Πυρ και μανία οι “Despacito” με τον Μαδούρο

Κοινοποίηση:
02-Luis-Fonsi-Despacito-ft.-Daddy-Yankee-screenshot-2017-billboard-1548

Έξαλλοι οι ερμηνευτές του Despacito, του τραγουδιού που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα, με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος το διασκεύασε και το χρησιμοποίησε με άλλους στίχους στη διάρκεια ογκώδους συγκέντρωσης εν όψει του δημοψηφίσματος για την αλλαγή Συντάγματος.

«Δεν ρωτήθηκα, ούτε εξουσιοδότησα κανέναν για τη χρήση του Despacito ή την αλλαγή των στίχων του στο όνομα πολιτικών φιλοδοξιών και ακόμη περισσότερο εν μέσω μιας αξιοθρήνητης κατάστασης στη Βενεζουέλα, μια χώρα που αγαπώ τόσο πολύ», τόνισε ο Luis Fonsi.

Ο δεύτερος ερμηνευτής του τραγουδιού Daddy Yankee ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Μαδούρο, πάνω στην οποία έχει τραβήξει ένα Χ.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής κείμενο: «Το να σφετερίζεσαι παράνομα ένα τραγούδι δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που διαπράττεις και έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα. Το δικτατορικό σου καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τα αδέρφια μου στη Βενεζουέλα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Με το αισχρό μαρκετινίστικο σχέδιό σου, δίνεις έμφαση στη φασιστική σου ιδεολογία».

1e9a5532-b13b-4503-9b07-7d89439615af

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γαμημενοι αριστεροι.. Τιμη και δοξα στους εξεγερμενους της Βενεζουελας.. Βενεζουελα γερα , ελευθερωσου απο τη αριστερα.

Comments are closed.