ΠΩΣ γίνεται η απάτη! ΠΙΑΣΑΝΕ Έλληνες ευρωβουλευτές να κλέβουν…

Κοινοποίηση:
1

Ερευνα για απάτες από Έλληνες ευρωβουλευτές διενεργεί η OLAF, η ευρωπαϊκή υπηρεσία για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ευρώπη. Οι ευρωβουλευτές προσλαμβάνουν συνεργάτες με μισθό έως 7.000 ευρώ τον μήνα, τα οποία όμως “επιστρέφονται” κατά ένα μεγάλο τμήμα και μαύρα στους ευρωβουλευτές…

Η έρευνα ξεκίνησε από μία περίπτωση και όπως λέγεται επεκτάθηκε και σε άλλους που φέρονται να έχουν διορίσει ως συνεργάτες ακόμη και συγγενικά τους πρόσωπα. Βασικό αντικείμενο της έρευνας αυτής, όπως έγραψαν και τα “Νέα”, είναι η «ανάρμοστη», οικονομικά, σχέση μεταξύ Έλληνα ευρωβουλευτή και επιστημονικής συνεργάτιδός του η οποία πληρώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Τι το (άκρως) περίεργο διερευνά η OLAF;

Ενώ η επιστημονική συνεργάτις του ευρωβουλευτή μας εμφανίζεται στο συμβόλαιό της να αμείβεται λόγου χάρη με 7.000 ευρώ μηνιαίως, η πραγματική αμοιβή της είναι 3.000 ευρώ μηνιαίως. Αρα λείπουν 4.000 ευρώ, την πορεία των οποίων προς κάποια τσέπη ή αλλότριο σκοπό επιχειρεί να εντοπίσει η OLAF, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είναι πολύ αυστηρή ως και αδέκαστη.

Ο ευρωβουλευτής φέρεται να προσπάθησε στο πλαίσιο της έρευνας να βρεθεί ένας τρόπος για να «καλυφθεί το κενό» , αλλά η άτεγκτη OLAF απάντησε αρνητικά και συνεχίζει την έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα παραδοθεί στο προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα περαιτέρω.

Και άλλοι Έλληνες ευρωβουλευτές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συμβάσεις που έχουν συνάψει με συνεργάτες τους. Γι’ αυτούς δεν έχει παρέμβει ακόμη η OLAF, το πράγμα βρίσκεται στο πλαίσιο των οικονομικών υπηρεσιών του Ευρωκοινοβουλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν η OLAF είναι πράγματι αδέκαστη, αλλοίμονό τους/μας. Βλέπω σύντομα να ξεμένουμε από ευρωβουλευτές… Και μετά κλάαααμα οι ευρωβουλευτές και απαίτηση για να τους στηρίξουν τα κοπάδια των ψηφοφόρων τους, διότι να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι τους ψήφισαν και βρέθηκαν στην ευρωβουλή.

    Ρε πατριώτες τι “κακό” μας βρήκε; Και μετά ποιός θα υπερασπισθεί τα δίκαια της ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Διότι τώρα έχουμε μιά πανίσχυρη εκπροσώπιση στην Ευρώπη, όπου και μόνο στο άκουσμα των λέξεων “ΕΛΛΗΝΑΣ ευρωβουλευτής”, το βάζουν στα πόδια όλοι οι εχθροί του ΕΘΝΟΥΣ ανεξαιρέτως.

    Φαίνεται ότι αυτή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “δύναμη” θορύβησε τους εχθρούς μας και βάλανε την OLAF να αποδεκατίσει τους “γενναίους” ΕΛΛΗΝΕΣ ευρωβουλευτές. Δεν ξέρω όμως αν προβλέπεται από το καταστατικό προηγουμένως να τους ξυπνήσουν, διότι αν προβλέπεται να προηγηθεί αφύπνιση, τότε οι “γενναίοι” μας δεν κινδυνεύουν!!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  2. Παίρνουν 100δες χιλιάδες Ευρώ κάθε χρόνο, ΄έχουν όλα τα προνόμια που μπορεί να έχει ένας Ευρωπαίος
    πολίτης, ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΛΈΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΆΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300ΧΙΛ. ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΌΝΟ, ΚΛΈΒΟΥΝ ΣΑΝ
    ΚΟΙΝΟΊ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ, ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΑΚΑΙ ΔΙΟΡΊΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΆ ΤΟΥΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΙΠΛΆ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΆ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ, ΑΞΕΣΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ, ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΜΑΖΊ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΊ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΆ.
    ΑΥΤΟΊ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
    ΠΕΊΝΑΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΌ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΗΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,
    ΑΥΤΟΊ ΠΑΛΙΟΤΌΜΑΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΙΝΆΝΕ ΑΛΛΆ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ. Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΉΤΕ ΤΏΡΑ ΚΛΕΦΤΡΌΝΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ
    ΝΤΡΈΠΕΤΕ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΚΤΉΝΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΡΏΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ
    ΔΙΚΉΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ, ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΛΑΜΟΓΙΆ.

Comments are closed.