Πρόβλημα με τα προφυλακτικά αντιμετωπίζουν οι Ινδοί! Δεν τους κάνουν!

Κοινοποίηση:
prophilaktika

Οσο και να ακούγεται περίεργο οι Ινδοί αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα προφυλακτικά καθώς δεν τους κάνουν. Οπως απέδειξε μελέτη, τα προφυλακτικά που φτιάχνονται με βάση τα διεθνή πρότυπα είναι αρκετά μεγάλα για τους Ινδούς…

Οπως σημειώνει το Inernational Business Times μελέτη του Συμβουλίου Ιατρικής έρευνας της Ινδίας απέδειξε πως το 60% των Ινδών έχουν μόρια κατά πολύ μικρότερα των διεθνών στάνταρντ που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προφυλακτικών. Συγκεκριμένα έχουν μόρια μικρότερα κατά τρία με πέντε εκατοστά από τα διεθνή πρότυπα.

Η μελέτη αυτή οδήγησε στην κατασκευή μικρότερων προφυλακτικών για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας στην οποία υπάρχουν 2 εκατ. φορείς του HIV.

Οπως δήλωσε μιλώντας στο ΒΒC o γιατρός Σάντερ Πουρί η ανάγκη κατασκευής προφυλακτικών σε μικρότερες διαστάσεις είναι προφανής καθώς τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά πέφτουν μεγάλα στους Ινδούς.

Ανέφερε, ωστόσο, ότι στα φαρμακεία της χώρας διατίθενται πλέον και προφυλακτικά μικρότερου μεγέθους τα οποία είτε γιατί ντρέπονται, είτε από άγνοια δεν τα ζητούν οι ενδιαφερόμενοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ….

Comments are closed.