ΣΟΚ! Τελείωσε ο Τσοχατζόπουλος!

Κοινοποίηση:
tsoxatzopoulos-630x384

«Ο Τσοχατζόπουλος είναι τελειωμένος” τόνισε ο συνήγορος του πρώην υπουργού αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του πελάτη του, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Λόγω της επέμβασης αλλά και της γενικότερα επιβαρυμένης υγείας του, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος».

O δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος, περιέγραψε στο iefimerida.gr την κατάστασή του. «Ο Άκης είναι τελειωμένος, δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή».

Παράλληλα, είπε πως πρόκειται να υποβάλει αίτημα ώστε να μην επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Χαλκίδας.

«Μετά την επέμβαση για τον βηματοδότη η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Θα αιτηθώ να παραμείνει στον Κορυδαλλό ώστε να νοσηλεύεται στον “Άγιο Παύλο” και να είναι κοντά σε μεγάλο νοσοκομείο για να μεταφερθεί άμεσα σε περίπτωση υποτροπής», τονίζει ο ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέστρεψε στη φυλακή τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία καταδικάστηκε -σε δεύτερο βαθμό- σε κάθειρξη 19 ετών για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον πρώην υπουργό και μείωσαν την πρωτόδικη ποινή του μόνο κατά έναν χρόνο, από τα 20 στα 19 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ψοφος κουφαλα που αγοραζες σουζανα και αλλες μαλακιες

  2. ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ???

  3. Σοκ???? Για ποιόν ρε παιδιά??? Για τις πρώην του η για τα παιδιά του??? Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι αν θα δώσει πίσω τα κλεμμένα !!!!!

  4. ο ΣΗΜΙΤΗΣ ειναι 2 φορες χειροτερος απο τον Ακη αλλα το θεμα ειναι οτι η κλικα του πειραια τον προστατευει.

  5. Να τον αποφυλακίσουν, να πάνε με τον Παπαγεωργόπουλο για κανένα κοντοσούβλι, αρνοκάτσικο, τσουρεκάκι _Πάσχα έρχεται_να γίνει καλά η καρδούλα τους, να βρουν την υγειά τους…… Προτείνω ΑΡΑΧΩΒΑ, αγορίνες!

  6. Αν δεν προχωρούσε τους εξοπλισμούς ο Ακης θα μας είχαν ξεβρακώνει προ πολού… απλά άρπαζε πολλά και φανερά….

    1. ναι χαρη νας εκανε το σκουπιδι,.αργουν να ψωφησουν κιολας

  7. ‘ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ’ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ…

  8. Ο “‘Άκης” μας φόρτωσε τα προβλήματα από τις κλεψιές του, χωρίς να μας λυπηθεί, δεν έδειξε έμπρακτη μετάνοια επιστρέφοντας τα κλεμένα και γελούσε εις βάρος των κορόϊδων Ελλήνων όταν αποφυλακίσθηκε (ευτυχώς, προσωρινά) βουτώντας -ως γνήσιος Πασόκος- από πισίνα σε πισίνα.

    Τώρα γιατί περιμένει να τον λυπηθούμε εμείς; Διότι αν περιμένει κάτι τέτοιο, έ, είναι και μεγάλος… “Άκης”.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  9. μολις μπαινει μεσα ειναι ετοιμοθανατος, και μολις βγαινει…………….περδικι!!!!

  10. Τα εκατομμυρια που ειναι;;;;; αυτο μας νοιαζει. Οχι ποσο θα ζησει.

Comments are closed.