Ρεκόρ παραμονής στο Υπoυργείο Άμυνας για Στέλεχος……… 13 χρόνια !!!!

Κοινοποίηση:
αμυνα

Κι όμως υπάρχει ρεκόρ παραμονής στελέχους -του ΠΝ- στον Χολαργό! Υπηρετεί επί 13 συναπτά έτη -από το 2004- σε διάφορες θέσεις του ΥΠΕΘΑ! Είναι θέμα ικανοτήτων; Οι θέσεις που τοποθετείται δεν είναι “εξειδικευμένες”. Υπάρχουν αναντικατάστατοι σε γραμματείες και άλλες θέσεις που η δουλειά είναι μάλλον γραφειοκρατική; Όχι βέβαια…

Προφανώς λοιπόν κάτι άλλο συμβαίνει…

Αυτά τ΄ απίθανα συμβαίνουν όταν αξιωματικοί που υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις στις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις αντικαταστάτη χωρίς να κάνεις ζημιά, αναγκάζονται να μετακινηθούν “για να γράψουν χρόνο διοίκησης” σε κάποια μονάδα.

Δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να σπάσει το ρεκόρ, γιατί ακόμη δεν γνωρίζουμε και ποιο είναι το ρεκόρ…Μέχρι στιγμής είμαστε στα 13 χρόνια αλλά το…κοντέρ γράφει.

ΠΗΓΗ:www.militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
    1) ΟΙ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΘ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ……ΤΟ 5% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    2) ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΑΠΟ ΥΠΞΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ – ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    3) ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΤΛ…..

    * ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΙΤΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ….

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΧΑΓΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ…
    ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΑΠΟ ΥΠΞΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ…

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥΣ ΛΟΧΓΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ…..

    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΣ…….

Comments are closed.