ΣΟΚ στο Περιστέρι: Ληστές βίαζαν για ώρες την κόρη μπροστά στη μητέρας της

Κοινοποίηση:
690_28067b8e-c7ef-4be4-b71e-391f0de9b2da

Στιγμές φρίκης έζησαν δύο γυναίκες, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο Περιστέρι.

Ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους, τις κράτησαν ομήρους για 12 ώρες και εναλλάξ βίαζαν την 46χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού μπροστά στα έντρομα μάτια της ηλικιωμένης μητέρα της.

Το περιστατικό είχαν καταγγείλει η δύο γυναίκες στην Αστυνομία πριν από ένα χρόνο και σήμερα ο ένας εκ των δύο ανδρών συνελήφθη από τις Αρχές.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ήταν γείτονας των θυμάτων και είχε παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην τράπεζα όπου έκαναν αναλήψεις.

Όσον αφορά στον συνεργός του, είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές, ενώ ο 25χρονος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΝΗΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

  2. Δεν φταίνε οι αλλοδαποί!!! Φταίει η ασυλία που απολαμβάνουν από αστυνομία και δικαιοσύνη!!! Ένοχοι είναι οι αστυνομικοί που τους αφήνουν και αλωνίζουν και οι δικαστές που τους χαϊδολογάν. Αν δεν υπάρχει σκληρή τιμωρία θα κάνουν τα ίδια και τα ίδια.

  3. Εσύ Έλληνα τόσο πάτο έπιασες, για να πας με αλβανίδα;

    1. Να μην πάρει ενθύμιο στην βρώμικη χώρα της μιά Ελληνική ψωλή; Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.Αυτό θα πεί Ελληνική δυναμη υπεροχής έναντι των κατσαπλιάδων Αλβανών.

  4. Τα χειρότερα καθάρματα είναι οι Αλβανοί κατσαπλιάδες.Μισούν τους Έλληνες θανάσιμα, αυτούς που τους έδωσαν ψωμί και έφαγαν, αυτούς που από ζώα τους έκαναν ανθρώπους.Και οι Έλληνες όμως στην μεγάλη πλειοψηφία μας δεν συμπαθούμε και δεν γουστάρουμε καθόλου τους κατσαπλιάδες κακοποιούς Αλβανούς.Είμαι 45 χρονών και πρίν από τρία χρόνια τα είχα με μία Αλβανίδα την Άννα χωρισμένη και με δύο παιδιά, που ζούσε και δούλευε στην Αθήνα.Την είχα ξεφτυλίσει στην πού..α.Τις είχα βουλώσει όλες τις τρύπες, έτσι για να καταλάβει από πρώτο χέρι τι θα πεί Ελληνικό γαμ..ι.Όταν οι Έλληνες γαμ….με τους Αλβανούς τους γαμ….νε.

  5. Μολις αποφυλακισθει το κοπροσκυλο, να απελαθει αμεσως, το ιδιο να γινεται για ολους τους αλλοδαπους εγκληματιες, αμεση απελαση να ξεβρωμισει η χωρα!!! Και να ψηφισθει νομος, οταν καποιος εχει απελαθει και ξαναελθει να μπαινει φυλακη δυο χρονια και μολις αποφυλακισθει ξανα αμεση απελαση, αν ξαναελθει τεσσερα χρονια φυλακη και ουτω καθεξης. Να λειτουργει ο νομος αποτρεπτικα δηλαδη για να μην ξαναερχονται οι εγκληματιες στην χωρα.

  6. Να μην ανακατεύετε την αστυνομία, να τους βγαζετε απο την μέση με πονηριά μετα απο καιρό , και με καλη συνεννόηση μεταξύ σας.

