Στα αλβανικά κάλεσε ο Νότης Σφακιανάκης τον κόσμο για να πάει στη συναυλία του! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
notis_sfakianakis

«Σας θέλω πολύ σας περιμένω στο Μέγαρο των συνεδριών», είπε στο αλβανικό κανάλι που διαφήμιζε τη συναυλία του
Ένα μόλις 24ωρο πριν από τη μεγάλη συναυλία του Νότη Σφακιακάκη στα Τίρανα και ο Έλληνας τραγουδιστής απηύθυνε μήνυμα – πρόσκληση στους Αλβανούς και μάλιστα στη γλώσσα τους τα αλβανικά. Μετά τον κακό χαμό που προκλήθηκε με τους Αλβανούς να μποϊκοτάρουν τη συναυλία του τραγουδιστή στα Τίρανα εκείνος έκανε την κωλοτούμπα του και είπε πώς του βάζουν λόγια στο στόμα του που ποτέ δεν έχει πει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σφακιανάκης σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μιλάει σε μεγάλο αλβανικό μέσο ενόψει της συναυλίας του. Λέει λοιπόν ο τραγουδιστής στα ελληνικά:

«Δεν έχεις πει παραμικρό και σου βάζουν το στόμα λόγια που δεν τα άκουσε ποτέ άνθρωπος. Οι κάτοικοι του τόπου είναι αρχαίοι Ιλλυρείς» και συνεχίζει στα αλβανικά για να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα:

«Σας θέλω πολύ σας περιμένω στο Μέγαρο των συνεδριών». Βεβαίως το πάνελ πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. καλα εκανε και πηγε να τουσ παρει τα λεφτα τοσα χρονια οι αλβανοι αρμεγουν την ελλαδα

  2. ΡΕ ΝΟΤΗ!!!!!ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?????ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΑΛΒΑΝΑ?????ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!! ΤΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!!!ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ??????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ !!!! ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ !!!!ΚΡΙΜΑ ΝΟΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

  3. Εχει τα αφεντικα του της νυχτας τους μπραβους απο πισω με τα γκουμπουρια ετοιμα , τι θελεις να πει, οχι ? πλακα κανεις ?

  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

  5. νοτα….. μην ξεχασεις να πας και στα κατεχομενα

  6. Ο ΝOTIS ανακαλυψε την χρυση αυγη στην κρίση. Οταν θησαυριζε απο τα μπουζουκομαγαζα στα 90s επι Σημιτη δεν ασχολιοταν με την πολιτική. Και τον αλβανικο αετο θα κανει για τα φραγκα!

  7. ΡΟΜΠΑ – ΟΥΤΕ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ (ΕΓω παντα τα’λεγα) ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ MR. ΠΟΥ ΛΕΕΙ… ”ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΓΥΡΙΣΕ”;
    Φ Α Ι Δ Ρ Ο Σ

  8. Όντως την μεγαλύτερη απογοήτευση μετά το …φιάσκο του κλωτσομπουνιδίου αλά Μπουτάρ Πασά(!)την πήραμε από τον Νότη που πιστεύαμε ότι είχε κάτι το Πατριωτικό επάνω του..είτε μέσω των τελευταίων τραγουδιών του ..είτε μέσωτων προσεκτικά ομολογουμένως, διατυπωμένων δηλώσεων του….αλλά άλλη μιά φορά προδοθήκαμε…Δεν βαριέσαι καλές εισπράξεις στον Νότη και την επόμενη φορά στα Σκόρπια αφού ονομασθούν και Μacedonia επισήμως…Ετσι για να προλάβει να μάθει και τα βουλγαροσέρβικα για να τους μιλήσει αναλόγως…..

  9. Που ειστε ρε μουνοπανα Χρυσαυγίτες που μπαινατε και τον επαινούσατε τον ήρωα σας γιαλαντζί πατριωτης με Αγγλίδα γυναικα και παιδια αγγλόφωνα??καταπιατε την γλωσσα σας πατριδοκάπηλοι φασιστες?? Ο Υ Σ Τ. κοπριές!!!

  10. Δεν ξερω αν θα έρθουν οι Αλβανοί στην συναυλία σου, αν και νομιζω πως δεν, γιατι αυτοι ειναι εθνικιστές, οποτε μαλλον τους έχασες αυτους, αλλα το σίγουρο ειναι πως έχασες και τους Ελληνες θαυμαστές σου, Κρίμα. Μετα την τοοοση απογοήτευση με τους προδοτες πολιτικους, τωρα κι εσυ;;;; Πόση υποκρισία πια!!! Πόση!!

