ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ! ΣΟΚ:Φαντάροι σε στρατόπεδο πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό-Έρευνα του ΓΕΣ για το περιστατικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
bbb3

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και φέρεται να δείχνει δύο οπλίτες να κακοποιούν έναν σκύλο έχει προκαλέσει σάλο.

Το βίντεο φέρεται να έχει αναρτήσει ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το απίστευτο αυτό βίντεο έχει προκαλέσει την οργή και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν να αποδοθούν ευθύνες και να συλληφθούν οι δράστες.

Το βίντεο δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού Στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το εξοντώνουν με κάποιο τρόπο και στην συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό. Η σκηνή έχει γυριστεί με κινητό μάλλον μέσα σε στρατόπεδο. Παραμένει άγνωστος ο χρόνος που διαδραματίστηκε το γεγονός καθώς και ο τόπος.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

kakopoiisi03 kakopoiisi02 kakopoiisi01

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Να σας καμαρώνουν οι γονείς σας να βλέπουν τι παιδιά μεγάλωσαν .Τι περιμενουμενουν και δεν τους τιμωρούν?Τι τους έφταιγε το καημένο το ζωάκι κρέμασμα θέλετε καλόπαιδα του κέρατά.

  2. ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΠΟΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ……

  3. ΨΩΦΙΟΣ ΘΑ ΤΑΝΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ…ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΣΕ

  4. aman me th xrysh aygh k ts aristerus. Oi men ekprosopi tus exun poly kales sxeseis me alvanides (k kala kanun ama hne orea munia) k pola apo ta fysiognomika tus xarakthristika parapempun se tyrkarvanites, oi de hne aristeri me oikies sthn khfisia k xoris enshsma.oloi de kathontai sto solarium k psonizun kostumakia proths kophs.Synepos, kaneis den pistevh afta pu yposthrizei.

    to thema hne oti zune kapia skylia pu katakreurghsan to koritsaki sth kozanh (nai yparxun k epithetika skylia, k prepei me nomimus tropus na apokleiontai apo thn koinonia). ala afto to olofanera akako plasma exh thn tyxh tu adynatu brosta sta pragmatika zoa! tus anthropus.

  5. Πολλοι σκυλόφιλοι μαζεμένοι εδω μέσα. Αν σας δαγκώση και εσάς κανα αδέσποτο απο αυτα που κάθε μέρα δαγκωνουν τον κόσμο να δω τι θα γράφετε

  6. Έχουν απολυθεί, το βίντεο είναι παλιό, ξέρουν τα ονόματα τους, το υπουργείο με το που αναρτήθηκε το περιστατικό, έψαξε και βρήκε τους κάφρους. Δεν ανακοινώνει τα ονόματα αλλά πρέπει να κάνει αυτεπάγγελτη μήνυση, να επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας. Μη μου πείτε ότι έχει παραγραφεί ο φόνος? Και μάλιστα είπαν ότι ακουγόταν το κλάμα του ζώου αφού το είχαν πετάξει.

  7. Περιμενουμε να ακουσουμε τι θα κανει η αστυνομια. Να μην τελειωσει αυτη η ντροπη εδω , μονον με βρισιες. Περιμενουμε.

  8. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ. ΑΙΣΧΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗ….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ.

  9. Αχ ρε γαμώτο αυτή η τύχη με κάτι τετοαι τυχαία βίντεο και κάτι τυχαίους νόμους περι ζώων,εταιρειών κλπ. Άστα να πάνε…

  10. Ουτε ο χειροτερος αλητης δεν συμπεριφερεται ετσι σ’ ενα αθωο πλασμα!!!! Αυτοι δεν αξιζουν να φορουν την τιμημενη στολη του Ελληνα στρατιωτη!! Βγαλτε τους την στολη, δοστε τους ενα γερο μαθημα να το θυμουνται και βαλτε τα δυο κτηνη αμεσως στη φυλακη!!!!

  11. Καταραμένοι να ειναι!!! Τωρα εχω εδω το σκυλάκι μου, το χαϊδεύω και σκεφτομαι πως θα μπορούσε να ειναι το δικο μου. Στα τσακιδια να πανε. Σιχαμεροί υπάνθρωποι.

  12. Κλασική περίπτωση Homo erectus – Άμεση επαναφορά των Γκούλαγκ και επανίδρυση της ΕΑΤ-ΕΣΑ (κεντρικά)
    Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ Ξύλο και στρατιωτικό περίπατο

  13. Θα δείτε ότι και αυτά τα μουνόπανα είναι κατσαπλιάδες Αλβανοί.Είναι μέσα στο DNA αυτού του γαμημένου λαού οι εγκληματικές πράξεις όπως η κακοποίηση των ζώων.

  14. 30.000 ευρω είναι το πρόστιμο για δολοφονία ζώου. Αυτη η ποινή πρέπει να επιβληθεί στον καθένα , αλλιώς στρατιωτικές φυλακες.
    σκατοοικογένειες που βγάζετε τέτοια αποβράσματα στην κοινωνία !