  7. Και εμενα εχουν βιασει δικο μου άνθρωπο οι Αλβανοί πολα ατομα γιαβκαιρο και δεν τιμωριθηκαν κυκλοφορούν εξω ελεύθεροι αλλα η ΕΥΠ παρακολουθει εμενα 4 ατομα σε γνωστό καφε στο κέντρο 1 γυναίκα 3 άντρες εγω ειμαι ο επικυνδυνος ο ακροδεξιός η οτι αλλο μου φορτώσουν δεν ξέρω ακόμα.. Λενε διάφορα οπου και να παμε απο πισω μας αλλα ολοι αυτοί ειναι έξω αύριο σας εύχομαι ολόψυχα να γινουν και στα δικα σας παιδια κορες και γυναικες να νιώσετε οπως και εγω και να μην συλληφθούν πότε και ας ηταν ανήλικη τοτε…

  8. γιατι δεν λετε οτι ηταν τουρκαλβανοι?
    αυτα τα κτηνη εχουν σφαξει χιλιαδες ελληνες απο το 90 που εγινε η εισβολη μεχρι σημερα και εχουν βιασει χιλιαδες ελληνιδες
    και θα συνεχισουν να το κανουν….

    1. Ακριβως!!!και δεν το λεει κανεις φιλε μου. Χιλιαδες κυριολεκτικα, χιλιαδες πλεον ομοεθνεις μας θα ηταν ζωντανοι αναμεσα στους αγαπημενους τους..απο γεροντάκια μεχρι νοικοκυραιοι η απλως ατυχοι που βρεθηκαν στο διαβα των κατσαπλιαδων δολοφονων την λαθος στιγμη, η ανθρωπακηδες που κακοθανατησαν στα χερια αυτων των σαδιστων και αιμοχαρών καθαρματων .αλλα οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες με τη συνδρομη των σκουληκιών των ΜΜΕ, μεταχειριζομενη ψυχικη βια εναντιον ημων των ιθαγενων και χρησιμοποιώντας παν τέχνασμα μας ειπαν και μας επεισαν ότι πρεπει να γινουμε πολυπολιτισμικοι!!!! Όχι ολους, μαθαμε την λεξη ρατσισμος….που μεχρι τοτε ρατσιστες λεγαμε τους Αγγλοπουστες….συγνωμη, που διατηρουσαν το καθεστώς του λεγομενου Απαρτχάιντ στη νοτιο Αφρικη. Εφτασαν οι αλβανοι να θεωρουντε σχεδόν ιερες…αγελαδες (θυμησου τον νονο Ταρζαν με τον βαφτησημιο του ….Οδυσσεα….Τσεναι) στο νέο Ελλαδισταν που σχεδόν μας μετετρεψαν και αν δεν γινει κατι , από θαυμα εως ……. Τελος παντων κατι τετοια όταν ακουω ο νους μου γυριζει πισω στις σελιδες της ιστοριας και θυμαμαι τον αητο της Ρουμελης….τον Γιωργη Καραϊσκάκη τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ μας!!! οπου απ τους εχθρούς του εθνους μας ειχε αδυναμια όχι στους τουρκους…αλλα στους Αλβανούς….μεχρι πυραμίδες με τα τηγανοσχημα κεφαλια τους εστησε στην Αραχωβα ,μεχρι σκοποβολή εκανε απανω στους αιχμαλωτους τουρκαλβανους…γιατι τους ηξερε καλα, ηταν τρεις φορες πιο ανηλεης απ τους τουρκους…..και μας ξεπαστρεβαν μεχρις εκταφης οστων όταν μπουκαραν στα χωρια , κρυβαν τα παιδια αγορια και κορίτσια για να μην τα ατιμασουν …..οι τουρκοι τετοια δεν κανανε σε τετοια εκταση οσο οι….” λατρεμένοι μας γειτονες”…οι “ενταγμενοι” αυτοι που τρωγοπινουν 28 χρονια τωρα και εξακολουθουν να εχουν απυθμενο μισος και κατωτεροτητα απέναντι μας την οποια την δειχνουν σε κάθε ευκαιρια…να τα παλουκωσουν τα αναδρα καθαρματα.

Comments are closed.