  11. Εγώ πάντως αν ήμουν αλβανός θα πήγαινα και …θα του έκλεβα τις εισπράξεις!!!

  12. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΟΤΗ?????

  13. Κρίμα Νότη! Κρίμα, γιατί τόσα χρόνια πιστέψαμε πως ήσουν πατριώτης, αλλά αποδείχθηκες κι εσύ ένα λαμόγιο που ξεπουλά τα πάντα για το χρήμα.

    Αυτό που κάνεις αύριο είναι ο ορισμός της κατάντιας.

    Κρίμα ρε…

  14. Στα αλβανικά, όπως όταν ήρθε Θεσσαλονίκη και ήθελε να μας μιλήσει βουλγάρικα. Πατριώτης της δεκάρας από τα λιντλ είναι και πολύ άξια του έχουμε δώσει… Καλό θα του κάνει να μείνει μόνιμα στην Αλβανία.

  15. Νότη έγινες Ιούδας για τα 30 αργύρια κρίμα και σε είχα σε εκτίμηση. Μας τελείωσες και συ.

  16. Ξεφτιλας μαλακας φιλαργυρος ψευτοπατριωτης ολα για το χρημα λοιπον τρεχαται μαλακες + και εγω…… να παρουμε τους δισκους του…….φτουσου ξεφτιλα βαλτα στον κωλο σου τα φραγγα που μαζευεις απο χωρες εχθρικες αλλυτροτηκες.προς την πατρηδα μας αντε και στα ΣΚΟΠΙΑ και καλο γλυψιμο……………………………………………………………………………………………………………

  17. …ΟΛΑ τα ΜΜΕ , κατόπιν εντολών των κομμάτων, του κάνουν άγριο πόλεμο ποιος από όλους εσάς που τον κατακρίνετε τον στήριξε ηθικά; Μην σας κατευθύνουν οι ανεύθυνοι εκεί που θέλουν, μην πατάτε την μπανανόφλουδα. Περιμένετε στον καναπέ να βγάλει ο Νότης και ο Τσιάρτας το φίδι από την τρύπα και μόλις κάνουν το παραμικρό λαθάκι τους χτυπάτε αλύπητα γιατί έτσι σας καθοδηγούν οι βολεμένοι.

    1. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ….ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ????

  18. Παπαρα Σφακιανακη οι Αλβανοι ειναι λαος που καταγονται απο τον Αλβανο Ποταμο και τους εφεραν εδω κατακτητες εξ ανατολων που εκαναν επιδρομες στα Ελληνικα εδαφη και τους χρησιμοποιουσαν ως βοηθητικους.Οι αρχαιοι Ιλλυριοι ειναι ελληνκο φυλο!

  19. Δεν ξέρω το λόγο που ο μεγάλος και πανέξυπνος αυτός καλλιτέχνης επιμένει να τιμήσει τους Αλβανούς και να δώσει συναυλία στη χώρα τους παρά τις αντιδράσεις φασιστικών στοιχείων της γείτονος . Ούτε η πατριώτισσά τους Entela Fureraj Ρομά Αλβανικής καταγωγής απο το Φίερι, γνωστή στην Ελλάδα ως Μεξικάνα Φουρέιρα , δεν τους τίμησε και δεν έχει τραγουδήσει ποτέ στην Αλβανία .

  20. Κρίμα ρε Νότη. Κρίμα. Έπεσες πολυ στα ματια μου. Δεν επρεπε καν να πας εκει, ποσο μαλλον να τους παρακαλάς να έρθουν στην συναυλία σου. Εγω, ΑΝ πήγαινα, με το παραμικρό θα τους εφτυνα και θα έφευγα. Πολυ κρίμα, με απογοήτευσες κι εσυ.

  21. Να το χαίρεστε το ίνδαλμα σας φασιστες Χρυσαυγίτες !!!

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΑΝΩΝ
      ΠΑΨΕ!

  22. ΜΕΓΑΛΟΣ!
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ
    (ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ(ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ)
    Συνέντευξη στην Λίνα Στεφάνου)

  23. Σε λιγο θα σερνεται στα πατωματα ο Ελληναρας και θα τους παρακαλαει να πανε στον πανηγυρακι του.

Comments are closed.