  15. ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.-

  16. Καμαρωστε τους λεχριτες του Στρατου!!!! Απο αυτα τα εγκληματικα θρασυδειλα σκουπιδια τι περιμενουμε ; να πολεμησουν ; αυτοι ειναι διεστραμενοι δολοφονοι ανυπερασπιστων

  17. Φάτσες και ονόματα από τους βρωμιάρηδες. Η αστυνομία τι κάνει; Θα τους πάνε μέσα; Ελλεινά σκουπίδια.

  18. σιγουρα αναρχοκομουνιστες αριστεριστες με πατερα υπουργο του τσυριζα η του κκε!

  19. κάποιοι ανεγκέφαλοι κάφροι θεωρούν ότι΄τα ζώα δεν είναι ζωές, δεν πονάνε, δεν υποφέρουν, δεν έχουν αισθήματα, μάλλον αυτό τους βολεύει να έχουν στο άρρωστο μυαλό τους. ‘Οταν βγάζεις τη μαγκιά σου και το κομπλεξιλίκι σου σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα,τότέ το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε ένα ζώο και σε ένα μωρό που δεν μπορούν να αντιδράσουν και να προστατέψουν τον εαυτό τους.Όποιος είχε έστω και μία φορά σκύλο στη ζωή του, θα καταλάβει ότι τα ζώα είναι τα μόνα πλάσματα που σ’ αγαπάνε χωρίς ανταλάγματα και συμφέρον, το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή τους και ντροπή στους γονείς τους που μεγάλωσαν τέτοια τέρατα……. λυπάμαι, ο πολιτισμός του ανθρώπου δεν φαίνεται απ το ακριβό αυτοκίνητο και τα ακριβά ρούχα, αλλά απο τις πράξεις του

    1. Ε ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!

  20. Μη σας πετύχω πουθενά μουνόπανα, θα μαρτυρήσετε την ώρα που γεννήθηκατε μπάσταρδες πουτάνες ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ!

  21. Μαζεύτηκαν πολλοί εδώ μέσα που θέλουν να γαμήσουν τα δύο τσογλάνια που κακοποίησαν τον σκύλο.Νουμεράδα θα τα ξεσκίσουμε τα δύο κωλόπαιδα.Ακόμα να τους εντοπίσει και να τους τιμωρήσει το Υπουργείο του μπουχέσα Καμμένου.

  22. Βουτυρόκωλοι, καλομαθημένα κωλόπαιδα, σε λίγο απολύεστε αν δεν θα σας αρέσει η ψωλή του SPARTA ελάτε σε μένα θα σας φερθώ ευγενικά, θα σας γαμήσω αλλά θα το ευχαριστηθείτε. Για τέτοια πουστράκια κάνω αμάν. Ίσως σας τσούξει λίγο αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα είναι για λίγο, αν λέω ΑΝ θέλετε γαμάω και την μάνα σας, δεν με νοιάζει, να δει και αυτή την χαρά της.

  23. ντροπη τους !!! ετσι ας κανουν στουςτουρκους οχι στα σκυλια !!

  24. Γαμω την μανα σας και τον πατερα σας μουνο…α. Στανταρ αριστερες λινατσες η μπασταρδα κατσαπλιαδων κωλοαλβανων.Δωστε τους την διευθυνση μου να τα ξεκολιασω.Θα σταματαω μονο για κατουρημα.Αυτος ειναι ο Ελληνικος Στρατος του αθλιου μπουχεσα Καμμενου.Φερονται απανθρωπα στα ζωα, την ιδια στιγμη που ταιζουν και ξεσκατιζουν τους Ισλαμιστες λαθρομεταναστες.Γεμισε ο Ελληνικος Στρατος με καθυστερημενους,πουστρακια και κατσαπλιαδες κωλοαλβανους.

  25. Βρείτε τους και ανταλλάξετε τους με τους Έλληνες αξιωματικούς
    Κωλοπαιδα…..στανταράκι χρυσαυγιτες!!!

    1. …και φαντάσου τώρα να είναι αλβαναριά και να μείνεις με τη βλακεία που είπες

    2. Τι λες βρε μεγα αυνανηστηριον ;
      Δε στη σφυριξε ο Κασιδας ακομα και θολωσες;
      Βολεψου με τα καροτα της μανας σου κι ερχεται σου ειπε… λιγη υπομονη αυνανηστηριον

    3. ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΦΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΛΟΥΚΡΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΤΑΝΚΣ,ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ!

    4. Σου χουν φαρδυνει το Γκρόβερ οι χρυσαυγιτες,γι’αυτό η εμμονη

      1. Αμα δεν εβαζες το ανων σε παρενθεση δε θα καταλαβαιναμε για ποιον μιλας !!
        Ενας ειναι το ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΟΝ του σαιτ

Comments are closed.