανία, θεωρούνται ύποπτες και πρακτόρικες. Κάλλιστα(με το σκεπτικό των Τσολάκογλου)ο Τούρκογλου δυνητικά αυτές τις ώρες θα μπορούσε να προσαχθεί και να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό. Με τι κατηγορίες; Με τις ίδιες που έχουν κλείσει φυλακή τη μισή «Χρυσή Αυγή».

Το ρεπορταζ δημοσιεύεται στην Ελεύθερη Ώρα

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Ρε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ παρακάτω..Διαβάσατε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα της ουκρανίας και γράφετε ηλιθιότητες?
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ..
    ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΖΙ..
    το καταλαβατε? ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ..ΣΟΥΡΓΕΛΑΚΙΑ..

  2. στη Χρυσή Αυγή θα πρέπει να αποφασίσουν αν οι ομογενείς της ελληνικής κοινότητας στην Ουκρανία κινδυνεύουν ή όχι από την επικράτηση των ακροδεξιών νεοναζί.

    1. @ 11:31 Καλά συνέχεια παπαριές θα γράφεις? Διάβασε ρε βλάκα την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που υποστηρίζει τον πρώην δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της ουκρανίας και μετά μίλα..Πάντα γραφικός θα είσαι με όσα γράφεις ρε σούργελο?

  3. «Ο Χίτλερ είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ από την ιστορία
    http://www.youtube.com/watch?v=xh4WBEdQ8xw

    εξυμνεί τον Χίτλερ
    http://tvxs.gr/news/ellada/o-kasidiaris-eksymnei-ton-xitler

    Ελληνας με μπλουζακι waffen ss
    http://1.bp.blogspot.com/-n4k7HV2RsDQ/T8PPdKT_M0I/AAAAAAAAa4w/uNkgU4bj8Ys/s1600/%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81

  4. Οι Σοβιετικοι του Σταλιν,του λατρεμενου πολλων Ελληνοφωνων αριστερων,επεβαλαν στην Ουκρανια τον λιμο του 1932-1933 (Holomodor).Ο ιδιος παλι,”ο πατερουλης” κατελαβε τα εδαφη της Δ.Ουκρανιας το 1939,καλυμμενος απο το συμφωνο Ριμπεντροπ-Μολωτωφ.Οι Ουκρανοι (η εστω ενα μερος τους) φυσικο ηταν να βλεπουν μετα ως απελευθερωτες τους Ναζι(οταν ο Χιτλερ στραφηκε εναντιον της ΕΣΣΔ) και ως κατακτητες τους Σοβιετικους,και ως εκ τουτου πολλοι πηγαν καταταχθηκαν εθελοντες στη Βερμαχτ και τα SS (20.000)!Δεν πηγαν μονο και μονο απο ιδεολογικη φιλοναζιστικη προσεγγιση προς τους Ναζι.Το ιδιο εγινε σε ολες τις χωρες τις οποιες ειχε προσαρτησει με τη βια ο Σταλιν(Φινλανδια,Βαλτικες δημοκρατιες κλπ),ακομα και Ρωσσοι εθελοντες υπηρξαν και μαλιστα με τη μεγαλυτερη σθμμετοχη(48000 συνολικα μαζι με Λευκορωσους και Κοζακους).Σε αντιθεση,η Ισπανια που ηταν ελευθερη και διαφορες χωρες που ηταν υπο Γερμανικη κατοχη(Βελγιο,Ολλανδια,Δανια,Νορβηγια) η σε συμμαχια με τους Ναζι(Ρουμανια),ειχαν κι αυτες εθελοντες στα SS,αλλα προφανως για καθαρα ιδεολογικους λογους.
    Αρα,σωστα αυτα που γραφετε για τους Ουκρανους,ομως ειναι η μιση αληθεια

    1. Φιλε το ’39 η Ουκρανια ηταν ηδη μερος της Σ.Ε….

  5. Γελοιο αρθρο. Η Ελλαδα πρεπει να ειαι ΥΠΕΡ της εδαφικης ακεραιοτητας της Ουκρανιας.
    Γιατι αυριο με τον ιδιο τροπο μπορει να ζητησει αποσχισγη η Δυτικη Θρακη ή η βορεια Κυπρος.

  6. Ο/Η ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ λέει:

    ΤΟ ΔΝΤ ΕΝΩΝΕΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΟΡΑΤΑ.

    ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ “ΝΑΖΙ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΙ.

    Οι δημοκράτες δεν ενοχλούνται από την σχέση του με του τους ΔΝΤοναζι!
    ΤΟ ΔΝΤ είναι δημοκρατικό! Πληρώστε φόρους και σκάστε.
    ΔΝΤ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.

  7. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΞΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕΕ!!!ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ!!!150000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ!!!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ!!!ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ;;;ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

      1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ Η ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.

