Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα

Κοινοποίηση:
1

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Αναστασία, τη σύζυγο του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία για την Αναστασία Δήμα θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), στις 17:00 το απόγευμα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά – Δωδώνη).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μια αλβανιδα που γλεντησε με τα χρυσα λεφτα του Βουλευτου,εφυγε χορτασμενη κ με φροντιδα στην αρρωστεια της
    Τωρα ομως τον λογο εχει ο δωρητης της ζωης κ ο Κυριος που ι εστειλες ακλαφτους στον αλλο κοσμο χιλιαδες νεους ,μανες κ γεροντες γιατι κανεις δεν λογαριαζει μεσα στην βουλη των αβουλων κ απονων ,οταν εκεινος αποφασισει θα σε πληγωσει βαθεια,οσες πληγες εσυ του εδωσες με το ψεμα κ τις πραξεις σου η την αδιαφορια σου στον πονο του φτωχου κ αδυναμου
    Τωρα κλαψε να νοιωσεις τον πονο οσων εσυ αδικησες με τις ψηφους σου κ την ακαρδια σου
    Ολα οσα κανεις να ξαιρεις μια μερα θα σε πληγωσουν .γιατι υπαρχει η θεια δικη

  2. Βιωσε τον πονο σου καλα αλβανε , και να θυμασαι οτι τα μνημονια που ψηφισες εστειλαν πολλους στον αλλο κοσμο , μια συγνωμη στον Ελληνικο λαο που πενθει θυματα των μνημονιων δεν ακουσαμε , γιαυτο αι στο διολο και συ και τα εκατομμυρια που πηρες απο την Ελλαδα , δεν θα τα χαρηκες οπως σχεδιαζες ε;;;;;

Comments are closed.