ΣΚΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-Πάει σε ΕΚΛΟΓΕΣ

Κοινοποίηση:
ektakte-eidese-erchetai-diaggelma-paei-se-ekloges

Έκανε ότι μπόρεσε να αποφύγει τις εκλογές.

Μόνο που πλέον η λαική οργή μεγαλώνει και καθημερινά σχεδόν οι υπουργοί της κυβέρνησης πέφτουν πάνω σε απογοητευμένους πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτύρονται.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κατευνάσει την οργή του κόσμου και όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την μεγάλη απόφαση: Nα πάει σε εκλογές!

Ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα έχει εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο με τελικό στόχο την δεξιά παρένθεση!

Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να παραδώσει την φλεγόμενη χώρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον φθείρει πολιτικά!

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι βουλευτές όλων των κομμάτων προχωρούν σε… προεκλογικού χαρακτήρα κινήσεις.

Η κινητικότητα είναι μεγάλη στα κομματικά γραφεία. Υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης έχουν βγει στην περιφέρεια και εντείνουν τις επισκέψεις τους σε διάφορες πόλεις της χώρας, η ΝΔ κάνει «μεταγραφές», ενώ στο ΠΑΣΟΚ η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου πυροδότησε πολλές συζητήσεις.

Μετά και το «ναυάγιο» του Eurogroup, η ελληνική κυβέρνηση μοιάζει παγιδευμένη. Ενδεχόμενη αποχώρηση του ΔΝΤ σημαίνει τεράστια καθυστέρηση και προφανώς ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, ενώ παραμονή του ΔΝΤ σημαίνει αποδοχή των μέτρων του άξονα ΔΝΤ – Σόιμπλε.

Μπρος γκρεμός και πίσω… εκλογές δηλαδή!

Το πρωθυπουργικό διάγγελμα είναι θέμα ημερών…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. να ψοφησουν ολα τα μπασταρδα μαζι μ’αυτους που τους ψηφισαν

  2. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΜΟΜΟΥΝΟ ΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΗΤΕΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

  3. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ…..ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ .ΞΥΠΝΑ.

  4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Η Ελλάδα στους Έλληνες!

  5. ΝΑ ΣΚΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛ / ΔΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΛΙΝ , ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ !!!

  6. Δεν μπορούν να συμβιβαστουν με την ιδέα ότι θα αφήσουν την εξουσία

  7. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑΚΛ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

  8. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ-ΑΛΕΞΗΔΕΣ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ-ΦΩΦΗΔΕΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ-ΣΤΑΥΡΙΔΕΣ-ΚΚΕΔΕΣ- ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ .ΔΙΧΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΒΑΨΤΕΤΑ ΜΑΥΡΑ .

    1. Φαήλος Κρανιδιώτης και Νέα Δεξιά η μόνη λύση,μακρυά από ακροαριστερά και ακροδεξιά σκουπίδια.

  9. ΧΑ για να χώσει τον βρωμιάρη ψεύτη και όλο τον θίασο στη φυλακή

  10. ΛΥΚΟΥΡΓΟ Πως θα γινουν Συνελληνα αυτα που εσυ και ολοι οι Ελληνες επιθυμουν εαν δεν ψηφισεις?εκτος εαν αφησης τους Ελληνοποιημενους Αλβανους να αποφασισουν για τα παιδια σου.Σκεψου Συνελληνα.

  11. Λυκούργο
    Επιβάλλεται να πας να ψηφίσεις στις εκλογές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Μόνο οι χρυσαυγίτες μπορούν να τους χώσουν μέσα γιατί έχουν τραβήξει πολλά από τους γερμανοτσολιάδες προδότες πολιτικούς

  12. Οποιος εχει εστω και λιγο μυαλο , δεν θα παει στις κατοχικες καλπες για να νομιμοποιηση τους επομενους νεκροθαφτες του Ελληνισμου .
    Ουτως η αλλως ολα οσα εχουν ψηφισει ειναι παρανομα και συντομα κανεις δεν θα χρωσταει τιποτα . Ουτε το ελευθερο κρατος μας , ουτε οι ελευτθεροι πολιτες του .
    Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες .
    Ολοι δε οι κυνοβουλευτικοι που υπηρετησαν και νομιμοποιησαν τους κατακτητες θα δικαστουν και θα δεσμευθουν ΟΛΑ τα κινητα και ακινητα που εχουν ΚΛΕΨΕΙ ολα αυτα τα χρονια που προδιδαν .

  13. το αριστερο του κωλόχερο σκεπάζει το δεξιό ξερόχερο .
    το αιμα , τον πόνο , που έδωσε στους Έλληνες τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος όλων μας να είναι στο λαιμό του και των παιδιών του να ζει τα ίδια , να θέλει να του βγει η ψυχή και να μην του βγαίνει.

    1. καταλαβαινομαστε, ασε τους αλλους να ψαξουν τον νεο σωτηρα…

Comments are closed.