        1. πιο τρολακι απο εσενα δεν παιζει
          εχεις γραψει 10 σχολια απαντησεις και μιλας για αλλα τρολακια
          αντε να παρεισ καμια πατατα τωρα
          αξιος ο κοπος σου

  8. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ T-SHIRT WAFFEN SS
    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
    ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΩΝ WAFFEN SS

    1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ Τ SIRT ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ!!!ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!

  9. Ο/Η Εχουμε δημοκρατια ειπατε ... Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! λέει:

    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!
    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!
    Εχουμε δημοκρατια ειπατε … Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
    ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ .
    ΚΛΕΦΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ

  10. Oπως βλεπετε ο νεος πρωθυπουργος της Ουκρανιας , ο ναζιστης , χαιρεταει αρχαια δωρικα και αυτος.
    Οι Ουκρανοι ναζιστες ειχαν κανει και συγκεντρωση αλληλεγγυης για την χρυση αυγη.

    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ. ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ……..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ…..ΥΠΝΕ…..

      1. ενω εσυ που στηριζεις αυτους που χαιρετουν ναζιστικα και γραφουν αρθρα υμνους για τον χιτλερ εισαι Ελληνας και θακ ρινεις τους υπολοιπους για το ποσο Ελληνες ειναι……

  11. ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…..
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑΑΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟ 2007 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    1. ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…..ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ…..ΚΑΙ ΤΟΝ ALPHA……..ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ IQ ΣΟΥ.

      1. ΣΚΟΤΩΣΕ 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ
        ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ellin ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ
        ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

        1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ. ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ. ΒΑΛΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ nic. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΜΑΊΟ ΣΤΑ ΓΥΡΑΔΙΚΑ (ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ).

          1. στις εκλογες φιλε φασιστα ετοιμασου για λος πουλος…

  12. Ο/Η Εχουμε δημοκρατια ειπατε ... Ωραια ,ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! λέει:

    Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει που συντρωγει ολοι αλλοι μενουν νηστικοι.
    Και στο αθλημα ” προδοσια ” εχει τον εφιαλτη των θερμοπυλων και τον ιουδα για προγευμα σου λεω !!!
    φτου σου ρε .

    1. δε χρειαζετε να το φωναζεις οτι εισαι ενας ακομα μακακας Ελληναρας που ψηφιζει ναζιστες…..

      1. ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΓΛΥΦΤΗ ΜΑΚΑΚΑ.

        1. ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
          ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΙΔΟ ….ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
          ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ….
          ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
          ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

        2. Οι χρυσαυγιτες ειναι οι ανεργοι και οσοι διαφωνουν μαζι τους ειναι βολεμενοι…..με αυτα τα φθηνιαρικα θα πεισετε τον σοβαρο κοσμο?
          Μηπως γνωριζομαστε και δεν το ξερω και με λες βολεμενο.
          Δεν ειδα ομως κανενα σας και το κομμα σας σε καμια διαδηλωση εξω απο το υπουργειο οικονομικων ….μονο στο θεατρο χυτηριο και στο Μελιγαλα σας ειδα.
          Εκει για την ανεργεια πηγατε να διαμαρτυρηθητε ρε υποκριτες???
          Κοροιδευετε τον Ελληνικο λαο.
          Ο Φυσσας ηταν το συστημα και τον μαχαιρωσατε?

      2. Εσύ είσαι ένας μ….ς Προβατάρας που ψηφίζει κλέφτες και τρομοκράτες!

        1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩ .
          ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
          ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ?
          ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ…..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΛΥΦΤΕΣ
          ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ.
          ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑΖΙ….
          ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΟΥ

  13. Κύριε ΧΙΟ, έχουμε τεράστιο μερίδιο ευθύνης ως λαός που ανεχόμαστε αυτά τα αποβράσματα να ασελγούν ασύστολα σε βάρος του Ελληνικού Λαού χωρίς καμία αντίδραση. Το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια μας έχουν οδηγήσει σε παγκόσμιους και μετέπειτα εμφυλίους πολέμους. Για εκεί τραβάμε ολοταχώς και να μη κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Εξ ού και η εξάπλωση των υποτιθέμενων εξαθλιωμένων ισλαμιστών στην Ευρώπη. Αυτα τα ανθρωποειδεί κατασκευάσματα που τα βλέπουμε πεινασμένα και εξαθλιωμένα στα φανάρια στις πλατείες και στα πάρκα, όταν δωθεί το σύνθημα, θα γίνουν λιοντάρια και θα μας κατασπαράξουν. Εκεί μας οδήγησε η κυβερνητική πολιτική μιας χούφτας τσογλαναραίων. Και όσο δεν αντιδρούμε, ενα πρωϊ θα μας βρούνε όλους σφαγμένους απ τον Εβρο μέχρι την Κρήτη.

  14. Πως είσαι έτσι μωρή μπούμπααααααααααααα τρελοκοτσιδού και σαν γυναίκα κακάσχημος είσαι ρε πούστ@.

Comments are closed.